Дураковић о младићу који је у Бијељини претио Бошњацима: "Поразно је да је младо биће задојено мржњом"

комшија

Stara legenda
Poruka
87.460

1691907526740.png

Duraković o mladiću koji je u Bijeljini pretio Bošnjacima: „Porazno je da je mlado biće zadojeno mržnjom“


Potpredsednik Republike Srpske Ćamil Duraković osvrnuo se na video mladića iz Bijeljine koji hoda gradom i preti Bošnjacima, poručivši da se bošnjačka povratnička zajednica često susreće sa ovakvim napadima.

Duraković o mladiću koji je u Bijeljini pretio Bošnjacima: Porazno je da je mlado biće zadojeno mržnjom 1


09.08.2023.

„Nažalost, bošnjačka povratnička zajednica se u proteklih nekoliko mjeseci susreće sa sve češćim, gotovo pa svakodnevnim verbalnim ali i fizičkim napadima koji su proizvod isključivo međunacionalne mržnje i netrpeljivosti“, poručio je Duraković, prenosi Klix.

Rekao je da bahata i agresivna retorika političkih predstavnika, koji na dnevnom nivou negiraju genocid i druge ratne zločine te veličaju ratne zločince predstavlja vetar u leđa svima onima koji u bh. entitetu RS ne žele Bošnjake, iako je jednako naš koliko i drugih naroda koji žive na teritoriji države Bosne i Hercegovine. U svakom slučaju, nadležno Tužilaštvo je trebalo promptno reagovati te privesti na informativni razgovor kako mladića tako i njegove roditelje. Ipak, važno je istaći da ja kao politički predstavnik izabran od bošnjačkog naroda, nažalost nemam aposlutno nikakve mehanizme da spriječim niti adekvatno da reagujem na ovakve i slične slučajeve“, naveo je Duraković.

Istakao je da sve što može učiniti, jeste da apeluje na ograne vlasti u entitetu da se ovaj i svi drugi slični slučajevi adekvatno sankcionišu kako bi se sprečilo ponavljanje ovakvih (ne)dela.

„Za mene kao čovjeka je poražavajuća činjenica da je ovako mlado biće zadojeno mržnjom, nezanjem i srdžbom prema ljudima koji mu ništa nažao učinili nisu. Nažalost, to je posljedica društvene zbilje u kojoj je mitomanija važnija od istine i činjenica te u kojoj vladajuće strukture ponosno, uz medijsku pompu nagrađuju negatore genocida stipendijama i drugim pogodnostima“, zaključio je Duraković.

Podsećamo, u videozapisu koji se širi društvenim mrežama može se videti da dotični Aco šeta naseljenjem u Bijeljini, u kojem većinski živi bošnjačko stanovništvo, gde on upućuje prijetnje.

o_6695426_1024.jpg


„Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela RS i Srbija“, poručio je u skandaloznom videozapisu.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina ispitali su maloljetnika iz ovog grada.
Nakon toga je, u skladu sa zakonom, pušten na slobodu.


link

Прво је "неко" (ко? па ваљда знамо ко је вођа "српског света"!) одлучио да се обележавање "Олује" одржи над костима 102 убијене деце Приједора. Па је онда на самом обележавању уместо фотографије из "Олује" стављена слика бошњачких избеглица из Жепе. Затим су убијена деца опкољеног Сарајева постала „српске жртве“. Онда овај нитков у Бијељини прети бошњачким повратницима. Очигледно је да "неки" покушавају да воде психолошки рат против државе Босне и Херцеговине. Али, Бошњаци су преживели геноцид и издржали 1425 дана опсаде Сарајева кроз четири зиме без струје и воде, па ће да преживе и ову најновију флатуленцију у организацији друголигаша из деведесетих.
 
Poslednja izmena:

1691909656183.png

Cijela BiH skupljala novac za njegovo liječenje, a danas prijeti Bošnjacima u Bijeljini


1691909782235.pngJavnost u Bosni i Hercegovini šokirali su TikTok snimci koje je snimao Aleksandar Đokić iz Bijeljine, gdje je javno prijetio Bošnjacima u ovom gradu.

U svojim objavama je žestoko vrijeđao Bošnjake povratnike, provocirao ih, te govorio da će, ako ga neko napadne, 'napraviti dženazu'.

Ono što je malo poznato jeste da je 2018. godine, cijela Bosna i Hercegovina, uključujući i Bošnjake koje na najgnjusniji način vrijeđa, za Aleksandra Đokića (18) skupljala novac.

Kako je objavio portal InfoBijeljina u maju 2018. godine, Ljubomir Đokić je skupljao novac za operacije njegova dva sina - Branislava i Aleksandra.

