"Duško je saznao šifru od mog telefona, a onda smo se razveli" Karleuša novim detaljem iz braka sa fudbalerom ponovo šokirala javnost

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.060
Srpska pevačica Jelena Karleuša izazvala je lavinu komentara nakon što je u jednoj emisiji otvoreno govorila o razvodu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem.
Tom prilikom otkrila je da je ključni trenutak njihovog raskida bio kada je Duško saznao šifru njenog Instagram profila.

AU

1728668987899.png

:)

Poslednja izmena:
Ja sam srecom uz pomoc vrabaca, shvatio logiku zena jos maloletan, pa nisam imao neke tragedije samo lepe situacije sa zenama...
Jednom dodje, kaze prevarila sam te...ako si...sta ima da se zivciram...
Drugarica i ja pravile sedeljku , dosla njih dvojica i prevarila te...
Ali kad hoces moze da se bocnemo....

Tako znas koliko je ustvari vas odnos u kojoj zoni...

I uglavnom su bile iskrene u smislu kad pitam, muljas li ti nesto , ona kaze ne muljam, ali me svi huskaju...ili na neki nacin pokretom , ti kaze...to najcesce, da je ne bude sramota, a da ti kaze...
Samo treba da znas da citas...

Das joj mogucnost da bude ona, sebe postavis kakav si ti , onda ide biranje, odgovara ne odgovara....ili odgovara tada ili ce tek za nekoliko godina...ili malo para, ganja imanje...tj veliko imanje, ima i toga..

Mene ne cudi , ali nisam dobar covek, npr ja predpostavljam da samo neko ko hoce da se okoristi medijskim publicitetom moze da bude sa Karleushom, nikako neko kome se dize na zensko....

Jer brate izadji gde god hoces, ako si iole normalan pa nabosces bolju zensku za kres, ili za vezu , ima toliko frizerki kozmeticarki , komercijalista, ili sto kazu ovi ruzni forumasi , doktorki i uciteljica...tu kao i oni imaju sanse...

Ja sam slucajno imao ukljucen TV kad je bio neki realiti i karleusha se pojavila nenasminkana, to je u rangu horora covek riba, a tu sam jedini put imao nocnu moru , samo mi to treba

Back