DUŠAN PAVLOVIĆ: KOSOVO BI MOGLO DA DOVEDE SRS NA VLAST

A vidiš li čovječe da čitava jEvropa i Amerika hoće da priznaju Kosovo??? Pa ako bi prekinula sa svima diplomatske odnose šta bi onda Srbija bila? Najljepši zatvor na svijetu!!! Nijesi valjda zaboravio da se Srbija graniči sa EU!

Pa sta ako hoce i da priznaju ( a nece svi,i sve je vise onih koji se dvoume )?
Kakve veze to ima sa nama i sa nasim odgovorom prema onima koji priznaju nezavisno Kosovo?
Prema ljudima,ljudski.Prema govnima...
U Srbiji jos ima junacnih i sposobnih.
I sta ako budemo zatvor ( a necemo )?Vec smo jednom bili,i sta nam fali?
Voleo bih da vidim zemlje Unije kako bi se snasle u sranju u kojem smo mi bili.Da li bi se oporavili kao mi danas?Ipak smo mi dobri sa obzirom kakvi smo bili pre 15 godina.I to nema veze ni sa Tadicem ni sa "demokratama",vec sa narodom ove zemlje.
A ti djeticu,idi prodaj kucu Rusu ili Siptaru,poljubi Mesica u guzu,i uzivaj,pusti ti nas.

Kao sto rekoh ako radikali povecaju plate,omoguce ukidanje viza ,sacuvaju Kosovo ,iskorene korupciju ,smanje kametne stope ,podignu standard stanovnistva i smanje nezaposlenost ,ja cu prvi glasati za njih ma koliko mi npr. Natasa Jovanovic ili Aca *******i bili smesni i antipaticni .

ma ne samo da ces ti glasati za njih nego cu i ja traziti da se formira SRS[ekspozitura Kos.] ako mogu polovinu toga da ostvare:lol::lol:

"Izbori ne bi bili ukinuti, kao što nisu ukinuti u Rusiji ili Venecueli. Tamo postoji isti tip režima kao u Miloševićevoj Srbiji.

On je dodao da kampanja koju Demokratska stranka Srbije (D S S) proteklih meseci vodi protiv NATO pokazuje da i u vladajućoj koaliciji ima stranaka koje su sklone radikalizaciji.

i ajd sad sta da ja treba da komentarisem na ovo sto napisano od nekog matorog procelavog budale...

Back