Duzina kose kod muskaraca pitanje za zene

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Zenske koja vam se duzina kose svidja kod muskaraca na slici ali iskreno?

5-imageonline-co-merged.png

5 do 1994 a onda sam se zarekao da necu da se sisam i brijem dok |M|ilosevic ne padne...
:hahaha1::hahaha1::hahaha1:
da se ispravim ne 5, nego 6 sam nosio 90ih, prebrojo sam se. \i bradu do pasa i farbo se u crveno :>P
u stavri si pravdao zasto si nosio dugu kosu ko u zene i bradurinu do pojasa farbajuci se u crveno?

znamo zasto si tako izgledao u to doba.

zarekao ?

:hahaha1:

Jeste, bili protesti 1994 i tad sam se zarekao :>P
tvoja je stvar sta si radio i cinio sebi. ali ovde ne moramo citati pravdanja i lazi.

evo razuveri me, tvoja kosa duga ko u zene i farbanje u crveno (budi bog s nama) nisu proizvod teske zavisnosti na igli heroina vec DRZANJA DO ZAVJETA I DATE RIJECI ?

kolko vrijedi rijec takvog nekog svi dobro znamo.

prvo napises nesto a potom to pravdas, uvjek navodeci sebe ko nekog posebnog nekog velikog, ispravnog pa u ovom primjeru za tvoj nenormalan izgled je zasluzna tvoja rije i toboz sloba....

a mi treba da gutamo sve to...jer eto ti mozes da pises sta hoces...

a kolko to veze ima sa realnoscu ostaje na nama da ocjenimo.

tvoja je stvar sta si radio i cinio sebi. ali ovde ne moramo citati pravdanja i lazi.

evo razuveri me, tvoja kosa duga ko u zene i farbanje u crveno (budi bog s nama) nisu proizvod teske zavisnosti na igli heroina vec DRZANJA DO ZAVJETA I DATE RIJECI ?

kolko vrijedi rijec takvog nekog svi dobro znamo.

prvo napises nesto a potom to pravdas, uvjek navodeci sebe ko nekog posebnog nekog velikog, ispravnog pa u ovom primjeru za tvoj nenormalan izgled je zasluzna tvoja rije i toboz sloba....

a mi treba da gutamo sve to...jer eto ti mozes da pises sta hoces...

a kolko to veze ima sa realnoscu ostaje na nama da ocjenimo.
Kapetane, potpuno si u pravu. Da mi je neko reko, evo ti kllo heorina a da se osisas, sigurno bih se osisao :>P

Back