Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa, nemam pojma šta je to, je l keks?
Kada ih koristite koji su vam omiljeni?
Meni klasik i performa, ne svidja mi se onaj extra safe debeo je ko traktorska guma.
pa dabome je l ti kad pereš noge skineš čarape valjdaMa kakav kondom, Ja cu ga stavit kad ona bude najlon vrecicu gurnula u picu. Jebbat sa tim kao i da nisi.
Ma kakav kondom, Ja cu ga stavit kad ona bude najlon vrecicu gurnula u picu. Jebbat sa tim kao i da nisi.
pa dabome je l ti kad pereš noge skineš čarape valjda
ne volim ih ni ja ali nekad moras.
ko kaze da moram, cim bi mi palo na pamet da ga moram stavit, necu ni torbat. Koji to slucaj od zene mora biti da moras stavljat kondom.
pa desi se da moras torbat na zurci prvo vece i otkud ti znas da nema ona neku bolestinu?
jao super fazon![]()
Sve moje fore su dobre, zato sto ih ja smisljam. I ako nije dobra mora biti dobra.

A kako ona zna da ja nemam nekakvu bolestinu?
ja pricam o tebi sta me briga sta je njoj na pameti, mada da imam neku prenosivu bolest ne bi mi padalo na pamet da je sirim u takvim situacijama
Ma ja nikad ni nemam kondom sa sobom, a ako mi se desi da torbam neku prvu vecer, ja je ni ne torbam u kaficu, jer bi torbao samo jednom. Vodim je u stan da je istorbam nekoliko puta i skroz ispraznim jaja.
ja ne dam devojkama prvo vece
Pokušao, ali mi pucaju... skroz se raspadnu.... kao da su broj manji...

Pokušao, ali mi pucaju... skroz se raspadnu.... kao da su broj manji...