I jednom je dovoljno ako je zadovoljis 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ti dosao da se pohvalis? Rekao ti stric da je to mnogo? Vidi se da si neiskusan.
Ovako, malo sam neiskusan i sada sam se uplasio. Ja i moja devojka od skoro imamo odnose. Koristio sam kondom ali nzm da li postoji veliki rizik od trudnoce ako imamo dva puta za vece msm koristio sam kondom i drugi put ali nzm koliko je to bezbedno? Da li neko moze da mi objasni?
eto sta se desava kad se hebe bez osnovnog predznanja![]()
Ovako, malo sam neiskusan i sada sam se uplasio. Ja i moja devojka od skoro imamo odnose. Koristio sam kondom ali nzm da li postoji veliki rizik od trudnoce ako imamo dva puta za vece msm koristio sam kondom i drugi put ali nzm koliko je to bezbedno? Da li neko moze da mi objasni?
Ajde malo ozbiljnije molim vas. Nece nista biti jel tako?![]()
Jesi li ti dosao da se pohvalis? Rekao ti stric da je to mnogo? Vidi se da si neiskusan.
sa kondomom jeste 70% bezbedno![]()
samo 2 ? : ( Moja svrsava svakih 5-10 mina 2h imamo sex neprestani bez vadjenja
![]()
msm menjamo pozedok mi ona sapuce i preklinje joss ne vadi oh toooo pravi si pastuv pohotnice
![]()
![]()
i neprestano me palii i lozi aaaaaaaaa mogao bi forever NJU <3i obozava da joj napunim ribicu ~~~~
![]()
srecom to je Virti ne plasim se Trudnoce
![]()
Pump that Pussy and don't Worry so much - she love it ~~~![]()