Durenje

Buduci da muskarci ne govore, da li sto ne mogu, ili sto ne zele, o emocionalnim stvarima, oni vrlo rijetko rjesavaju nesto tako sto o tome diskutuju.
Umjesto toga , oni se nadure i tetose svoja povrijedjena osjecanja kao malu, cupavu zivotinjicu.
Zamandaljuju se mrgodnom sutnjom, koju narusavaju samo povremenim uzdasima ili suskanjem novina.
Kako ih natjerati da prestanu da se dure:?:

Nemam nameru da bilo koga molim da ne bude dete zato cekam da se oladi ako je to uopste i moguce a ako nije e pa onda mozda je bolje potraziti neku odraslu osobu........:neutral:

ili progovore kada treba nesto da im se doda ili ne mogu da nadju nesto sto im treba pa pitaju gde je ....ali kao ljuti su i dalje....i kada ti njih pitas nesto, oni opet cute :lol:

Da, i svim silama se trude da ti nabiju grižu savesti. :thumbdown: I moraš u minut da pogodiš kad da probaš da ga odobrovoljiš, ako poraniš, dure se a ako zakasniš, dure se što kasniš. Jadna moja mama, kako li trpi onu moju budaletinu od oca tolike godine...

Ovde je problem u urbanoj sredini. Nekada su napaćeni i izmaltretirani muškarci odlazili da cepaju drva ili krešu vinograd. Sad im ostaje da šušte novinama.
Ja, kao glava kuće (:mrgreen:), odbio sam priključak na gas i svojeručno cepam drva u kriznim situacijama. A komšije se smejulje. I šuškaju novinama.

Buduci da muskarci ne govore, da li sto ne mogu, ili sto ne zele, o emocionalnim stvarima, oni vrlo rijetko rjesavaju nesto tako sto o tome diskutuju.
Umjesto toga , oni se nadure i tetose svoja povrijedjena osjecanja kao malu, cupavu zivotinjicu.
Zamandaljuju se mrgodnom sutnjom, koju narusavaju samo povremenim uzdasima ili suskanjem novina.
.....jel su i tebi rekli da je svima isti...:rotf:

...aj' shto se dure, nego shto im ta zzivotinjica smrdi kad se ne tushiraju, fuj, i vole anal...:(

Ovde je problem u urbanoj sredini. Nekada su napaćeni i izmaltretirani muškarci odlazili da cepaju drva ili krešu vinograd. Sad im ostaje da šušte novinama.
Ja, kao glava kuće (:mrgreen:), odbio sam priključak na gas i svojeručno cepam drva u kriznim situacijama. A komšije se smejulje. I šuškaju novinama.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

popusi svom coveku .....daj mu head

Ne mozes ih naterati da prestanu da se dure.. Evo npr moj decko..
Ja vidim kad nesto nije u redu ili kad pricamo preko telefona ja tacno znam da nesto nije u redu..
Pitam ga sta nije u redu i on isfolira "Ma sve je ok.."
Ako hoce da mi kaze, hoce, a ako ne kad tad ce mi reci...
Necu da ga silim na nesto sto ne zeli, ali on zna da moze da mi veruje u potpunosti i da sam uvek tu za njega!

Poslednja izmena:

Back