Двадесет четири године од убиства Ивана Стамболића: Ликвидација некадашњег ментора и пријатеља, на крају, политичког противника

Nije reč o opravdanju nego o konstatovanju činjenice da su pripadnici organizacije i ideologije kojoj je pripadao Stambolić takvi da im tuđi životi ne znače mnogo.Spremni su uvek da ih uzmu ako ocene da im je to korisno.
Sam Stambolić nikad se nije distancirao od zlodela koje je ta partija počinila a tih zlodela je bilo mnogo.
Naravno da ne treba žaliti za takvima.
Diktature i autokratije se ruse tako sto neko njihov bivsi postane opozicija, i to to iskoristis da banda na vlasti padne.

Tipa, tako je srpska opozicija, uz pomoc Amera, trebala da vrbuje Nebojsu Stefanovica, obeca mu mnogo, samo da javno prica sta sve zna.

Posto bi on time zrtvovao zivot mnogo vise nego bilo ko u opoziciji, bilo je potrebno ponuditi mu mnogo, jer bi on tako postao neprijatelj broj 1 vlasti u Srbiji.

Zamisli koja bi to sreca bila za milione Srba da se Stambolic i Sloba spotakose na stepeniste davne 1982 godine.....toliko stotina hiljada zivota bi bilo neubijeno , a milioni bi ziveli i imali mladost, radost i normalnu glavu i neki zivot...
kao sto i sreca bila da si se sam ----- to sto kazes. manje bi bilo zla na forumu i lazi bez kraja

jesmo li zaboravili da su stambolici bili najvece podguzno titovo gofance ili muva ?

jesmo li zaboravili 1974 i promjenu ustava, kada je novi ustav bio destruktivan samo po srbiju djeleci je na tri djela kada se namesta da pokrajine postaju maltene dryava u drzavi.... dobivsi pravoglasa k orepublike, vlast, sudstvo , vlast nad policijom...

jesmo li zaboravili da je tada ubacena cuvena mantra-srbohegemonija?

jesmo LI ZABORAVILI DA JE NAJVECU HARANGU NA AKADEMIJU SANU (koja se jedina usudila pitati a zasto novi ustav deluje dstruktivno samo po srbiju dok sve ostale republiek dobile jaca ovlascenja samo bg izgubio nadleznost nad pristinom i ns ) vodio upravo taj beskicmenjak i titoisticki sljam STAMBOLIC ???

e pa nismo zaboravili sta je pseto titoisticko radilo protiv srpstva!

stamoblici- beogradski drugovi verni titu i kardelju.

zarad svoje guice.

e pa sad mu se ne zna trag toj guici... bolje je zasluzio?
Taj koji radi protiv 'srpstva', taj onda radi dobro za gradjane Srbije.

kao sto i sreca bila da si se sam ----- to sto kazes. manje bi bilo zla na forumu i lazi bez kraja
Hajde, sad sam ti ja lazov, ubica hiljada ljudi i pljackas nevidjenih razmera kao ovi gore opisani...svaka ti cast i na obrazu i na pameti...

Hajde, sad sam ti ja lazov, ubica hiljada ljudi i pljackas nevidjenih razmera kao ovi gore opisani...svaka ti cast i na obrazu i na pameti...
Ma to je Marinac, on je covek maskota foruma, ne znam uopste i zasto ga citiras?

kad vec sam kazes, nisi daleko.

cim propagiras i precutkujes agresiju na srfj i srbiju, tj na sve normalne gradjane sfrj i srbije

cak si mi sumnjiv da si poseo napusteni nick

Sine , da ti kazem ja, godine pojedu dendrite i onda ne znas kud idu misli , tad se povuces, ne naprezes mnogo mozak, inace ti padaju tako neke misli da ispadne vise da se brukas nego da dokazujes da si jos ziv....

Nit sam ja pokrao neciji nick, niti iko moze da pridje zlodelima ovoj trojici pobrojanih , mozda da ubacim i Radeta Markovica, kako se taj covek izmigoljio.......

Radomir Marković (74), bivši šef Državne bezbednosti, koji u "Zabeli" izdržava kaznu od 40 godina, postao je magacioner i vodi računa o garderobi i posteljini robijaša

Sta ti je talenat, svercovao cigarete dok je bio u sluzbi , svercuje i sad u zatvoru....

