Dupla prevara

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Sta mislite da li se teze podnosi kad ste duplo prevareni u jednom, istom danu?

Npr. imate dve cure paralelno i svaki dan sta sa drugom, jedna za drugu ne znaju i vi saznate da su isti dan one bile sa drugim tipovima dok ste vi bili odsutni.

Sta mislite da li se teze podnosi kad ste duplo prevareni u jednom, istom danu?

Npr. imate dve cure paralelno i svaki dan sta sa drugom, jedna za drugu ne znaju i vi saznate da su isti dan one bile sa drugim tipovima dok ste vi bili odsutni.

pa tako uvek i bude......ali nemas prava da se ljutis,jel si i ti to radio.......svi podmireni...........:zper:

Da ali prevara nije dok se ne sazna. Ali recimo ove dve nisu znale, znaci da su ga jako povredile, jer saznao je za prevare odmah, sve u dva poziva za redom.:hahaha:

ne ,ne znaci........posto on sam zna da je i on njih varao,pa nema sta da se ljuti........nije valjda mislio da od drugog pravi budalu,a kad to neko njemu napravi smak sveta.......ko se sa vatrom igra,opeci ce se.........:cool:

Nije on od njih pravio budalu, bio je uvek nezan i dobro ih je torbao.

pravio ih je budalom ,kad ih je vozao obe u isto vreme........pa nek onda ocekuje da i njega neko voza........ti bi uvek sve postavio na stetu zena,a prednost muskaraca........a pa ne moze to tako........sve sto radis drugome,ocekuj da neko drugi radi tebi.........:cool:

pravio ih je budalom ,kad ih je vozao obe u isto vreme........pa nek onda ocekuje da i njega neko voza........ti bi uvek sve postavio na stetu zena,a prednost muskaraca........a pa ne moze to tako........sve sto radis drugome,ocekuj da neko drugi radi tebi.........:cool:

Ma zeno shvati da nije. To sto je on imao dve u isto vreme, ne znaci da se on prema njima lose ponasao, cak naprotiv bio je jako pazljiv.

Pa sta je bolje da je nikad ne vara a da je lose torba i tuce, ili da je vara ali zato joj je sa njim super?

Ja bi radje podelio dobru tortu, nego sam jeo los kolac, jer ga ne bi ni jeo.;)

Ma zeno shvati da nije. To sto je on imao dve u isto vreme, ne znaci da se on prema njima lose ponasao, cak naprotiv bio je jako pazljiv.

Pa sta je bolje da je nikad ne vara a da je lose torba i tuce, ili da je vara ali zato joj je sa njim super?

Ja bi radje podelio dobru tortu, nego sam jeo los kolac, jer ga ne bi ni jeo.;)

dobro ,ajd zdravo,pricaj sam sa sobom,odoh ja da spavam.........:evil:

Back