Aleksandar je rođen sa srčanom manom i operisan u Beogradu još 2013. godine, a kada mu se stanje pogoršalo, njegovi nezaposleni roditelji nisu imali izbora nego da traže pomoć.

Samo pet godina poslije, u 'znak zahvalnosti' ljudima koji su mu pomogli, među kojima je sigurno bilo i mnogo Bošnjaka, Aleksandar javno prijeti, vrijeđa i provocira. Sramotno.
 
1691909895771.pngKome prijeti Aco?1691909909288.png

Piše: Dragan Bursać

Bosna i Hercegovina je upoznala ovih dana mladića Aleksandra Đokića koji je na najvulgarniji i najstrašniji način vrijeđao Bošnjake u Bijeljini.

„Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju, nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem, naravno, ko me bude napao, ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela Republika Srpska i Srbija”, izjavio je mladić bez da je trepnuo.

Naravno da su se mreže usijale i naravno da je javnost, sa zakašnjenjem kao i uvijek, saznala za monstruozne razmjere indoktrinacije zlom u srpskom svetu.

Stvar je jasna kao dan. Mladić je uzgajan u sistemu u kome su ratni zločinci heroji, a žrtve tek brojevi u tefteru „srpskih pobeda“.

Bolesno!

Nije (samo) do Ace


Dabome da je bolesno, ali ovdje se ne radi (samo o dječaku-mladiću), nego o cjelokupnom sistemu, koji je kod pijanog djeteta razvio ovakav nakaradan način mišljenja i rezonovanja.

Aco ide Vulinovim stazama kontrarevolucije


Neki će kazati da se Aco samo kandiduje na Vulinovom i Vučićevom konkursu za stipendiste srbijanskog bezbjednjačkog fakulteta. Kad su mogle studentice Valentina i Slađana, koje su veličale ratnog zločinca Ratka Mladića, koje su zazivale novi genocid, i koje su dobile stipendije od države Srbije, šta fali Aci Đokiću iz Bijeljine. Niti je šta bolji, a bogme niti šta lošiji od sada već beogradskih stipendistkinja.

Uvijek ista izvinjenja.

I na koncu, otrcano djeluje izvinjenje Acino u kome pominje da „ima prijatelja Bošnjaka i Hrvata“, te da je popio i da mu je „maćeha Bošnjakinja“.

Jer prava istina glasi da ovaj mladić niti šta osjeća, niti se odistinski kaje. I to ne zato što je neki psihopata ili sociopata, nego zato što živi u sistemu, u entitetu, i u srpskom svetu u kome je ovo što on izgovara zapravo vrlina, a ne mana.

Nakaradno, ali je tako.

I njemu je samo čudno, kako to da ga nisu podržali svi oni koji u njegovoj okolini isto ovako misle i govore.

Nezgodacija je, *******, što je sam sebe snimao i svoje ludio postavio na društvene mreže, a nije primljen pod skute Srbije nekom Vulinovom stipendijom. Što ne znači da neće. Ako se nastavi truditi…

Građani BiH spasili život Aci


I šta je uradila država Bosna i Hercegovina po ovom pitanju?

Spasila je sa svojim građanima život Aleksandru Đokiću. Ali najbukvalnije.

Za one koji ne znaju, a kako prenosi portal Tuzlanski.ba, cijela BiH skupljala novac za njegovo liječenje.

Naime, kako je objavio portal InfoBijeljina još u maju 2018. godine, otac Ljubomir Đokić je skupljao novac za operacije njegova dva sina – Branislava i Aleksandra. Aleksandar je rođen sa srčanom manom i operisan u Beogradu još 2013. godine, a kada mu se stanje pogoršalo, njegovi nezaposleni roditelji nisu imali izbora nego da traže pomoć.

I Bosna sa Hercegovinom se diže na noge, sakuplja novac za liječenje mladića i tako mu spašava život.

Samo pet godina kasnije, „u znak zahvalnosti“, tim istim građanima BiH, među kojima je dosta Bošnjaka, a koji su mu život spasili Aleksandar zadojem virusom četništva šalje poruke da će ih sahraniti.

Konkretnije ovako:

„Aco je rekao, Aco je ispunio. Kroz svoj grad pronosao rusku, a i srpsku zastavu. Evo oko mene je srpska zastava, gore ide ruska. Živjela braća Rusi. Ko smije nešto da nam kaže. JXXat ćemo mater bXXXjama“, poručio je u svojoj sramotnoj objavi Đokić.

