Psihologue Buduća legenda Poruka 36.830 03.02.2006. u 03.15 - Duzina i pripadnost #52 @ RAINDOG Ja ti reko ranije .....dam bonu..
avesic Domaćin Poruka 3.006 03.02.2006. u 07.21 - Duzina i pripadnost #53 e ovo je najjači trip ,, kao ja tebe znam ,,, potencijalna paranoja ,, bau bau
S SINDI Gost 03.02.2006. u 07.53 - Duzina i pripadnost #54 sinnke: Da li vi verujete da neki narod u globalu duze yebe od onog drugog. Jer cesto sam imao prilike cuti kako Bosanci mogu yebati dva sata. I zakljucak koji sam izvukao iz toga ako stvarno mogu da je to sto ustvari njima treba 1 sat i 50 minuta dok uopste skontaju da yebu. Sta vi mislite? Kliknite za proširenje... pa probaj sinke....nadam se da ces uzivati mada, ne znam koliko ce ti vremena trebati da skontas da uzivas
sinnke: Da li vi verujete da neki narod u globalu duze yebe od onog drugog. Jer cesto sam imao prilike cuti kako Bosanci mogu yebati dva sata. I zakljucak koji sam izvukao iz toga ako stvarno mogu da je to sto ustvari njima treba 1 sat i 50 minuta dok uopste skontaju da yebu. Sta vi mislite? Kliknite za proširenje... pa probaj sinke....nadam se da ces uzivati mada, ne znam koliko ce ti vremena trebati da skontas da uzivas