Dusan Janjic: Za kradju americkih predsednickih izbora ogovorni BIA i Vucic

Mecenaa

Iskusan
Poruka
5.771
Izvor
www.danas.rs
Screenshot_20260122_185754_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20260122_185805_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20260122_190046_Samsung Internet.jpg

Taman pomisliš da ne mogu niže da padnu oni me iznenade sa novom objavom.
Jedna IP adresa iz Srbije korišćena za kampanju protiv trampa i to mu glavni dokaz da smo namestili američke predsednicke izbore.
Sta mislite da li ovo treba da udje u top 10 blokaderskih glupih objava?

nije dobro obavešten Janjić.... Nogo odavno tvrdi, a te tvrdnje su nedavno ponovili i neki američki zvaničnici, da je Tramp 2020. pokraden od strane firme Dominion, čije mašine broje glasove u nekim američkim državama, preko njenih ispostava u Beogradu i mislim Venecueli... te korekcije izbornih rezultata su došle sa njihovih servera u Beogradu...ne radi se o nikakvoj kampanji protiv Trampa sa ip adrese u Beogradu nego o prekrajanju izbornih rezultata preko servera u Beogradu...inače internet provajder je koliko se sećam šta je Nogo pričao bio SBB... postoji realna mogućnost da su BIA i Vučić bili upoznati sa tim dešavanjima...

reko sam mu ja ...dušane nemoj se tako eksponirat....zagreb će te izbrisati iz službe...ali budala ne sluša...kaže sve ću učiniti da uništim srbiju zbog koje mi je nestala jugoslavija....čovjek nije čitao stipinu pripovjetku...kako sam rušio YU

Jesi rekao i Vucicu da se kloni Zagreba? :ceka:

Evo ga juce u NWO Davosu, Plenki mu pokazuje kako da se obesi ⬇️

G9ek9kpTURBXy8zZjc2NmIwYTRlMjEwMGNjY2RkYWMxZTA4ZGU4MWU0MS5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

...

Ko je taj Dusan Janjic i gde (za koga) politicki gadja? Zastto se njegovo misljenje ceni da bi bilo preneto u novinama koje finansira USAid/Soros?
Vi ste tamo u svakodnevnom "kontaktu" sa takvim ljudima a mi sa strane nismo u prvim redovima tog ludackog politickog pozorista u miloj nam otadzbini.

Jel neko rekao Soroš?

vucic-soros-klinton-e1548203295724.jpg

...

Malopre citam novine i zapanji me sta je izjavio ali jos mi neverovatnije da uopste neko preneo ovako nesto u svojim novinama...tabloid danas sije informer u najboljim danima.

Drugar...pusti novine...
U Americi se vodi zvanicna istraga...u kojoj je pomenuta Vuciceva Srbija...

Nadalje...
U Trampovoj Americi je pred Novu donet strateski dokument tj zakon...koji ce da "proceslja" Vucicevo jato u Srbiji...

Taj zakon je usvojen obostranim glasanjem i Republikanaca i Demokrata...
Znaci trenutno ima najvecu legalnost od svih Trampovih zakona i odluka...

Oko Venecuele se nisu slozili Rapublikanci i Demokrate...
Oko Grenlanda se nisu slozili Republikanci i Demokrate...
Oko ICE-a se nisu slozili...

Ali oko Vuciceve Srbije...jesu... :ceka:

To dosta govori...:whistling:

...

Ko je taj Dusan Janjic i gde (za koga) politicki gadja? Zastto se njegovo misljenje ceni da bi bilo preneto u novinama koje finansira USAid/Soros?
Vi ste tamo u svakodnevnom "kontaktu" sa takvim ljudima a mi sa strane nismo u prvim redovima tog ludackog politickog pozorista u miloj nam otadzbini.
80 ih bio u Americi na prinstonu mislim nesto radio neku disertaciju ili tako nesto na odseku za bezbednost inace lobista nezavisnog Kosova i uopste svega sto je protiv Srbije...pisano i ovde vise puta o njemu da ne ponavljam se previse samo neka ukratko biografija
Screenshot_20260122_204304_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20260122_204315_Samsung Internet.jpg

Drugar...pusti novine...
U Americi se vodi zvanicna istraga...u kojoj je pomenuta Vuciceva Srbija...

Nadalje...
U Trampovoj Americi je pred Novu donet strateski dokument tj zakon...koji ce da "proceslja" Vucicevo jato u Srbiji...

Taj zakon je usvojen obostranim glasanjem i Republikanaca i Demokrata...
Znaci trenutno ima najvecu legalnost od svih Trampovih zakona i odluka...
Daj neki konkretan zvanican podatak o tome i da se pominje vuciceva srbija u tom kontekstu.
Toliko od mene

Jesi rekao i Vucicu da se kloni Zagreba? :ceka:

Evo ga juce u NWO Davosu, Plenki mu pokazuje kako da se obesi ⬇️

G9ek9kpTURBXy8zZjc2NmIwYTRlMjEwMGNjY2RkYWMxZTA4ZGU4MWU0MS5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

...
plenković mu pokazuje šta čeka srbe...kaže da ih čeka sudbina kurda i alavita u siriji...a pita ga vučko što nas mrziš plenki toliko...a ovaj odgovori...gledaj vučiću u prirodi opstaju najpametniji i najokretniji ...a vi ste toliko bože da me prosti glupi da jedini u evropi zapadno od dnjepra držite netaknutu faraonsku grobnicu komunističkog diktatora....to ti je vučko zakon prirode najjači opstaju.