Aco, mladiću, nisu te spasili Rusi, i zbog njih ne dišeš zrak, nego su te spasili građani BiH, među njima i mnogobrojni Bošnjaci, koji su 2018. donirali novac za tvoje liječenje. Bez komšija Bošnjaka bi doslovno bio mrtav. Ne bi te bilo, a ti im se zahvaljuješ prijeteći im smrću.

Ima jedna mnogo gora bolest


Ali ima nešto mnogo gore od Acine bolesti, od koje su ga spasili građani BiH, a to je zarazni ultranacionalizam, koji je ili teško izlječiv ili neizlječiv. Ovaj mladić je na putu da postane neizlječivi pacijent

I dabome, ima spasa, spas je uvijek tu, nadohvat ruke. Spas je u drugom i drugačijem, koji ti umjesto prijetnji pruža ruku. Ako Aco to prepozna, možda i ne bude kasno za njega.

Ali sredina, mediji, obrazovni sistem, crkva, društvene mreže i realnost srpskog sveta u kome živi Aleksandar Đokić i milioni drugih na istim drogama, ne daju mi za pravo da nadam pozitivnom ishodu liječenja.

Na žalost ova bolest uzima ne samo srce, nego i glavu, i dušu, i mržnjom boji čitav jedan svijet.
 
Ma ne znam šta su skočili malom na kičmu, samo jer je organizovana pomoć za liječenje? Ima stoput gorih i žešćih prijetnji pa ne dižu halabuku oko toga. Svakako je klinjo bolestan, ko da će mu srce i izdržati dugo :( Ko ga ebe.
 

Pogledajte prilog 1393794

Duraković o mladiću koji je u Bijeljini pretio Bošnjacima: „Porazno je da je mlado biće zadojeno mržnjom“


Potpredsednik Republike Srpske Ćamil Duraković osvrnuo se na video mladića iz Bijeljine koji hoda gradom i preti Bošnjacima, poručivši da se bošnjačka povratnička zajednica često susreće sa ovakvim napadima.

Duraković o mladiću koji je u Bijeljini pretio Bošnjacima: Porazno je da je mlado biće zadojeno mržnjom 1


09.08.2023.

„Nažalost, bošnjačka povratnička zajednica se u proteklih nekoliko mjeseci susreće sa sve češćim, gotovo pa svakodnevnim verbalnim ali i fizičkim napadima koji su proizvod isključivo međunacionalne mržnje i netrpeljivosti“, poručio je Duraković, prenosi Klix.

Rekao je da bahata i agresivna retorika političkih predstavnika, koji na dnevnom nivou negiraju genocid i druge ratne zločine te veličaju ratne zločince predstavlja vetar u leđa svima onima koji u bh. entitetu RS ne žele Bošnjake, iako je jednako naš koliko i drugih naroda koji žive na teritoriji države Bosne i Hercegovine. U svakom slučaju, nadležno Tužilaštvo je trebalo promptno reagovati te privesti na informativni razgovor kako mladića tako i njegove roditelje. Ipak, važno je istaći da ja kao politički predstavnik izabran od bošnjačkog naroda, nažalost nemam aposlutno nikakve mehanizme da spriječim niti adekvatno da reagujem na ovakve i slične slučajeve“, naveo je Duraković.

Istakao je da sve što može učiniti, jeste da apeluje na ograne vlasti u entitetu da se ovaj i svi drugi slični slučajevi adekvatno sankcionišu kako bi se sprečilo ponavljanje ovakvih (ne)dela.

„Za mene kao čovjeka je poražavajuća činjenica da je ovako mlado biće zadojeno mržnjom, nezanjem i srdžbom prema ljudima koji mu ništa nažao učinili nisu. Nažalost, to je posljedica društvene zbilje u kojoj je mitomanija važnija od istine i činjenica te u kojoj vladajuće strukture ponosno, uz medijsku pompu nagrađuju negatore genocida stipendijama i drugim pogodnostima“, zaključio je Duraković.

Podsećamo, u videozapisu koji se širi društvenim mrežama može se videti da dotični Aco šeta naseljenjem u Bijeljini, u kojem većinski živi bošnjačko stanovništvo, gde on upućuje prijetnje.

Pogledajte prilog 1393796

„Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela RS i Srbija“, poručio je u skandaloznom videozapisu.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina ispitali su maloljetnika iz ovog grada.
Nakon toga je, u skladu sa zakonom, pušten na slobodu.


link

Прво је "неко" (ко? па ваљда знамо ко је вођа "српског света"!) одлучио да се обележавање "Олује" одржи над костима 102 убијене деце Приједора. Па је онда на самом обележавању уместо фотографије из "Олује" стављена слика бошњачких избеглица из Жепе. Затим су убијена деца опкољеног Сарајева постала „српске жртве“. Онда овај нитков у Бијељини прети бошњачким повратницима. Очигледно је да "неки" покушавају да воде психолошки рат против државе Босне и Херцеговине. Али, Бошњаци су преживели геноцид и издржали 1425 дана опсаде Сарајева кроз четири зиме без струје и воде, па ће да преживе и ову најновију флатуленцију у организацији друголигаша из деведесетих.

