Vratio sam se, malopre, sa pregleda. Kažu da sam samo Tri frtalja Kralja. Ako hoćete da budete ceo kralj, nabavite frtalj, rekli su mi. Ali, ne znam ni jednog Pet frtalja Kralja a pogotovo nekog ko bi u takvom stanju bio voljan da mi da jedan frtalj da i ja budem Ceo Kralj. Slegnuli su ramenima jer to nije njihova stvar da brinu kome fali frtalj. A može li to da bude Kraljica i frtalj, slučajno znam jednu takvu, pitam. Pa... Može ali su rezultati pomalo čudni. Napišem pismo Kraljici i frtalj, objasnim joj da sam Tri frtalja Kralja i da bih je oslobodio tog balasta, nošenja frtalja i još neke bedastoće koje bi mogle da joj se svide. Sretnemo se ja, Tri frtalja Kralja i Kraljica i frtalj i na obostrano zadovoljstvo da mi frtalj, ne košta ništa, drago mi je da smo se pobliže frtaljali, kaže ona.
Sada sam Dva frtalja Kralja. Kraljičin frtalj nije bio u slaganju sa mojim frtaljima i potro se sa mojim najbližim frtaljem.
Tragam za dve Kraljice sa frtaljima iznad ali od iste fele kao i moji frtalji (da im pošaljem poruku, "Frtlaj mi pošalji").
Sada sam Dva frtalja Kralja. Kraljičin frtalj nije bio u slaganju sa mojim frtaljima i potro se sa mojim najbližim frtaljem.
Tragam za dve Kraljice sa frtaljima iznad ali od iste fele kao i moji frtalji (da im pošaljem poruku, "Frtlaj mi pošalji").