Nona2
Poznat
- Poruka
- 8.754
Da li imate melt down pred mesečni ciklus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeDa li imate melt down pred mesečni ciklus?
Samo citaj politicke komentare i ima odmah da se oraspolozis.Da li imate melt down pred mesečni ciklus?
Izvini ako je glupo pitanje, koliko si visoka?
ništa, hormoni ne luduju?
Kada ti nastupi menopauza plakaćeš što me dobijaš više ili ćeš upasti u depresiju. Okreni-obrni plakanje ti ne gine.Da li imate melt down pred mesečni ciklus?
170cm, zašto?Izvini ako je glupo pitanje, koliko si visoka?
Ne, jedino se osećam umorno a karlica i donji deo kičme bolucka, onda znam odmah da ću dobiti tipa za dan ili dva.ništa, hormoni ne luduju?
Pogledaj moj post. Napisao sam. (Po mom iskustvu, žene 150+ cm , 160+ cm imaju strašne probleme, možda je svaki put bila slučajnost ali eto i ti si 170cm a nemaš problema, barem ne velikih. Jesam li poludeo, šta ja zaključujem, ne znam)170cm, zašto?
Jesi li odlučila šta ćeš da studiraš?170cm, zašto?
povodom čega je ovaj maliciozni komentar?Kada ti nastupi menopauza plakaćeš što me dobijaš više ili ćeš upasti u depresiju. Okreni-obrni plakanje ti ne gine.
Idi kod lekara možda može da ti prepiše neke lekove koji mogu da ti pomognu.
to smo mi zlobne feminstkinje izmislileŠto bi rekla jedna (sad već pokojna) baba iz mog komšiluka "ne znam sine, u naše vreme i nije bilo tog PMS-a".
Mala šala, ne zameri.povodom čega je ovaj maliciozni komentar?
Da li imate melt down pred mesečni ciklus?
ceo život mi je takoUsla si u perimenopauzu.
? Kakve to veze ima sa temom?Jesi li odlučila šta ćeš da studiraš?
Nema veze sa visinom, sve zavisi od žene pojedinačno, svakoj je drugačije, što od gena tako do organizmaPogledaj moj post. Napisao sam. (Po mom iskustvu, žene 150+ cm , 160+ cm imaju strašne probleme, možda je svaki put bila slučajnost ali eto i ti si 170cm a nemaš problema, barem ne velikih. Jesam li poludeo, šta ja zaključujem, ne znam)