Šta se desilo Komšija?
Opet neki Srbo digao tri prsta i time vas smrtno uvredio?
 
Nasao sam video gde preti, ako mogu dobro skontati to je ulica 27 Marta, to je zona 1 uopste nije daleko od centra i tu ne zive bas sve muslimani, ima svega. Ta je ulica poznata po buvljaku u gradu, mali je tu dosao da preti nekom, tacno je retard, neka ode u Tuzlu ili Zenicu pa neka tamo preti. Nadam se da je policija obavila sa njim razgovor i da mu vise nece pasti na pamet da bilo kome preti. Koja budaletina jbt.
Tacno je sve otislo u tri lepe pm.
 
Šta se desilo Komšija?
Opet neki Srbo digao tri prsta i time vas smrtno uvredio?
Прво, за разлику од 90% корисника овог форума који су само политички "Срби" тј бивши ЈугослАвени изБосне и Хрватске, ја сам Србијанац односно за разлику од свих вас који сте овде дошли да трујете омладину фашизмом и разарате Србију, а шта није ништа ново јер су ваши прадЈедови у аустроугарским униформама извршили геноцид над Србијанским народом у Мачви, ја сам прави, органски Србин. Друго, није мали нитков само дизао три прста већ је претио бошњачким повратницима. У ситуацији када се у Региону дешавају масовна убиства, свака таква претња одјекује далеко јаче него обично.

 


Прво је "неко" (ко? па ваљда знамо ко је вођа "српског света"!) одлучио да се обележавање "Олује" одржи над костима 102 убијене деце Приједора. Па је онда на самом обележавању уместо фотографије из "Олује" стављена слика бошњачких избеглица из Жепе. Затим су убијена деца опкољеног Сарајева постала „српске жртве“. Онда овај нитков у Бијељини прети бошњачким повратницима. Очигледно је да "неки" покушавају да воде психолошки рат против државе Босне и Херцеговине. Али, Бошњаци су преживели геноцид и издржали 1425 дана опсаде Сарајева кроз четири зиме без струје и воде, па ће да преживе и ову најновију флатуленцију у организацији друголигаша из деведесетих.

Ne moze obican narod u Srpskoj ostati imun na stalne prijetnje ratom ,nasiljem vec godinama koje dolaze od muslimanske politicke i vjerske elite a po drustvenim mrezama stalne su pretnje progonom vlaha preko Drine,crtaju se traktori ,poruke kad vakat dodje ,nije ovo 92 i slicne prijetnje

Stanje u muslimanskim medijma je jos gore ako odes da vidis sta pisu i o cemu izvjestavju vasi mediji samo rat rat rat normalnog covjeka zboli glava kad vidi sta pisu u kakvoj ratnoj psihozi zivite

Izgubili ste rat Alija je potpisao kapitalaciju ,Srbi su svoji na svom stvorili drzavu Republiku Srpsku ,pomirite se vise sa tim


Evo dolaze i madjarske trupe u BIH nadam se da ce se u sto vecem broju rasporediti na granicu entiteta sto ce sigurno doprinjeti smanjenju napetosti medju narodima u BIH

Konvoj Vojske Mađarske sa transporterima na ulazu u BiH​

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/ko...a-ulazu-u-bih-oglasili-se-iz-eufor-a/2693988/
 
Прво, за разлику од 90% корисника овог форума који су само политички "Срби" тј бивши ЈугослАвени изБосне и Хрватске, ја сам Србијанац односно за разлику од свих вас који сте овде дошли да трујете омладину фашизмом и разарате Србију, а шта није ништа ново јер су ваши прадЈедови у аустроугарским униформама извршили геноцид над Србијанским народом у Мачви, ја сам прави, органски Србин. Друго, није мали нитков само дизао три прста већ је претио бошњачким повратницима. У ситуацији када се у Региону дешавају масовна убиства, свака таква претња одјекује далеко јаче него обично.


Ni ovde ne vidim da je pominjao dobre Bošnjane već
tamo neke koji su protiv srpske i ruske zastave.

Jeste li se vi tu pronašli?
 
