mary ny
Zainteresovan član
- Poruka
- 212
sve je pocelo tako sto mi je bio rame za plakanje,a onda malo pomalo sam se zaljubila...
on je divan, njezan, pun razumijevanja, ispunjava mi sveku zelju i zeljicu, voli me...
ALI naravno uvijek postoji to ali!!!!!
mi smo dva potpuno razlicita svijeta. on se krece u svojim, ja u svojim krugovima i to je potpuno bez veze kad pokusamo jedno drugom za ljubav da budemo tamo gdje ne pripadamo... nisam sigurna da bi mogla da se odreknem mnogo toga zbog njega, a da zbog toga ne budem mrzovoljna i nezadovoljna(bar nekad da mu to ne prebacim)...
a ipak on je tako divan prema meni...
on je divan, njezan, pun razumijevanja, ispunjava mi sveku zelju i zeljicu, voli me...
ALI naravno uvijek postoji to ali!!!!!
mi smo dva potpuno razlicita svijeta. on se krece u svojim, ja u svojim krugovima i to je potpuno bez veze kad pokusamo jedno drugom za ljubav da budemo tamo gdje ne pripadamo... nisam sigurna da bi mogla da se odreknem mnogo toga zbog njega, a da zbog toga ne budem mrzovoljna i nezadovoljna(bar nekad da mu to ne prebacim)...
a ipak on je tako divan prema meni...

Obicno ljudi koji su od mladih godina samostalni imaju tu vrstu problema jer su navikli da rade kako im se hoce, pa im onda prilagodjavanje ide malo teze. Ako ti je do tog coveka toliko stalo, onda bi svakako trebalo da pokusas da ponesto i progutas, tj. da utvrdis sta je ono sto mozes da prihvatis, makar i s mukom, a sta je ono sto neces pa makar svisla, i da mu to lepo kazes, probas da se dogovoris.