80 ih bio u Americi na prinstonu mislim nesto radio neku disertaciju ili tako nesto na odseku za bezbednost inace lobista nezavisnog Kosova i uopste svega sto je protiv Srbije...pisano i ovde vise puta o njemu da ne ponavljam se previse samo neka ukratko biografija
Pogledajte prilog 1850356Pogledajte prilog 1850357
e...ne bi taj u zagrebu prošetao ulicom da je takav antihrvat...hrvati su puno jače nacionalno osvješćeniji narod...srbi su totalno pogubljeni

Dušan Janjić: Za krađu američkih predsedničkih izbora odgovorni BIA i Vučić

https://nova.rs/vesti/politika/dusa...h-predsednickih-izbora-odgovorni-bia-i-vucic/

Politika Autor: Beta 22. jan 202615:05
Kopiraj link
vucic-tramp-725x483.jpg
Foto: BERTRAND GUAY / AFP / Profimedia, EPA-EFE/Chris Kleponis
Politički analitičar Dušan Janjić izjavio je danas da za nameštanje predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2020. godine smatra odgovornim Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Janjić je agenciji Beta kazao da je posle jučerašnjeg govora američkog predsednika Donalda Trampa u Davosu apsolutno jasno da je istraga o nameštanju izbora u toku i da obuhvata i Beograd.

„Do sada je bilo nekoliko najava, o pokretanju istrage o krađi američkih predsedničkih izbora, preko društvenih mreža i da je jedna IP adresa iz Srbije korišćenja za kampanju protiv Trampa. To do sada nije bilo potvrđeno, ali posle jučerašnjeg govora predsednika Trampa u Davosu sada je apsolutno jasno da je istraga u toku i da obuhvata i Beograd“, kazao je.

Prema njegovim rečima, u SAD postoji nešto su „ovdašnji poluobrazovani političari i eksperti iz BIA prenebregli“.

1672345990-2C6A7066_b-1024x683.jpg
Dušan Janjić Foto:FoNet/Zoran Mrđa
„U SAD postoji Nacionalna bezbednosna agencija koja kontroliše sajber sjekuriti, pogotovo u situacijama koje utiču na američke interese i demokratiju. Ako se pokaže da je to tačno, a nemamo razloga da sumnjamo da Tramp izmišlja, treba očekivati procesuiranje svih ljudi koji su učestvovali u nameštanju američkih izbora. Ne isključujem mogućnost da je to BIA radila preko neke privatne agencije, ali blisko vezane s vlašću i s konceptom borbe protiv obojene revolucije“, rekao je Janjić.

Mislim da je u tome učestvovao jedan broj ljudi koje su sada počeli da sklanjaju iz vrha BIA, dodao je, ali to ih neće spasiti.

„Postavlja se pitanje dokle će istraga ići i da li će obuhvatiti i Aleksandra Vučića, koji sve kontroliše u Srbiji. To bi bila veoma teška situacija za Vučića, jer bi se pokazalo da jedna država vodi sajber-kriminalnu akciju protiv druge države, u ovom slučaju protiv SAD za poziciju predsednika. Ko će sve biti obuhvaćen krivičnim gonjenjem odlučiće američki tužioc“, istakao je analitičar.

#related-news_1

Navode da iza nameštanja izbora u SAD stoji srpska firma „Roaming Networks“, Janjić je ocenio kao „dosipanje vode na Vučićevu vodenicu“.

„U toj istrazi mora da bude uključeno Odeljenje za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije. Dok se ne dokaže da u BIA ne postoji tim za borbu protiv obojene revolucije, a Aleksandar Vulin je trvdio da postoji, za učešće u nameštanju američkih izbora u operativnom smislu smatram odgovornu BIA, a u političkom i kriminalnom Aleksandra Vučića“, zaključio je Janjić.

Predsednik SAD Donald Tramp je juče na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu najavio uskoro pokretanje krivičnog gonjenja zbog ukradenih izbora 2020. godine.

„Ljudi će uskoro biti krivično gonjeni za ono što su uradili. Bili su to namešteni izbori“, rekao je Tramp.

On je početkom decembra prošle godine povezao srpsku kompaniju „Dominion voting systems“ s lažiranjem predsedničkih izbora u SAD 2020. godine.

Tramp je na društvenim mrežama podelio objavu u kojoj se navodi da je Ilon Mask uspeo da spreči nameštanje izbora 2024. tako što je onesposobio kompjutere pomenute kompanije u Srbiji.

Donald Tramp je 2020. godine izgubio predsedničke izbore od Džoa Bajdena, ali je još u toku izborne noći tvrdio da su demokrate pokrale izbore na kojima su u čak 28 američkih država korištene mašine za elektronsko glasanje i optički uređaji za prebrojavanje glasačkih listića kompanije „Dominion voting systems“.

Sedište ove kompanije je u Kanadi, a ima ćerke firme za razvoj softvera u SAD, Kanadi i Srbiji, a na srpskom tržištu je prisutna od 2011. godine.

Američki sajt „Stolen elections facts“ je svojevremeno objavo da je „Dominion“ otvorio svoj data centar u Beogradu preko srpske kompanije „Roaming Networks“, poznate i kao „Dot networks“, koja posluje i na američkom tržištu.

Back