Прво, за разлику од 90% корисника овог форума који су само политички "Срби" тј бивши ЈугослАвени изБосне и Хрватске, ја сам Србијанац односно за разлику од свих вас који сте овде дошли да трујете омладину фашизмом и разарате Србију, а шта није ништа ново јер су ваши прадЈедови у аустроугарским униформама извршили геноцид над Србијанским народом у Мачви, ја сам прави, органски Србин. Друго, није мали нитков само дизао три прста већ је претио бошњачким повратницима. У ситуацији када се у Региону дешавају масовна убиства, свака таква претња одјекује далеко јаче него обично.

pre 7-8 godina si ovde pisao da su tvojoj porodici vracene neke nekretnine koje su tvom JEVREJSKIM dedi oduzete (sam si to pisao)
znaci veliki si srbijanac sa sve jevrejskim genima? svaka cast :bravo: :bravo: :bravo:
 
Прво, за разлику од 90% корисника овог форума који су само политички "Срби" тј бивши ЈугослАвени изБосне и Хрватске, ја сам Србијанац односно за разлику од свих вас који сте овде дошли да трујете омладину фашизмом и разарате Србију, а шта није ништа ново јер су ваши прадЈедови у аустроугарским униформама извршили геноцид над Србијанским народом у Мачви, ја сам прави, органски Србин. Друго, није мали нитков само дизао три прста већ је претио бошњачким повратницима. У ситуацији када се у Региону дешавају масовна убиства, свака таква претња одјекује далеко јаче него обично.

Komso...evo vise volim Rusiju i Ruse, kao svoj narod...samo, pre bih ziveo u Americi i tamo proveo ostatak svog zivota...imam 54g, a nadam se da bih u Americi ziveo jos jedno 50g, a mozda i neku godinu vise...ovde u Srbiji, a i u Rusiji, maksimum bih poziveo jos 40g...eto nekog prikaza realnog zivota
 
neka ode u Tuzlu ili Zenicu
sto bi iso u od Turaka iz Srbije okupran deo Bosne kojeg su Turci iz Srbije ocistil od Srba ..koliko je tamo Srba..15% uz manipulisane brojeve?realno 5%?
 
Прво, за разлику од 90% корисника овог форума који су само политички "Срби" тј бивши ЈугослАвени изБосне и Хрватске, ја сам Србијанац односно за разлику од свих вас који сте овде дошли да трујете омладину фашизмом и разарате Србију, а шта није ништа ново јер су ваши прадЈедови у аустроугарским униформама извршили геноцид над Србијанским народом у Мачви, ја сам прави, органски Србин. Друго, није мали нитков само дизао три прста већ је претио бошњачким повратницима. У ситуацији када се у Региону дешавају масовна убиства, свака таква претња одјекује далеко јаче него обично.

Sine biti Srbijanac ..tj od onih zadojenih ludilom Jugoslovensta koji su nas gurnuli nasoj braci Busnjacima i Khruvatima pod noz radi svoje bolesne ljubavi prema njima ...nije bas za ponos
A da su se "politicki Srbi " slusali bi bi danas imali normalnu drzavu i 5-6 milijona ljudi vise ..niti bi Khurbati ikad mogli napravit stetu koju su napravili zadnjih 80 godina ..zato pobornice druga Tita stidi se sta si
 
Ne moze obican narod u Srpskoj ostati imun na stalne prijetnje ratom ,nasiljem vec godinama koje dolaze od muslimanske politicke i vjerske elite a po drustvenim mrezama stalne su pretnje progonom vlaha preko Drine,crtaju se traktori ,poruke kad vakat dodje ,nije ovo 92 i slicne prijetnje

Stanje u muslimanskim medijma je jos gore ako odes da vidis sta pisu i o cemu izvjestavju vasi mediji samo rat rat rat normalnog covjeka zboli glava kad vidi sta pisu u kakvoj ratnoj psihozi zivite

Izgubili ste rat Alija je potpisao kapitalaciju ,Srbi su svoji na svom stvorili drzavu Republiku Srpsku ,pomirite se vise sa tim


Evo dolaze i madjarske trupe u BIH nadam se da ce se u sto vecem broju rasporediti na granicu entiteta sto ce sigurno doprinjeti smanjenju napetosti medju narodima u BIH

Konvoj Vojske Mađarske sa transporterima na ulazu u BiH​

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/ko...a-ulazu-u-bih-oglasili-se-iz-eufor-a/2693988/
Cuj ...zivio sam i zivim u inostranstvu ..pomago sam i ovim nasi poturkinjama ..zatvorim nos i zamisljam da neznam sta su ..al u Bosni zivet sa njima ..
 
