SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Znači vas dve ste žene/tetke (svejedno) koje bi baš voleo da upoznam privatno...mnogo ste mi pametne online pa me interesuje da li ste takve i offline...missim gaženje muškaraca, ovo ono...
Joj evo ga jos jedan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači vas dve ste žene/tetke (svejedno) koje bi baš voleo da upoznam privatno...mnogo ste mi pametne online pa me interesuje da li ste takve i offline...missim gaženje muškaraca, ovo ono...
Hvala bogu josh ima mushkaraca koji znaju kako...nauchi ove mladje da se ne pate ovako kroz zzivot
Трећа баш нема среће..![]()

tsk, tsk, tsk.... kako li samo uspjevas da pamtis te nickove sa foruma![]()
@Zazijavalo:
Hvala bogu josh ima mushkaraca koji znaju kako...nauchi ove mladje da se ne pate ovako kroz zzivot
![]()

E kad bi znali koliko to olakshava medjupolne odnose...![]()

Ima veze sa duzzinom nosa ....

...sad bi' ti rek'o da nisi znao, ali to bi' automatski znachilo da ti psujem mater, a ja nisam takav , ne...iebeš mi mater ako nisam znao da će ove Pipi Lange štrumpfe i Samanta da se jave među prvima...![]()

1. Koji će vam te slike po novčaniku?
2. Zašto žene nisu u stanju same otići na WC kada su negde....nego mora neka druga s njima?

pa jel ja ondak nisam zena 
1. Koji će vam te slike po novčaniku?
2. Zašto žene nisu u stanju same otići na WC kada su negde....nego mora neka druga s njima?

...ima bolja fora, oborish joj novchanik s' astala i kad se ona sagne da ga dovati, onako sve u suknji ti joj " munesh " prstenac i na da tje biti polaskana nego tje ti i vratiti istom merom...Šta je, omladino? Sve vas razjurih
Ili ste otišli u ćošak da razmislite?
Evo, jedna tajna. Ženskama se zaviruje pod suknju, ne u novčanik. Biće polaskane!![]()

1. Da se setimo kako nam izgleda muž, tj. da ga ne zamenimo za švalera;1. Koji će vam te slike po novčaniku?

1. Da se setimo kako nam izgleda muž, tj. da ga ne zamenimo za švalera;
2. Dve glave su pametnije od jedne, šta ako ne budemo umele da se vratimo same?!
jeste te krenulo veceras..e bas me oraspolozila zenaI to kaže čovek sa avatarom na kome je Garfild koji puni neku plavušu tipa one sponzorke što pobi onolike dede milionere.....Nehsto sam primetio, cim mi muskarci pitamo neka osetljiva pitanja na koje vi devojke necete da odgovorite odma smo nezreli...cudno![]()
Joj ušli mi pundravci u web adresu foruma krstaricejeste te krenulo veceras..e bas me oraspolozila zena
ops:1. Koji će vam te slike po novčaniku?
...ima bolja fora, oborish joj novchanik s' astala i kad se ona sagne da ga dovati, onako sve u suknji ti joj " munesh " prstenac i na da tje biti polaskana nego tje ti i vratiti istom merom...![]()