paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Dok ne obese i ne pomlate sve koje su prozvali necu ih smatrati za ozbiljne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UČITE KINESKI NA MATERNJEM JEZIKU
uada haju puh aho - loše govorim kineski
uaaa ti nputo on - ne razumem
šmaaa šhooo kaišue - kada počinje nastava
ćimi ćim dalje tim tim bolje - tašta (ženina majka)
:
NAGRADNO PITANJE:
KAKO NA NOVOBEOGRADSKOM BUVLJAKU UPITATI PRODAVCA: MOŽE LI DŽABLJE?
![]()
Kad je Fokus zagovarao bilo sta normalno ? Pa njihova je i jedina funkcija da mentalno zaostali,dementni i neobrazovani imaju neko mesto da se javljaju u program , da im pricaju ono sto oni vole da cuju , da steknu utisak da nisu sasvim odbaceni .Tako da je Fokus ustvari neka humanitarna institucija ,poput Karitasa ili Crvenog Krsta koja sluzi da unesrecenim i bolesnim ljudima malo ulepsa surovu svakodnevnicu , al to nema veze sa normalnom Srbijom iao j njihova misija nesumnjivo plemenita ,jer je red da i takve marginalizovane kategorija stanovnistva imaju svoje glaslio .u emisiji koja je upravo u toku, javio se slusalac koji po sopstvenom kazivanju, je dezerter iz devedesetih, a i ucesnik petog oktobra i napada na skupstinu. zatim sledi lamentiranje o sopstvenim frustracijama koje pripisuje uvek drugima, ranije slobodanu i patriotama, danas ovima u odelima. voditelj, mada je dosta smiren i realan, se prakticno slozio
sta onda nije u redu? pa nije u redu da dezerter blati uspomenu na sve one stradale. kao da su hrvati i alijini bili nevina i naivna decica, sa cvecem u rukama. ne moze nikada dezerter da bude javno priznat za to svoje delovanje. nije normalno
imam ja drugara koji je isto postupio, dezertirao u nemacku, ali nije bio sposoban da opstane tamo bez kevine kujne i stana. ja njemu nikada ne prigovaram za to, ali on cuti. ne drzi vakelu preko radija
fokus mora da zna sta zeli i kako zeli sebe da predstavi u javnosti. ne moze i jedno i drugo, i da se velicju dezerteri i da se zagovara normalna srbija
Kad je Fokus zagovarao bilo sta normalno ? Pa njihova je i jedina funkcija da mentalno zaostali,dementni i neobrazovani imaju neko mesto da se javljaju u program , da im pricaju ono sto oni vole da cuju , da steknu utisak da nisu sasvim odbaceni .Tako da je Fokus ustvari neka humanitarna institucija ,poput Karitasa ili Crvenog Krsta koja sluzi da unesrecenim i bolesnim ljudima malo ulepsa surovu svakodnevnicu , al to nema veze sa normalnom Srbijom iao j njihova misija nesumnjivo plemenita ,jer je red da i takve marginalizovane kategorija stanovnistva imaju svoje glaslio .
evo upravo ide kurs, valjda one Fokus babe i Fokus smarači uče isto
zapisuju u blokče
sad kad se uključe kod Vlade pa počnu 早安; 再会; 你好
Kad je Fokus zagovarao bilo sta normalno ? Pa njihova je i jedina funkcija da mentalno zaostali,dementni i neobrazovani imaju neko mesto da se javljaju u program , da im pricaju ono sto oni vole da cuju , da steknu utisak da nisu sasvim odbaceni .Tako da je Fokus ustvari neka humanitarna institucija ,poput Karitasa ili Crvenog Krsta koja sluzi da unesrecenim i bolesnim ljudima malo ulepsa surovu svakodnevnicu , al to nema veze sa normalnom Srbijom iao j njihova misija nesumnjivo plemenita ,jer je red da i takve marginalizovane kategorija stanovnistva imaju svoje glaslio .
u emisiji koja je upravo u toku, javio se slusalac koji po sopstvenom kazivanju, je dezerter iz devedesetih, a i ucesnik petog oktobra i napada na skupstinu. zatim sledi lamentiranje o sopstvenim frustracijama koje pripisuje uvek drugima, ranije slobodanu i patriotama, danas ovima u odelima. voditelj, mada je dosta smiren i realan, se prakticno slozio
sta onda nije u redu? pa nije u redu da dezerter blati uspomenu na sve one stradale. kao da su hrvati i alijini bili nevina i naivna decica, sa cvecem u rukama. ne moze nikada dezerter da bude javno priznat za to svoje delovanje. nije normalno
imam ja drugara koji je isto postupio, dezertirao u nemacku, ali nije bio sposoban da opstane tamo bez kevine kujne i stana. ja njemu nikada ne prigovaram za to, ali on cuti. ne drzi vakelu preko radija
fokus mora da zna sta zeli i kako zeli sebe da predstavi u javnosti. ne moze i jedno i drugo, i da se velicju dezerteri i da se zagovara normalna srbija
u emisiji koja je upravo u toku, javio se slusalac koji po sopstvenom kazivanju, je dezerter iz devedesetih, a i ucesnik petog oktobra i napada na skupstinu. zatim sledi lamentiranje o sopstvenim frustracijama koje pripisuje uvek drugima, ranije slobodanu i patriotama, danas ovima u odelima. voditelj, mada je dosta smiren i realan, se prakticno slozio
Biti dezerter u toku ovih pomahnitalih ratova na Balkanu 90-ih nije nista nemoralno, tako da ne razumem zasto bi dezerteru u toku tih ratova bilo oduzeto bilo kakvo moralno pravo?
Plus, da ne ulazimo u to da vi i ne znate ko su dezerteri, i da to nisu oni koji se ne odazovu na vojnu obavezu (a najveci procenat ljudi koje zovete dezerterima su takvi ljudi). Takvi ljudi nisu uradili nesto nemoralno cak i da je rat za odbranu ljudske vrste od napada vanzemaljaca. Oni pravi dezerteri bi u takvom ratu bili nemoralni, ali svakako to ne vazi za tupave nacionalisticke ratove iz 90-ih.
Pa da, nemoralno bi bilo ako bi se izbegavalo ici u rat za interese "sejaca demokratije" po svetu. Ko je jos video da se ide u rat radi odbrane nacionalnih interesa, jel'da?![]()
A vi bas volite da koristite taj tupavi izraz, je li?
Pa da, nemoralno bi bilo ako bi se izbegavalo ici u rat za interese "sejaca demokratije" po svetu. Ko je jos video da se ide u rat radi odbrane nacionalnih interesa, jel'da?![]()
Koliko je meni poznato slusaoci se javljaju u etar.Sta ce taj koji se javi da kaze,recice iz svog ugla.....voditelj nema nista sa tim,sem ako taj nesto ne lupeta uvredljivo,psuje...da ga iskljuci iz programa..Covek ima pravo da bude i dezerter,da li ce ga neko zbog toga sankcionisati....nije na Fokus radiu i voditelju da odlucuje o tome...
Sta onda znaci "Dva lica Fokus radia " ?