Побркао си ме са неким.
Brkas ti sinak dosta toga ...al iskreno bio ti Jevrej ,Ustasa ,Titogorac ...koga briga ..sve je to isto sa nase tacke gledista
 
Прво, за разлику од 90% корисника овог форума који су само политички "Срби" тј бивши ЈугослАвени изБосне и Хрватске, ја сам Србијанац односно за разлику од свих вас који сте овде дошли да трујете омладину фашизмом и разарате Србију, а шта није ништа ново јер су ваши прадЈедови у аустроугарским униформама извршили геноцид над Србијанским народом у Мачви, ја сам прави, органски Србин. Друго, није мали нитков само дизао три прста већ је претио бошњачким повратницима. У ситуацији када се у Региону дешавају масовна убиства, свака таква претња одјекује далеко јаче него обично.


Hajde, ne glumataj da si nešto što nisi jer si jako providan. Genocid u Mačvi u Prvom svjetskom ratu su počinili Hrvati i TVOJI muslimani mobilisani u Tuzli. Inače, u Prvom svjetkom ratu su preteče hrvatsko - muslimanskih ustaških koljača počinile genocid nad Srbima u BiH. Radi se zloglasnim šuckorima (nemački Schutzkorps) mobilisanim u austrougarske čete. Sinovi šuckora su vrlo često kasnije bili u ustašama.
 
Sine biti Srbijanac ..tj od onih zadojenih ludilom Jugoslovensta koji su nas gurnuli nasoj braci Busnjacima i Khruvatima pod noz radi svoje bolesne ljubavi prema njima ...nije bas za ponos
A da su se "politicki Srbi " slusali bi bi danas imali normalnu drzavu i 5-6 milijona ljudi vise ..niti bi Khurbati ikad mogli napravit stetu koju su napravili zadnjih 80 godina ..zato pobornice druga Tita stidi se sta si

Пусти ме тих ваших тужних прича којима сте пре тридесетак година варали лаковерне. Онима које сте преварили да из Србије као добровољци дођу у тзв. "Војску Републике Српске" и који су дали свој живот за вашу ствар, нисте ни споменик подигли. Пази вас неко под нож довео у СФРЈ у којој сте били све и свја у војсци и службама безбедности, ахахаха, стварно смешно. Које будалаштине. А данас, ви политички Срби сте убедљиво најгори у Региону што се тиче ширења мржње. У том горе што то овај пут радите за рачун Кремља који би радо да се поново запали Регион јер би то Путлеру онако заглављеном у Украјини малко олакшало ситуацију.

Brkas ti sinak dosta toga ...al iskreno bio ti Jevrej ,Ustasa ,Titogorac ...koga briga ..sve je to isto sa nase tacke gledista
Па наравно да је то за вас све "исто" када ви данас ширите фашизам. Слушај шта каже београдски музички критичар, новинар, писац и публициста Пеца Поповић, бивши главни уредник Džuboksa (рок часописа у издању Дечјих новина из Горњег Милановца који је почео да излази још давне 1966. године, а први број је изашао пре него амерички рок-часопис Rolling Stone) и бивши уредник лиценцних издања ПГП-а, иначе spiritus movens Ex-YU рок сцене. У целој бившој Југославији држи трибине на којима промовише своје књиге о ex-YU популарној музици, али и о Београду, о његовом Топчидеру где се родио, одрастао и где и данас живи. О политици се на тим трибинама не разговара. Од Ријеке до Скопља, од Сиња до Сарајева и од Косовске Митровице до Загреба, Пеца држи трибине у препуним салама. Забрањено му је једино у мањем-босанско херцеговачком ентитету односно у Бањалуци и у Новом Саду (а зна се ко је сада главни тамо), и то због једног његовог гостовања у "Утиску недеље". Шта је то него чисти фашизам забранити музичком критичару да држи трибину због једног гостовања у некој емисији која се вама не свиђа. Да ли је неком вашем ратном злочинцу који је своје одлежао, или неком вашем ширитељу мржње којих има мали милион, икада овде у Београду било забрањено да одржи трибину поводом неке своје књиге? Не само што овде држите своје завичајне трибине све у шеснаес`, него свакодневно трујете наш народ вашим (читај: руским) фашистичким идејама у јутарњим програмима телевизија са националном (читај: србијанском) фрекфенцијом.
Од 35:40 у видеу:

 
Poslednja izmena:
Пусти ме тих ваших тужних прича којима сте пре тридесетак година варали лаковерне. Онима које сте преварили да из Србије као добровољци дођу у тзв. "Војску Републике Српске" и који су дали свој живот за вашу ствар, нисте ни споменик подигли. Пази вас неко под нож довео у СФРЈ у којој сте били све и свја у војсци и службама безбедности, ахахаха, стварно смешно. Које будалаштине. А данас, ви политички Срби сте убедљиво најгори у Региону што се тиче ширења мржње. У том горе што то овај пут радите за рачун Кремља који би радо да се поново запали Регион јер би то Путлеру онако заглављеном у Украјини малко олакшало ситуацију.


