duzina ili zrtvovanje? - samo za female

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
16.125
Ja sam nesto razmisljala..

pa me je zanimalo drage FORUMASICE...

Da li vam se desilo ovako nesto...

Da se jako zaljubite u nekog momka, ali ono bas bas jako
i da je on skroz po vasem nekom kriterijumu koji imate u glavi

ALI

Ima ono bas malu kitu recimo kao malo krastavicici
koji ne moze nikako da vas zadovolji u sexu!!!

Sta bi se uradili?

Odljubili se brzinom svetlosti

ili

Zrtvovali sex zbog te iskrene ljubavi i nasli nekog sa strane???

(Molim ozbiljne odgovore) :mrgreen:

Evo ozbiljan odgovor...
Naravno da bih se ''zrtvovala'' tj. da bih zrtvovala sex zbog ljubavi...Pa svasta...sta ako se zaljubite u invalida, bolesnika, starca....Naravno da je ljubav vaznija od sexa. Niti bih trazila nekoga sa strane.
Jer, na svu srecu, covek nije zivotinja.

da..vidis nikad nisam tako razmisljala.....a mozda osobe koje vise vole sex od ljubavi su
donekle sebicne?! hmmm..... sta mislis?:think:

Jao bre o cemu pricate????
Osnova svake kvalitetne veze je dobar seks.Ne zato sto je neko sebican,ili sto ne zna prave vrednosti u zivotu vec zato sto priroda stvari tako nalaze.Mozemo se on i ja voleti neizmerno ali ako nema seksa,vrlo brzo nastaju problemi.E sad,neko je dovoljno iskren da to prizna a nekome je lakse da zivi u lazima.

Slazem se sa tobom, nemoj da se nerviras :lol:

I sad ako ja nadjem osobu svog zivota a ima mali krastavac onda cu brzo da se odljubim? :(

jer po meni je sex najvazniji...

Jao bre o cemu pricate????
Osnova svake kvalitetne veze je dobar seks.Ne zato sto je neko sebican,ili sto ne zna prave vrednosti u zivotu vec zato sto priroda stvari tako nalaze.Mozemo se on i ja voleti neizmerno ali ako nema seksa,vrlo brzo nastaju problemi.E sad,neko je dovoljno iskren da to prizna a nekome je lakse da zivi u lazima.

To zaista nije istina i znam to iz iskustva .
Cinjenica je da nisu svi ljudi isti, ali je cinjenica i da ljudi sa idealnim seksom imaju probleme druge vrste.Tako da je sex samo jedan od problemcica koje prava ljubav nosi ispred sebe kao nista.
Osnova svake kvalitetne veze je LJUBAV, a to je ono misticno i neklasifikovano sto izmice i psiholozima i lekarima , svima koji se trude da objasne i definisu.
Nicim ne zelim umanjti lepotu telesnog sjedinjavanja, iliti sexa i njegovu vrednost ali sudbonosna u vezi ili braku nije.
Barem ne uvek.

Ja sam nesto razmisljala..

pa me je zanimalo drage FORUMASICE...

Da li vam se desilo ovako nesto...

Da se jako zaljubite u nekog momka, ali ono bas bas jako
i da je on skroz po vasem nekom kriterijumu koji imate u glavi

ALI

Ima ono bas malu kitu recimo kao malo krastavicici
koji ne moze nikako da vas zadovolji u sexu!!!

Sta bi se uradili?

Odljubili se brzinom svetlosti

ili

Zrtvovali sex zbog te iskrene ljubavi i nasli nekog sa strane???

(Molim ozbiljne odgovore) :mrgreen:

Bas imam slucaj jedne drugarice koja je pre par dana sutnula lika koji joj se bas svidjao jer pri pokusaju prvog sexa sa njim nije mogla ni da ga napipa.

A greota kul lik ovako i dobro izgleda al ni lupom kaze nije mogla da ga nadje :lol:

To zaista nije istina i znam to iz iskustva .
Cinjenica je da nisu svi ljudi isti, ali je cinjenica i da ljudi sa idealnim seksom imaju probleme druge vrste.Tako da je sex samo jedan od problemcica koje prava ljubav nosi ispred sebe kao nista.
Osnova svake kvalitetne veze je LJUBAV, a to je ono misticno i neklasifikovano sto izmice i psiholozima i lekarima , svima koji se trude da objasne i definisu.
Nicim ne zelim umanjti lepotu telesnog sjedinjavanja, iliti sexa i njegovu vrednost ali sudbonosna u vezi ili braku nije.
Barem ne uvek.

Jako je lepo sto mislis da je ljubav nesto tako trajno i dugovecno pa sjedinjuje dvoje cak i posle niza godina.
Realnost je ipak malo drugacija,bar u vecini slicajeva.
Jedina ljubav u koju bezuslovno verujem je ljubav prema detetu.
Sve ostalo su samo razne mesavine hrpe osecanja koje nas u nekom momentu navedu da poverujemo da je to ljubav.Strast,pozuda,postovanje,razumevanje koje pronadjemo u nekome,nazivamo ljubavlju.
U braku sam 13 godina i veruj mi,kada je seks ok sve ostalo stima(pod uslovom da su finansije ok jer je to uzrocnik najveceg broja problema).
Seks je prirodna potreba,kao voda,vazduh...ako ti neko to uskrati neces ga voleti jos dugo....

Jako je lepo sto mislis da je ljubav nesto tako trajno i dugovecno pa sjedinjuje dvoje cak i posle niza godina.
Realnost je ipak malo drugacija,bar u vecini slicajeva.
Jedina ljubav u koju bezuslovno verujem je ljubav prema detetu.
Sve ostalo su samo razne mesavine hrpe osecanja koje nas u nekom momentu navedu da poverujemo da je to ljubav.Strast,pozuda,postovanje,razumevanje koje pronadjemo u nekome,nazivamo ljubavlju.
U braku sam 13 godina i veruj mi,kada je seks ok sve ostalo stima(pod uslovom da su finansije ok jer je to uzrocnik najveceg broja problema).
Seks je prirodna potreba,kao voda,vazduh...ako ti neko to uskrati neces ga voleti jos dugo....

Ok, ja se ne bih uopste sa tobom slozila. :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back