Duša koja luta

Nazalost njemu to pravi put,tacni je i svesno izabrao put kojim ce ici ka ispunjenju obecanja datog jos u Edemu:

1 Mojs.3,4.5:
"...nećete vi umrijeti;
Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati što je dobro što li zlo..."
I kako si ti zaključio da ja idem zmijinim putem?

Kad si već pomenuo taj stih jesu li Lazar i bogataš poslije smrti mrtvi spavajući ili su ipak svjesni i govore.
U toj prici su svesni i govore i imaju jezik i prsti s kojima osecaju temperaturu...
I sta to znaci,da su na nebu otisli komplet u paketu,sa vegetativnin nervnim sistemom ukljucujuci i periferne celije ko\e s kojima ljudi osecaju temperaturu ?

Kad si ovo budes odgovorio daj se vrati SUSTINSKIM DELOM Hristove poruke u vezi kojeg sam ti postavio konkretna pitanja.

U toj prici su svesni i govore i imaju jezik i prstri s kojima osecaju temperaturu...
I sta to znaci,da su na nebu otisli komplet u paketu,sa vegetativnin nervnim sistemom ukljucujuci i periferne celije ko\e s kojima ljudi osecaju temperaturu ?

Kad si ovo budes odgovorio daj se vrati SUSTINSKIM DELOM Hristove poruke u vezi kojeg sam ti postavio konkretna pitanja.
Znači Hristos je pričao bajke? Ili je samo koristio termine poznate Njegovoj publici da im pojasni kako stvari stoje?

Znači Hristos je pričao bajke?
To ti s Njim rascisti, ne sam mnom - ja se fokusiram na sustinu Njegovih poruka a ne na perifernim marginama prica koje je iznosio.
Ili je samo koristio termine poznate Njegovoj publici da im pojasni kako stvari stoje?
Pa jel toga bilo u istoriji Bozjeg naroda jel imas neke realne primere gde je Bog dozvolio prikazivanje takvih situacija gde mrtvi realno komuniciraju medju sobom ? :mazi:

Naravno. Cilj svakog pravoslavca je da se oboži što je više moguće. Bog je postao čovjek da bi čovjek postao bog.
Eto vidis,sam si priznao,to je to...
Hriscanstvo definitivno nema takvih nebiblijskih ambicija vec se drze iskljucivo onog sto Bog realno trazi - da postave visoko njihove ciljeva da bi ziveli svet zivot jer je Bog izmedju ostalog i svet !!!

Back