Интересантно да је , ако узмемо за истину тврдњу да је Радомир Марковић убио Стамболића и ако јесте можда на своју руку јер покојни председник није убијао политичке противнике , онда је фарпантна чињеница да је његов синовак Милош Марковић главни коловођа протеста против власти у БГ а члан ДС Аранђеловац .Осим што је главни на протестима против власти , он је уско повезан са свим антируским организацијама , укључујући и руски демократски фронт

ивер не пада далеко од кладе

Ma stambolica i budaka nije smeo niko da naredi osim prvog Sloba a drugog Mira....

A i mali nije bio cist, imao je i on overe, eto izvuce se u Rusiji a cerka u CG...
Nisu imali milosti prema clanovima porodica svojih robova i poslusnika....

E Curuviju je mogao da naredi i neko drugi....

A cekaj i Curuvija se sam sapleo , nije ga niko dirnuo....To je cudna stvar, ne znam sta je Curuvija mogao novo da zna pa da zaradi metak usred rata sa USA..
Ako je doznao da je Sloba izabrao neke ciljeve koje ce NATO bombardovati, opet je to rekla kazala, nisam siguran da bi mogao da dokaze, ili ako je je saznao sta se sve desavalo u vezi dila CIA Milosevic za namestaljku Srbija Rusija Belorusija....opet narod je dovoljno glup da ne bi ukapirao...

Znaci ili je nedokazivo ili je podlozno negiranju....tako da ne znam sta je mogao da ima , dobro autoritet, ali sta jos da bi ga koknuli...
Da curi iz vrha generalstaba, to nije neka velika vest....mozda jeste za sudjenje ali nije velika vest..

Joj kad se setim kako je Srpski narod glup , zamisli , u to vreme civil, znaci nije u sluzbi nema pojma nista, priglup covek i diglo mu se , ne razume ni ono sto je programerski deo , znaci ne razume skript jezik, a posto ne razume on ti zakljucuje, to je onda spijunaza posto on ne razume.....

Kao u dramama onih nasih komedijasa...
A ovamo DB i to bas visi bezbednjaci cesljaju sve u okolini , on niti ima pojma niti nazire...A oni bi nanjusili mrava da ga ima...

To je ono sto ja kazem u Srbiji bi svi da budu bezbednjaci ali da bi se qurcili a ne da bi bili odgovorni , patriote ili perceptivni ...

Poslednja izmena:
Sad da otvorimo temu:

40 god od ubistva Džijemala Bijedića ili

55 god od ubistva Krcuna :D
Na netu može da nadje dokumentarna serija o Bijedića.Muslimanska propaganda tu avionsku nesreću predstavlja kao srpsku zaveru
Bijedić kao prva žrtva srpske agresije.:hahaha1:

Sad da otvorimo temu:

40 god od ubistva Džijemala Bijedića ili

55 god od ubistva Krcuna :D
Не зезај, а убиство Јованке Орлеанке? Још страшније је што то неки подржавају, као и њихове наредбодавце. Контам да би наш врли дилдомир у свему овоме пронашао "руску везу", само кад би се потрудио. :maramica:

Ma kakav Djindjic, on njemu nije bio takmac, nego Milosevic, tacnije Markovic.

Видиш ту је грешка , није Милошевић , нити Марковић него заправо Ђинђић .Стамболић је Ђинђићу био конкуренције а не Милошевићу .

Видиш ту је грешка , није Милошевић , нити Марковић него заправо Ђинђић .Стамболић је Ђинђићу био конкуренције а не Милошевићу .
Djindjic je 'furao' sasvim drugu pricu, nije mu bio takmac, a i ne zaboravi da su ini u to vreme bili DOS, prema tome, trebalo bi da bude ubistvo kao iz 'Orijent ekspresa'.

Na netu može da nadje dokumentarna serija o Bijedića.Muslimanska propaganda tu avionsku nesreću predstavlja kao srpsku zaveru
Bijedić kao prva žrtva srpske agresije.:hahaha1:
Sad će Srboljub da otvori temu ... samo materijala da prikupi sa klixba i slobodnabosna :D

Diktature i autokratije se ruse tako sto neko njihov bivsi postane opozicija, i to to iskoristis da banda na vlasti padne.

Tipa, tako je srpska opozicija, uz pomoc Amera, trebala da vrbuje Nebojsu Stefanovica, obeca mu mnogo, samo da javno prica sta sve zna.

Posto bi on time zrtvovao zivot mnogo vise nego bilo ko u opoziciji, bilo je potrebno ponuditi mu mnogo, jer bi on tako postao neprijatelj broj 1 vlasti u Srbiji.
Ima već Đorđe Višekruna ali slabo se to prima.

Back