Dva brata iz Srbije oženili Albanke! Nevesta "koštala" 1.500€: mladino selo negodovalo zbog rata, a ovo su očevi tražili

Ti meni da pričaš o dobrim šiptarima za Srbe.Ajde marš bre.
Dobar čovek sa dobrim čovekom lako nađe zajednički jezik, komšijski, prijateljski, kakav i treba da bude. Zabole me ćoše koje je nacije ko, interesuju me dela.

E sad što je naš narod masovno potrovan, pa se komšija raduje kad komšiji crkne krava čak i ako su iste vere i nacije, to najviše govori o tome kakvih izroda ima. Ali i uprkos tome, mislim da su većina ljudi dobri ljudi koji na gest pažnje i ljubavi reaguju pozitivno. To za krave je više izuzetak nego pravilo, takođe.

Svi ti ispadi koje navodiš rezultat su akcija namagarčenog naroda, koga iebu političari u glavu, na obe strane.

Ljudi na Kosovu treba da shvate da moraju da žive zajedno, da rade svoje poslove i hrane svoje porodice, da ne gledaju mnogo na to ko je Srbin a ko je Albanac. Ne moraju da se vole ali bar da se poštuju. Dok ne postoji ni ta osnovna granica poštovanja, i dok se gledaju Pinkovi i čitaju Informeri, dok Vučići i Kurtiji vode svoju politiku mržnje - na Kosovu će svima biti loše.

Onaj ko je ovo što pričam iznad shvatio odavno morao je da plati glavom, a ti znaš ko je to.
Мани нас тих комунистичких глупости, Срби морају само да издрже ово време. Слажем се са тобом да никакв рат не долази у обзир и то је све.
Срби се морају понашати као шиптари када су били у обе Југославије или као Хрвати у Аустроугарској и у обе Југославије или као Срби под Турцима.
Када не смемо ратом, онда тражити аутономију, чим се промени стање у Европи онда се креће оружаним побунама и ратом.

Ово што се тиче Вучића све се слажем, само што бих ја био далеко окрутнији према том режиму када буде срушен, него што си ти.

Само небулозе од тебе. Срби на Косову хоће само на миру да живе, Шиптари им то не дозвољавају, тероришу их непрекидно све то подршком твог вољеног Запада.
Нема твог или мог запада, нема ту никаквих емоција. Замисли да су шиптари гледали тако ''то је мој или твој запад, нећемо запад хоћемо да нас ослободи Исламска Држава''. Па никада не би успели ово што су успели данас.
Шиптари односно сви Албанци (осим оних 20ак посто у Албанији) нису националисти, нити шовинисти и фашисти, они су обични муслимани и они се понашају исламски. Они своју државу виде као исламску, али то дозвољавају само онолико колико толерише запад.
Њима је запад већи непријатељ него Србија, али сада имају много користи од запада и зато видимо да само босански муслимани показују своје исламско лице, док шиптари ћуте, јер су се ослободили Срба, сада још само запада, кад дође дан за то.

Meni je sama činjenica kupovine žene horor. U eri interneta neko mora da kupuje ženu, nesposoban je da upozna preko interneta.
Familija ih proda, dobije pare a njihova uloga je da rađaju. Fuj. Kao krave...
Takvi brakovi opstaju i vremenom dodje ljubav i postovanje Ovi iz ljubavi pucaju kao lajsna ,ne zna se ko se vise qrva

Ja sam lično video dokaze jer mi je ujak bio bezbednjak na Kosovu i redovno se slalo.Sva ta dokumenta je neko u DB u Beogradu sklonio i niko ne zna o tome.
Ti si video dokaz za jedan milion ljudi, da su više od polovine njih teroristi.

Ajde prvo da se malo gađamo tramvajima pa da razmotrimo da li je i to istina.

Dobar čovek sa dobrim čovekom lako nađe zajednički jezik, komšijski, prijateljski, kakav i treba da bude. Zabole me ćoše koje je nacije ko, interesuju me dela.

