Dva dana pred period se redovno isplačem

• Začetnik teme Začetnik teme Nona2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinjavam se što se mešam, imam sestru, bivšu ženu, sadašnju ženu i kćerku, ćerku sam nosio u ćebetu u hitnu pomoć a slično se dogodilo i mojoj sestri "90 ih.
Što je najgore, potpuno je besmisleno, od 14-te do 40+ , ma i do 50, a šta ako do reprodukcije nikad ne dođe? Čemu onda sve?

I inače sam hteo da pitam a nisam hteo da otvaram novu temu, eto moja žena je ok, traje joj 2- 3 dana, popije tabletu i ništa, dok me ubija situacija sa kćerkom, tek ulazi u pubertet i ima odlive, dobija nekad 2 puta mesečno, trajanje 7 do 11 dana, migrene od po 72 sata, pokušavamo sa čajevima od kantariona, zna li neko da mi pomogne, hoće li to biti posle normalnije? I ti čajevi, njoj to ništa ne pomaže.

P.S. Sad ću da lupim verovatno ali je l' ima to veze sa visinom? Ono, sve devojke i žene koje sam upoznao u životu a da nemaju problema su preko 174cm, što je žena niža, to gore.

Poslednja izmena od moderatora:
Pogledaj moj post. Napisao sam. (Po mom iskustvu, žene 150+ cm , 160+ cm imaju strašne probleme, možda je svaki put bila slučajnost ali eto i ti si 170cm a nemaš problema, barem ne velikih. Jesam li poludeo, šta ja zaključujem, ne znam)
Nema veze sa visinom, sve zavisi od žene pojedinačno, svakoj je drugačije, što od gena tako do organizma

Back