JA I BRAT SMO U BRAKU SA DVE SESTRE.JA I ON HOCEMO DA NAPRAVIMO SEKSUALNU RAZMENU A ONE NECE.STA DA RADIMO.POMOZITE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ha ha ha! Umrijeh od smijeha!d1:ma trazite razvod..... odmah.... sram ih bilo..... takve delije da odbiju..... cccccc![]()
I ovo je super ideja!snoshaj efendija:Nih dve neka kuvaju zajedno vama dvojici-tvoja tvom bratu i obrnuto.A vas dvojica drkajte jedan drugom.
Ovo je blesavo preko svake granicesnoshaj efendija:Nih dve neka kuvaju zajedno vama dvojici-tvoja tvom bratu i obrnuto.A vas dvojica drkajte jedan drugom.
E ova ti je na mestu...... a vi gospodo batice ne bi bilo zgoreg da odradite jednu porodicnu posetu psihijatru.snoshaj efendija:Nih dve neka kuvaju zajedno vama dvojici-tvoja tvom bratu i obrnuto.A vas dvojica drkajte jedan drugom.
milje:JA I BRAT SMO U BRAKU SA DVE SESTRE.JA I ON HOCEMO DA NAPRAVIMO SEKSUALNU RAZMENU A ONE NECE.STA DA RADIMO.POMOZITE
bolesnomilje:JA I BRAT SMO U BRAKU SA DVE SESTRE.JA I ON HOCEMO DA NAPRAVIMO SEKSUALNU RAZMENU A ONE NECE.STA DA RADIMO.POMOZITE
milje:JA I BRAT SMO U BRAKU SA DVE SESTRE.JA I ON HOCEMO DA NAPRAVIMO SEKSUALNU RAZMENU A ONE NECE.STA DA RADIMO.POMOZITE
Bad_Wolf:Ako nisu vase sestre - samo napred...![]()
....jeste,ako se njih dvojica izkarayu...ace:Ej prijatelju pa to se zove incest!![]()
![]()
![]()
begunac:....jeste,ako se njih dvojica izkarayu...ace:Ej prijatelju pa to se zove incest!![]()
![]()
![]()
![]()