JocaŠkljoca
Aktivan član
- Poruka
- 1.241
ateist Dušan imao je viziju Raja i Pakla,ovdje detaljno opisuje svoje iskustvo i sve što je vidio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije moguce,ateista ..........
.....
Nije ovaj čovek nikada bio istinski ateista.![]()
sta je istinski ateista?
Kontam nešto slično kao i istinski hrišćanin, samo što ima nepokolebivu neveru u boga. U ovoj situaciji to iskustvo bi opisao kao halucinacije, a ne kao vizije.
Kontam nešto slično kao i istinski hrišćanin, samo što ima nepokolebivu neveru u boga. U ovoj situaciji to iskustvo bi opisao kao halucinacije, a ne kao vizije.
Šta je to nepokolebiva nevera u boga?
![]()
Pa suprotno od nepokolebive vere u boga.![]()
nepokolebivi hriscani su bili samo apostoli nakon hristovog vaskrsnuca. a posto smo mi sumnjicavi po prirodi, verujem da si se nekad zapitala, a sta ako stvarno postoji nesto izvan svojih granica cula
E, pa vidiš, stekla sam utisak da ovde ima dosta onih koji pričaju kao da su u kontaktu sa bogom 24/7. Zato mislim da ih mogu nazvati nepokolebivim hrišćanima.
A da...jesam se to zapitala mnogo puta. Zato i nisam zadrti ateista koji sam bila nekada.![]()
Covjek je malo udaren u glavu , a kako ce se predstavljati , nebitno je !Nije ovaj čovek nikada bio istinski ateista.![]()
nemoj ovo ovde da uzimas za ozbiljno, svako ovde moze biti fin i obrazovan, sa bogom na dobar dan... a stvarni zivot je nesto drugo, izistinsko, tu trazi sta vec trazis, ako trazis materiju naci ces je, ako trazis duhovnost naci ces je, samo treba volja i vera da ono sto trazis nadjes.
ovo je sirotinjska zabava, samo je internet zamenio seks
malo preterujem, moze i ovde nesto da se vidi a da nije stetno