E sad što je naš narod masovno potrovan, pa se komšija raduje kad komšiji crkne krava čak i ako su iste vere i nacije, to najviše govori o tome kakvih izroda ima. Ali i uprkos tome, mislim da su većina ljudi dobri ljudi koji na gest pažnje i ljubavi reaguju pozitivno. To za krave je više izuzetak nego pravilo, takođe.
Ti ili si udaren totalno ili si toliko bezobrazan pa poistovećuješ kao da je isto na slobodnoj i okupiranom delu Srbije je tvoj lični patološki problem.

Нема твог или мог запада, нема ту никаквих емоција. Замисли да су шиптари гледали тако ''то је мој или твој запад, нећемо запад хоћемо да нас ослободи Исламска Држава''. Па никада не би успели ово што су успели данас.
Шиптари односно сви Албанци (осим оних 20ак посто у Албанији) нису националисти, нити шовинисти и фашисти, они су обични муслимани и они се понашају исламски. Они своју државу виде као исламску, али то дозвољавају само онолико колико толерише запад.
Њима је запад већи непријатељ него Србија, али сада имају много користи од запада и зато видимо да само босански муслимани показују своје исламско лице, док шиптари ћуте, јер су се ослободили Срба, сада још само запада, кад дође дан за то.
Moj otac je recimo ceo svoj radni vek proveo u Švajcarskoj, i naravno da je tamo imao mnogo kontakta za Albancima, radio u istoj firmi gde je bilo mnogo i Srba i Albanaca. Znaš kako se lepo slože Srbi i Albanci kad je Švabo gazda... ma nema nikakvih problema. Nema političara da truju, kaplje dobra lova, svi gledaju svoja posla, rade, i čekaju odmor da odu kućama.

Kako je došao ovde u penziju, i kako je počeo da gleda RTS od jutra do mraka, krenuo je malo po malo da postaje žrtva SNS-a. Tačno ga gledam kako ponavlja priče koje je čuo na TV-u.

Onda ga podsetim "pa sećaš se tvog kolege Azima (Albanac sa Kosova), bio ti je i cimer, pričao si sve najbolje o njemu, kako te branio kad su te napadali...".

On: "A pa Azim je drugačiji".

Meni smešno.

Pa nije dovoljno brate
Нису Срби теби браћа, ђукановићи никад нису били људи, психопатски манијаци који су се улизивали брозу, па фолирали да су Српски националисти и онда улизице шиптарима, усташама и потурицама.

Нису Срби теби браћа, ђукановићи никад нису били људи, психопатски манијаци који су се улизивали брозу, па фолирали да су Српски националисти и онда улизице шиптарима, усташама и потурицама.
Previše si opčinjen mržnjom prema drugima, to je moj utisak. Gledaj lepe stvari, nemoj samo čemer i jad prosipati. Budi malo optimista.

Varaš se. Nema tu poštovanja već ta Albanka (nje mi je baš žao) se ništa ne pita, ona je prodata kao krava, nema gde da se vrati, ne sme zato ništa ni da kaže niti suprotno mišljenje da ima. Njeno je da ćuti i da trpi.
Ona je ubijena u pojam, život joj je pakao.
Prodaj ti tako svoje ćerke ili unuke nekome za pare...malo da vidiš kako će da im bude.
Majstore a sta mislis kako su se udavali i zenili po selima u Srbiji sve do 2. Sv. Rata? Povodadzije organizuju vencanje , devojka i momak se jednom vide pre braka i to je bilo to. Moj ded ujak je jednom Video mladu , ozenio se i otisao na tri godine u JNA. prvi sin mu se rodio dok je bio u vojsci, dobili su jos dva sina. Brak im je bio pun postovanja

Moj otac je recimo ceo svoj radni vek proveo u Švajcarskoj, i naravno da je tamo imao mnogo kontakta za Albancima, radio u istoj firmi gde je bilo mnogo i Srba i Albanaca. Znaš kako se lepo slože Srbi i Albanci kad je Švabo gazda... ma nema nikakvih problema. Nema političara da truju, kaplje dobra lova, svi gledaju svoja posla, rade, i čekaju odmor da odu kućama.

