E dobro, ja ovim zavrsavam polemiku sa tomom probao sam, trudio sam se, nece pa nece da udje i da se primi kod tebe, dalje nemam snage.
A ti nastavi da mislis kao i ranije tvoje pravo ali to ne znaci da je ispravno, ja sam samo pokusao da ti ukazem na greske koje pravis u svome rezonovanju stvari, ti to ocigledno nisi razumeo ili nisi hteo, ne verujem da si malouman, vec bih pre rekao da si malo ili bezobrazan ili volis da "bockas", sve u svemu, sve najlepse ti zelim, da sto manje posla imas sa lekarima, jel to OK?
P.S. Ja sam se toliko nakrao, evo me na Karibima uzivam pisem ti iz mora sa lap-topa, a da su se neki nakrali to da, ali nisu svi, pa nakrali su se i vozaci (kradu gazdu za godivo), nakrali su se i politicalri, nakrali su se svi zlivi a ti udario po lekarima, a ko kaze da se ti nisi nakrao mozda, molio bih te da mi das uvid u tvoje imovinsko stanje, pa cu tek onda verovatio, ovako mi sve lici na ono:
Lopov vice drzte lopova.
Salim se za imovinsko stanje, sve sto sam sa tobom polemisao bilo je dobronamerno i nikako da bih te uvredio ili sta slicno, ako je bilo sta ruzno ili si ti to protumacio tako ja ti se izvinjavam.
Pozz