Па наравно да је то за вас све "исто" када ви данас ширите фашизам. Слушај шта каже београдски музички критичар, новинар, писац и публициста Пеца Поповић, бивши главни уредник Džuboksa (рок часописа у издању Дечјих новина из Горњег Милановца који је почео да излази још давне 1966. године, а први број је изашао пре него амерички рок-часопис Rolling Stone) и бивши уредник лиценцних издања ПГП-а, иначе spiritus movens Ex-YU рок сцене. У целој бившој Југославији држи трибине на којима промовише своје књиге о ex-YU популарној музици, али и о Београду, о његовом Топчидеру где се родио, одрастао и где и данас живи. О политици се на тим трибинама не разговара. Од Ријеке до Скопља, од Сиња до Сарајева и од Косовске Митровице до Загреба, Пеца држи трибине у препуним салама. Забрањено му је једино у мањем-босанско херцеговачком ентитету односно у Бањалуци и у Новом Саду (а зна се ко је сада главни тамо), и то због једног његовог гостовања у "Утиску недеље". Шта је то него чисти фашизам забранити музичком критичару да држи трибину због једног гостовања у некој емисији која се вама не свиђа. Да ли је неком вашем ратном злочинцу који је своје одлежао, или неком вашем ширитељу мржње којих има мали милион, икада овде у Београду било забрањено да одржи трибину поводом неке своје књиге? Не само што овде држите своје завичајне трибине све у шеснаес`, него свакодневно трујете наш народ вашим (читај: руским) фашистичким идејама у јутарњим програмима телевизија са националном (читај: србијанском) фрекфенцијом.
Од 35:40 у видеу:

Drugim recima sve tvoje blebetanje se svodi na teoriju koju mozemo opisat sa "da se niste toliko branili da vas ustase i balise kolju oni vas nebi klali vec bi se mi voleli a ja to znam jel zivim u Srbiji gde nas ustase i balisti nisu klali cak stotinu godina ...kad su imali zadnju sansu da nas kolju pa su nas klali "

Sine ,jel ti nikad nije doslo u glavu da je Tito mrzio Srbe ..da su Hrvati videli u Jugi sansu da istrebe Srbe ..da su projekti poput onog u kome su doseljavali Albance na Kosovo imali ocigledne ciljeve
I da Juga je bila nesto najbolesnije sto se moglo stvoriti ..mi smo imali stotine godina iskustva sa Turcima i sa Ustasama ...Srbijanci tog iskustva nisu imali
Zbog tih ludosti Srbijanaca smo platitili neverovatnu cenu i malo je falilo da budemo potpuni istrebljeni
I da ..razumni ljudi mrze one koji oce da ih istrebe ..samo sampanjac beli liberali u Evropi i nasi Sugosloveni koji su daleko od nase brace to vide drugacije jel nemoraju da placaju direktno za svoje mentalne bolestine

Nema goreg oportunistickog olosa od Sugoslovena i belih liberala u Evropi ..ljudi koji su spremni da se prostituisu u ime ideologije i onoga sta je promovisamo ..da ima jos Srba/Jugoslovena koji nisu dosli razumu je tesko poverovat
Mada kad vidim one snimke mrtvih Rusa koji se bore protiv tvojih gospodara na svojoj zemlji koje ti volis da kacis ..takve bolestine me ipak vise podsecaju na nasu Bosnjacku bracu
 
Poslednja izmena:
Пусти ме тих ваших тужних прича којима сте пре тридесетак година варали лаковерне. Онима које сте преварили да из Србије као добровољци дођу у тзв. "Војску Републике Српске" и који су дали свој живот за вашу ствар, нисте ни споменик подигли. Пази вас неко под нож довео у СФРЈ у којој сте били све и свја у војсци и службама безбедности, ахахаха, стварно смешно. Које будалаштине. А данас, ви политички Срби сте убедљиво најгори у Региону што се тиче ширења мржње. У том горе што то овај пут радите за рачун Кремља који би радо да се поново запали Регион јер би то Путлеру онако заглављеном у Украјини малко олакшало ситуацију.


