Дураковић о младићу који је у Бијељини претио Бошњацима: "Поразно је да је младо биће задојено мржњом"

Pogledajte prilog 1393794

Duraković o mladiću koji je u Bijeljini pretio Bošnjacima: „Porazno je da je mlado biće zadojeno mržnjom“


Potpredsednik Republike Srpske Ćamil Duraković osvrnuo se na video mladića iz Bijeljine koji hoda gradom i preti Bošnjacima, poručivši da se bošnjačka povratnička zajednica često susreće sa ovakvim napadima.

Duraković o mladiću koji je u Bijeljini pretio Bošnjacima: Porazno je da je mlado biće zadojeno mržnjom 1


09.08.2023.

„Nažalost, bošnjačka povratnička zajednica se u proteklih nekoliko mjeseci susreće sa sve češćim, gotovo pa svakodnevnim verbalnim ali i fizičkim napadima koji su proizvod isključivo međunacionalne mržnje i netrpeljivosti“, poručio je Duraković, prenosi Klix.

Rekao je da bahata i agresivna retorika političkih predstavnika, koji na dnevnom nivou negiraju genocid i druge ratne zločine te veličaju ratne zločince predstavlja vetar u leđa svima onima koji u bh. entitetu RS ne žele Bošnjake, iako je jednako naš koliko i drugih naroda koji žive na teritoriji države Bosne i Hercegovine. U svakom slučaju, nadležno Tužilaštvo je trebalo promptno reagovati te privesti na informativni razgovor kako mladića tako i njegove roditelje. Ipak, važno je istaći da ja kao politički predstavnik izabran od bošnjačkog naroda, nažalost nemam aposlutno nikakve mehanizme da spriječim niti adekvatno da reagujem na ovakve i slične slučajeve“, naveo je Duraković.

Istakao je da sve što može učiniti, jeste da apeluje na ograne vlasti u entitetu da se ovaj i svi drugi slični slučajevi adekvatno sankcionišu kako bi se sprečilo ponavljanje ovakvih (ne)dela.

„Za mene kao čovjeka je poražavajuća činjenica da je ovako mlado biće zadojeno mržnjom, nezanjem i srdžbom prema ljudima koji mu ništa nažao učinili nisu. Nažalost, to je posljedica društvene zbilje u kojoj je mitomanija važnija od istine i činjenica te u kojoj vladajuće strukture ponosno, uz medijsku pompu nagrađuju negatore genocida stipendijama i drugim pogodnostima“, zaključio je Duraković.

Podsećamo, u videozapisu koji se širi društvenim mrežama može se videti da dotični Aco šeta naseljenjem u Bijeljini, u kojem većinski živi bošnjačko stanovništvo, gde on upućuje prijetnje.

Pogledajte prilog 1393796

„Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela RS i Srbija“, poručio je u skandaloznom videozapisu.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina ispitali su maloljetnika iz ovog grada.
Nakon toga je, u skladu sa zakonom, pušten na slobodu.


link

Прво је "неко" (ко? па ваљда знамо ко је вођа "српског света"!) одлучио да се обележавање "Олује" одржи над костима 102 убијене деце Приједора. Па је онда на самом обележавању уместо фотографије из "Олује" стављена слика бошњачких избеглица из Жепе. Затим су убијена деца опкољеног Сарајева постала „српске жртве“. Онда овај нитков у Бијељини прети бошњачким повратницима. Очигледно је да "неки" покушавају да воде психолошки рат против државе Босне и Херцеговине. Али, Бошњаци су преживели геноцид и издржали 1425 дана опсаде Сарајева кроз четири зиме без струје и воде, па ће да преживе и ову најновију флатуленцију у организацији друголигаша из деведесетих.
Јој комшо ајде смири се више са Србима
 
Прво, за разлику од 90% корисника овог форума који су само политички "Срби" тј бивши ЈугослАвени изБосне и Хрватске, ја сам Србијанац односно за разлику од свих вас који сте овде дошли да трујете омладину фашизмом и разарате Србију, а шта није ништа ново јер су ваши прадЈедови у аустроугарским униформама извршили геноцид над Србијанским народом у Мачви, ја сам прави, органски Србин. Друго, није мали нитков само дизао три прста већ је претио бошњачким повратницима. У ситуацији када се у Региону дешавају масовна убиства, свака таква претња одјекује далеко јаче него обично.

Ми српско-аустроугарски фашисти имамо подршку и Беча и Москве.

А ти си вероватно Србијанац колико је и онај лички Чанак Србијанац.
 
Brkas ti sinak dosta toga ...al iskreno bio ti Jevrej ,Ustasa ,Titogorac ...koga briga ..sve je to isto sa nase tacke gledista
najbitnija je stavka da zahvaljujuci komsijinim "provokacijama" je napisano brat bratu jedno 500 000 postova na krstarici.

sam komsija dize rejting i algoritam krstarici vise nego nas 100 normalnih
 

Back
Top