- Poruka
- 40.413
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio jedan ljubavni par, on je imo oko 40 ona 13 godina, pa su se jako voleli ona pobegla od kuće kod njega pa su ih posle nekoliko meseci otkrili i nju na silu milicijom vratili roditeljima a njega strpali u zatvorljubav je dobra u kojim god ona oblicima bila
sta kazete na ovu recenicu kardiologa?
bio jedan ljubavni par, on je imo oko 40 ona 13 godina, pa su se jako voleli ona pobegla od kuće kod njega pa su ih posle nekoliko meseci otkrili i nju na silu milicijom vratili roditeljima a njega strpali u zatvor
necemo valjda da stavljamo granice ljubaviJest jer je pedofilicar
A ovde je reč o ljubavi između punoletnih odraslih ljudi
necemo valjda da stavljamo granice ljubavi
pol, uzrast, veroispoved, boja koze, politicka orjentacija, pripadnost klasi u zivotinjskom carstvu....
Kako bi reaglovala kad bi saznala da je muški član tvoje porodice, otac, brat ili sin homoseksualac?
Kako bi reaglovala kad bi saznala da je muški član tvoje porodice, otac, brat ili sin homoseksualac?
Obesio bi seA ti ? Šta bi ti uradio u takvoj ispovesti osobe koju voliš kao brata, sina ili oca ? Ajde odgovori
Nije Jelena, ali nećemo podržavati ničije vešanje, zar ne ? Njegovo mišljenje na temu je kolokvijalni izraz a ne prava tvrdnja.@-Jelena- Šta je u mojoj poruci neprimereno toliko da zavređuje brisanje? Što ne obrišeš i to na šta sam njome odgovorio? To nije neprimereno?
A misliš da ja ozbiljno njemu govorim da se obesi? Njegova poruka je "samo izraz", a moju treba doslovno shvatiti?Nije Jelena, ali nećemo podržavati ničije vešanje, zar ne ? Njegovo mišljenje na temu je kolokvijalni izraz a ne prava tvrdnja.
Bez obzira na moje mišljenje, neprimereno je u bilo kom kontekstu nekome reći tako nešto.A misliš da ja ozbiljno njemu govorim da se obesi? Njegova poruka je "samo izraz", a moju treba doslovno shvatiti?
Tone priča o starijim gej parovima koji su zajedno još od sedamdesetih. Ili živiš na Marsu ili si jednostavno put predrasuda, nema ti spasa.Svaki poziv na samoubistvo je idiotizam. Ova dvojica (kardiolog i profesor nemačkog) su za žaljenje. Meni je njih žao. A ljubav teško da će im dugo potrajati. Gejevi imaju veze maksimalno pet godina. Ne mogu oni bez množine.
Žive zajedno. Ali guzicu praši ko stigne. Gejevi su najveći orgijaši i razvratnici.Tone priča o starijim gej parovima koji su zajedno još od sedamdesetih. Ili živiš na Marsu ili si jednostavno put predrasuda, nema ti spasa.
A tvoje opširno znanje o tome je stečeno kako tačno?Žive zajedno. Ali guzicu praši ko stigne. Gejevi su najveći orgijaši i razvratnici.
Duhovno ih čitam. Gledam kroz njih i vidim šta ko radi. Znaju oni za mene jako dobro.A tvoje opširno znanje o tome je stečeno kako tačno?