Па наравно да је то за вас све "исто" када ви данас ширите фашизам. Слушај шта каже београдски музички критичар, новинар, писац и публициста Пеца Поповић, бивши главни уредник Džuboksa (рок часописа у издању Дечјих новина из Горњег Милановца који је почео да излази још давне 1966. године, а први број је изашао пре него амерички рок-часопис Rolling Stone) и бивши уредник лиценцних издања ПГП-а, иначе spiritus movens Ex-YU рок сцене. У целој бившој Југославији држи трибине на којима промовише своје књиге о ex-YU популарној музици, али и о Београду, о његовом Топчидеру где се родио, одрастао и где и данас живи. О политици се на тим трибинама не разговара. Од Ријеке до Скопља, од Сиња до Сарајева и од Косовске Митровице до Загреба, Пеца држи трибине у препуним салама. Забрањено му је једино у мањем-босанско херцеговачком ентитету односно у Бањалуци и у Новом Саду (а зна се ко је сада главни тамо), и то због једног његовог гостовања у "Утиску недеље". Шта је то него чисти фашизам забранити музичком критичару да држи трибину због једног гостовања у некој емисији која се вама не свиђа. Да ли је неком вашем ратном злочинцу који је своје одлежао, или неком вашем ширитељу мржње којих има мали милион, икада овде у Београду било забрањено да одржи трибину поводом неке своје књиге? Не само што овде држите своје завичајне трибине све у шеснаес`, него свакодневно трујете наш народ вашим (читај: руским) фашистичким идејама у јутарњим програмима телевизија са националном (читај: србијанском) фрекфенцијом.
Од 35:40 у видеу:

Данас, антисрпско смеће од новина. Око извадили муслимани Србину кад је тад се још увек звала Југославија играла против Босанске репрезентације у Сарајеву пре петнаестак година. Ни реч о томе није писао Данас, а камоли да пише о болесној мржњи већине муслимана у Босни против Срба. Срби имају председника који ради против Србије и који ни реч о геноциду над Србима у Сарајеву није рекао у посети муслиманском делу Сарајева, огроман део отет од Срба. Већина Шиптара имају болесну мржњу према Србима и славе геноцидне манијаке као Харадинај. Већина Хрвата славе усташе и геноцид над Србима и ти да говориш о фашизму.
 
Данас, антисрпско смеће од новина. Око извадили муслимани Србину кад је тад се још увек звала Југославија играла против Босанске репрезентације у Сарајеву пре петнаестак година. Ни реч о томе није писао Данас, а камоли да пише о болесној мржњи већине муслимана у Босни против Срба. Срби имају председника који ради против Србије и који ни реч о геноциду над Србима у Сарајеву није рекао у посети муслиманском делу Сарајева, огроман део отет од Срба. Већина Шиптара имају болесну мржњу према Србима и славе геноцидне манијаке као Харадинај. Већина Хрвата славе усташе и геноцид над Србима и ти да говориш о фашизму.
Imas dosta snimaka belih liberala po Amerci koji ce braniti crnca i kad ovaj iskasapi citavu belacku familju zato sto nisu crnci ..i jos ce rikat da je ta familija kriva jel su imali belu privilegiju pa su sa tim izazvali pokolj
Sve te mantre po zapadu ..sve bolestine ..sva psihicka poremecenja koja se danas promovisu protiv Evropljana na zapadu smo mi u Jugi vec imali i imamo ...govorimo o oportunizmu koji je van svakog razuma ..o ljudima koji su vise stoka nesposobna da hoda na nogama vec na sve cetri sepa okolo ...Juri Bezmenov je govorio o tome "demoralizacija" ..cinjenice coveku neznace nista koji je vec poremecen ..on ce verovat sta je promovisano ma koliko se kosilo sa realnoscu i ljubice lance do kraja svog perverznog zivota
 
Sine ,jel ti nikad nije doslo u glavu da je Tito mrzio Srbe ..da su Hrvati videli u Jugi sansu da istrebe Srbe ..da su projekti poput onog u kome su doseljavali Albance na Kosovo imali ocigledne ciljeve....................

Čisto za informaciju, raspravljaš se sa likom koji je musliman, a predstavlja se kao Srbin.
 
Čisto za informaciju, raspravljaš se sa likom koji je musliman, a predstavlja se kao Srbin.
Bosnjaci vole da kace snimke ubijenih Srba ..tome se vesele ko mala deca
Jednako veselje imas kad ovaj moze da pokaze slike ubijenih Rusa ...bukvalno njegov odnos prema stvarima je prenesen 100% sa onog sta je promovisano u Sarajevostanu
Covek igra sam sa sobom kad vidi mrtve Slovene ...sto buta bolesniji od prosecnog Hrvata
tako da...sansa da je Musnjak je oko 99% ...al nije da su stari Jugosloveni /Titoslavi bili drugaciji ...znao sam par Licana-Srba koji su danas odamrli koji su bili jednaki ako ne i gori ..u ime Titka su slavili ubijanje Srba ..
 

Back
Top