Dulić za sajt dao 25.000 evra

E pa baš skromno! Sića! A što bar tender ne raspisaste? Pazite konstataciju Koalicija za nadzor javnih finansija:

"Koalicija u saopštenju poziva ministra Olivera Dulića da objasni zašto je za uslugu čija je tržišna vrednost, prema njihovim navodima, 1.000 evra, odobrio plaćanje 25 puta većeg iznosa.!

Samo napred!

Pozz!
Tako to rade režimski profiteri,kriminalci na najvišem nivou vlasti :mrgreen:
U odnosu na Djilasa.....Dulić je još i sitna riba.

Žuti su toliko ogrezli u kriminalu i i pohlepi, kao nijedna vlast do sada i Srbiji. Uvek se vlast, koristila za privilegije, ali "demokrate" baš kradu na VELIKO. To što oni rade je institucionalizovani kriminal. Sa tim sredstvima, bi jedna narodna kuhinja mogla da radi više mesei. I onako je najveći učinak njihove vlasti ogroman broj gladnih i bednih !

Ali pazite, umešana je neka firma Logik internet iz Niša! Opasni ti Nišlije!

Pozz!

Jadni Dulic. Bas mi ga zao, pasce p.icka za 25 000 evra. Logik internet je verovatno firma duliceva firma jedino sto se vodi na njegovog tatu ili babu. Obicno svaki zuti lopov na vlasti ima neki nacin da indirektno krade, obocno su to "konsaltantske" firme jer one mogu da naplate milione evra za "konsaltacije" koje nikome netrebaju.
IT je takodje lukrativan posao za kradju samo Dulic je jos ubvek mali igrac da bi se domogao takvih poslova.

Zanimljiva diskusija, al meni se cini da jeste postojao tender, i ono sto je porazavajuce, kako se niko drugi nije javio, nego samo Logik sa 25 000 evra i neka druga firma sa 40 000 evra,

Moje pitanje je, gde taj tender objavljen?

Nadam se da nije u WC-u?

Da li moze se ovo nekako proveriti?

Zanimljiva diskusija, al meni se cini da jeste postojao tender, i ono sto je porazavajuce, kako se niko drugi nije javio, nego samo Logik sa 25 000 evra i neka druga firma sa 40 000 evra,

Moje pitanje je, gde taj tender objavljen?

Nadam se da nije u WC-u?

Da li moze se ovo nekako proveriti?

daj molim te pa jel ti znas kako se namestaju tenderi u Srbiji, postoji 3001 nacin. postavis uslove za tender tako da se mogu prijaviti samo tebi bliske kompanije : "prethodna saradnja sa drzavnim institucijama, poslovni prostor od 200m2 u vlasnistvu, bla bla bla". ta druga firma koja se javila se javila samo zato da bi ovaj Logik pobedio kao "najpovoljnija ponuda", to se radi na svakom tenderu - uvek se pojavi neka firma sa astronomskom ponudom da opravda prolaz tendera.

Očekujem Dulićev odgovor tipa...''ma opušteno ljudi, šta vas boli k''.
Tada bi jos ispao baja kad bi tako odgovorio ,lepo kaze "Jeste uzo sam pare ko vas yebe marvo podanicka , mars u kucice !", al ce garant nesto da laze , da se migolji ko crv i dijarejicno opravdava ,mozda i majmunoliku Trivanku angazuje , ona je majstor za plasiranje DS budalastina i fekalija u javnost .

Back