Kako je došao ovde u penziju, i kako je počeo da gleda RTS od jutra do mraka, krenuo je malo po malo da postaje žrtva SNS-a. Tačno ga gledam kako ponavlja priče koje je čuo na TV-u.

Onda ga podsetim "pa sećaš se tvog kolege Azima (Albanac sa Kosova), bio ti je i cimer, pričao si sve najbolje o njemu, kako te branio kad su te napadali...".

On: "A pa Azim je drugačiji".

Meni smešno.
Naravno. Svi upravljači da budu stranci jer su dobri, humani domaćini a svi mi smo takođe dobri ali eto zavedeni od loših ljudi. Živeo ambasador Hil!

Naravno. Svi upravljači da budu stranci jer su dobri, humani domaćini a svi mi smo takođe dobri ali eto zavedeni od loših ljudi. Živeo ambasador Hil!
Imaš li ti neko racionalno objašnjenje kako je moguće da u Švici Srbi i Albanci rade zajedno i gledaju svoja posla.

A ljudi koji su dozivjeli pakao od Srba, dosta vise
Ти си Милов Црногорац, је л тако ? Видиш да лажне и измишљене народе углавном покреће мржња. Вама је мржња гориво које покреће вашу нову нацију, која је настала од српског географског идентитета.
Није то лоше, ако имаш неки други циљ, рецимо да се ослободиш неког окупатора или да добијеш неку територију, али гајити мржњу према Србима и сматрати њих окупаторима, то је болесно ... а и сам знаш да имаш рођаке који су Срби, можда ти је и рођени брат или брат од стрица или ујака Србин.

Друго, ви немате право и тапију на Црногорство и црногорску државу и традицију, то имају и Црногорци Срби. Ево, нема Мила, били су и Срби на власти и ЦГ је опстала, нико је није срушио.

Треће, ви Милови Црногорци сте издајници Црне Горе, јер темељите територију ЦГ на комунистичким основама, док ми прави Црногорци сматрамо да источна Херцеговина припада Црној Гори.

Четврто, ево даћу ти један савет. Да би ви изградили своју нацију, морате се разликовати од Срба драстично и ова ваша мржња која постоји сада у ЦГ је сувише слаба, то мора да гори до неба и није довољно што сте узели pismo Латина, већ морате узети и њихову веру, покатоличити се и постати Хрвати једног дана. Видећеш како ће онда борба против Срба бити ефикасна.

Rekao sam ti gore već. Mi smo dobri kada su gazde dobre iz kolonijalnih centara. Oni sve bolje znaju nego mi.
Ne bih rekao da sve bolje znaju, ali bih rekao da ti ne znaš odgovor na moje pitanje pa se kriješ iza sarkazma.

Ali i to je ok, ne smeta mi dobar sarkazam.

Ne bih rekao da sve bolje znaju, ali bih rekao da ti ne znaš odgovor na moje pitanje pa se kriješ iza sarkazma.

Ali i to je ok, ne smeta mi dobar sarkazam.
Ja znam slučajeve gde su Srbi imali samo probleme sa šiptarima gde su radili zajedno i nisu smeli da pričaju politiku a šiptari su namerno provocirali.Nisam čuo nijednog Srbina da se hvalio dobrim šiptarima na Zapadu.

Imaš li ti neko racionalno objašnjenje kako je moguće da u Švici Srbi i Albanci rade zajedno i gledaju svoja posla.
Па добро си написао они само раде заједно, јер се налазе у страној држави и док раде они су само радници који имају исти интерес да зараде.

Међутим, када изађу на изборе или демонстрације, Срби су са швајцарским, немачким и аустријским десничарима, а шипци са исламитима и левичарима, дакле два тотално одвојена друштва.
Сутра ће једни слати паре за своје, ови други за своје и тако ће та Швајцарска ''финансирати'' обе стране.

Међутим Швајцарци не гледају само своја посла, већ и своју локалну заједницу и животну средину .. лако је интегрисати радника, али нису они тамо само радници.

Back