- Poruka
- 71.355
tako eraj dobijaju samo pravednici
zato gledaj slike
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako eraj dobijaju samo pravednici
Znaci, ima sanse da postaneš adventista...Preferiram put spasenja koji postoji od prije Prvog svjetskog rata hvala.
I kako si ti zaključio da ja idem zmijinim putem?Nazalost njemu to pravi put,tacni je i svesno izabrao put kojim ce ici ka ispunjenju obecanja datog jos u Edemu:
1 Mojs.3,4.5:
"...nećete vi umrijeti;
Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati što je dobro što li zlo..."
U toj prici su svesni i govore i imaju jezik i prsti s kojima osecaju temperaturu...Kad si već pomenuo taj stih jesu li Lazar i bogataš poslije smrti mrtvi spavajući ili su ipak svjesni i govore.
Znači Hristos je pričao bajke? Ili je samo koristio termine poznate Njegovoj publici da im pojasni kako stvari stoje?U toj prici su svesni i govore i imaju jezik i prstri s kojima osecaju temperaturu...
I sta to znaci,da su na nebu otisli komplet u paketu,sa vegetativnin nervnim sistemom ukljucujuci i periferne celije ko\e s kojima ljudi osecaju temperaturu ?
Kad si ovo budes odgovorio daj se vrati SUSTINSKIM DELOM Hristove poruke u vezi kojeg sam ti postavio konkretna pitanja.
To je generalno vidiljvo a narocito sto si mi lajkovao sledecu poruku:I kako si ti zaključio da ja idem zmijinim putem?
Preferiras ocito put spasenja koji se zasniva na obecanju/otkrivenju da ce ljudi postati kao bogovi...
...bas si napravio dobar izbor,nema sta.
Naravno. Cilj svakog pravoslavca je da se oboži što je više moguće. Bog je postao čovjek da bi čovjek postao bog.To je generalno vidiljvo a narocito sto si mi lajkovao sledecu poruku:
To ti s Njim rascisti, ne sam mnom - ja se fokusiram na sustinu Njegovih poruka a ne na perifernim marginama prica koje je iznosio.Znači Hristos je pričao bajke?
Pa jel toga bilo u istoriji Bozjeg naroda jel imas neke realne primere gde je Bog dozvolio prikazivanje takvih situacija gde mrtvi realno komuniciraju medju sobom ?Ili je samo koristio termine poznate Njegovoj publici da im pojasni kako stvari stoje?
Eto vidis,sam si priznao,to je to...Naravno. Cilj svakog pravoslavca je da se oboži što je više moguće. Bog je postao čovjek da bi čovjek postao bog.
Зар сам некад то негирао?Eto vidis,sam si priznao,to je to...
А ти си ваљда поуздан судија да знаш шта је суштина а шта периферно?To ti s Njim rascisti, ne sam mnom - ja se fokusiram na sustinu Njegovih poruka a ne na perifernim marginama prica koje je iznosio.
Nisam sudija vec se trudim da shvatim Bibliju uz Bozju pomog,dopustajuci Njegovom duhu da me vodi u tom istrazivanju.А ти си ваљда поуздан судија да знаш шта је суштина а шта периферно?
Па зар није најбоље тумачење Библије самом Библијом (Библија тумачи Библију) а не сопственим умом.Nisam sudija vec se trudim da shvatim Bibliju uz Bozju pomog,dopustajuci Njegovom duhu da me vodi u tom istrazivanju.
Tako je,Biblija sama tumaci ali je bitno da TO,BIBLIJSKO tumacenje vernici prihvate svojim razumom,dakle da poveruju onom sto tamo pise.Па зар није најбоље тумачење Библије самом Библијом (Библија тумачи Библију) а не сопственим умом.
A gdje sjede Otac i Sin?Да поучава Своје ученике, да потврди Себе као обећаног Месију, да обзнани Своје васкрсење и на крају да Се тјелесно вазнесе и сједне са десне стране Оца као човјек.
Ne.Može li duša osobe nakon smrti ostati zarobljena?
Postoji li mogućnost da ostane vezana za neko mjesto, prostor i tamo stvara nered dok luta u svom nemiru?
Ako da, zašto se to događa? I kako znate da se radi o duši preminule osobe?
Također, koja bi bila naredna "stanica" putovanja te duše?