Zenske koja vam se duzina kose svidja kod muskaraca na slici ali iskreno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2,3,4Zenske koja vam se duzina kose svidja kod muskaraca na slici ali iskreno?
5 do 1994 a onda sam se zarekao da necu da se sisam i brijem dok |M|ilosevic ne padne...
Metalac na maks.da se ispravim ne 5, nego 6 sam nosio 90ih, prebrojo sam se. \i bradu do pasa i farbo se u crveno :>P
5 do 1994 a onda sam se zarekao da necu da se sisam i brijem dok |M|ilosevic ne padne...
u stavri si pravdao zasto si nosio dugu kosu ko u zene i bradurinu do pojasa farbajuci se u crveno?da se ispravim ne 5, nego 6 sam nosio 90ih, prebrojo sam se. \i bradu do pasa i farbo se u crveno :>P
Jeste, bili protesti 1994 i tad sam se zarekao :>P
u stavri si pravdao zasto si nosio dugu kosu ko u zene i bradurinu do pojasa farbajuci se u crveno?
znamo zasto si tako izgledao u to doba.
zarekao ?
tvoja je stvar sta si radio i cinio sebi. ali ovde ne moramo citati pravdanja i lazi.Jeste, bili protesti 1994 i tad sam se zarekao :>P
Kapetane, potpuno si u pravu. Da mi je neko reko, evo ti kllo heorina a da se osisas, sigurno bih se osisao :>Ptvoja je stvar sta si radio i cinio sebi. ali ovde ne moramo citati pravdanja i lazi.
evo razuveri me, tvoja kosa duga ko u zene i farbanje u crveno (budi bog s nama) nisu proizvod teske zavisnosti na igli heroina vec DRZANJA DO ZAVJETA I DATE RIJECI ?
kolko vrijedi rijec takvog nekog svi dobro znamo.
prvo napises nesto a potom to pravdas, uvjek navodeci sebe ko nekog posebnog nekog velikog, ispravnog pa u ovom primjeru za tvoj nenormalan izgled je zasluzna tvoja rije i toboz sloba....
a mi treba da gutamo sve to...jer eto ti mozes da pises sta hoces...
a kolko to veze ima sa realnoscu ostaje na nama da ocjenimo.
zbog slobe si i farbao kosu u crveno...Kapetane, potpuno si u pravu. Da mi je neko reko, evo ti kllo heorina a da se osisas, sigurno bih se osisao :>P
Ne, to sam onako, bilo mi kool! :>Pzbog slobe si i farbao kosu u crveno...
znamo i kada i zasto.Ne, to sam onako, bilo mi kool! :>P
Sve si u pravu, no to je bio mamac za goticarke :>Pznamo i kada i zasto.