gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buduci da muskarci ne govore, da li sto ne mogu, ili sto ne zele, o emocionalnim stvarima, oni vrlo rijetko rjesavaju nesto tako sto o tome diskutuju.
Umjesto toga , oni se nadure i tetose svoja povrijedjena osjecanja kao malu, cupavu zivotinjicu.
Zamandaljuju se mrgodnom sutnjom, koju narusavaju samo povremenim uzdasima ili suskanjem novina.
Kako ih natjerati da prestanu da se dure![]()
ili progovore kada treba nesto da im se doda ili ne mogu da nadju nesto sto im treba pa pitaju gde je ....ali kao ljuti su i dalje....i kada ti njih pitas nesto, oni opet cute![]()
Imam jednog takvog u kući.Samo šušti novinama i ne progovara.
![]()
.....jel su i tebi rekli da je svima isti...Buduci da muskarci ne govore, da li sto ne mogu, ili sto ne zele, o emocionalnim stvarima, oni vrlo rijetko rjesavaju nesto tako sto o tome diskutuju.
Umjesto toga , oni se nadure i tetose svoja povrijedjena osjecanja kao malu, cupavu zivotinjicu.
Zamandaljuju se mrgodnom sutnjom, koju narusavaju samo povremenim uzdasima ili suskanjem novina.
...aj' shto se dure, nego shto im ta zzivotinjica smrdi kad se ne tushiraju, fuj, i vole anal...Buduci da muskarci ne govore, da li sto ne mogu, ili sto ne zele, o emocionalnim stvarima, oni vrlo rijetko rjesavaju nesto tako sto o tome diskutuju.
U mom slučaju je dovoljno da me ne čačka dok me ne prođe...
ma te što se dure...samo šakom u glavu...![]()
Ovde je problem u urbanoj sredini. Nekada su napaćeni i izmaltretirani muškarci odlazili da cepaju drva ili krešu vinograd. Sad im ostaje da šušte novinama.
Ja, kao glava kuće (), odbio sam priključak na gas i svojeručno cepam drva u kriznim situacijama. A komšije se smejulje. I šuškaju novinama.
izbaci ga u najblizu shumu !!!
Buduci da muskarci ne govore, da li sto ne mogu, ili sto ne zele, o emocionalnim stvarima, oni vrlo rijetko rjesavaju nesto tako sto o tome diskutuju.
Tacno, durenje je pasivno-agresivno ponašanje, ali i za ovu igru je potrebno dvojeA kad se neko duri trazi uglavnom paznju i da muci onog drugog.
pre bih rekla da zene vise znaju da se dure jer muskarci ne znaju da nam citaju misli....pa su posle krivi za sve
![]()
Pa delimicno tacno.. Neke nase dvosmislene cake muskarci ne mogu da provale dok su zivi.. Ura za zene!!!