Ma stambolica i budaka nije smeo niko da naredi osim prvog Sloba a drugog Mira....
A i mali nije bio cist, imao je i on overe, eto izvuce se u Rusiji a cerka u CG...
Nisu imali milosti prema clanovima porodica svojih robova i poslusnika....
E Curuviju je mogao da naredi i neko drugi....
A cekaj i Curuvija se sam sapleo , nije ga niko dirnuo....To je cudna stvar, ne znam sta je Curuvija mogao novo da zna pa da zaradi metak usred rata sa USA..
Ako je doznao da je Sloba izabrao neke ciljeve koje ce NATO bombardovati, opet je to rekla kazala, nisam siguran da bi mogao da dokaze, ili ako je je saznao sta se sve desavalo u vezi dila CIA Milosevic za namestaljku Srbija Rusija Belorusija....opet narod je dovoljno glup da ne bi ukapirao...
Znaci ili je nedokazivo ili je podlozno negiranju....tako da ne znam sta je mogao da ima , dobro autoritet, ali sta jos da bi ga koknuli...
Da curi iz vrha generalstaba, to nije neka velika vest....mozda jeste za sudjenje ali nije velika vest..
Joj kad se setim kako je Srpski narod glup , zamisli , u to vreme civil, znaci nije u sluzbi nema pojma nista, priglup covek i diglo mu se , ne razume ni ono sto je programerski deo , znaci ne razume skript jezik, a posto ne razume on ti zakljucuje, to je onda spijunaza posto on ne razume.....
Kao u dramama onih nasih komedijasa...
A ovamo DB i to bas visi bezbednjaci cesljaju sve u okolini , on niti ima pojma niti nazire...A oni bi nanjusili mrava da ga ima...
To je ono sto ja kazem u Srbiji bi svi da budu bezbednjaci ali da bi se qurcili a ne da bi bili odgovorni , patriote ili perceptivni ...