Taj tisucljetni demokratski humor

dulic-v.jpg

Ministar na svom „tviter“ profilu stavio osmeh uz „crni“ status
Dulić: Odoše Luis i Gadafi, neka se pričuva Boki 13!

Petak - 21.10.2011
Oliver Dulić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije, izgleda ima smisla za humor, ali za onaj crni.

Naime, Dulić je na svoj „tviter“ profil stavio status koji je prekopirao od jednog od svojih prijatelja,kojije mnogima zvučao pomalo morbidno i prokomentarisao ga smajlijem.
- Ode Luis, ode i Gadafi. Loša godina za ljude u haljinama, neka se pričuva Boki 13 - okačio je Oliver pored znaka koji je označavao osmeh.
Jovanovski je ostao dosledan pa je ovakav Dulićev komentar prokomentarisao na njemu poznat način.

- Ja ne pratim politiku, ali svakako se zahvaljujem ministru što se brine za mene. Pored takvog ministra, ja se ne bojim - izjavio je Jovanovski za „Alo!“.
Međutim, kada smo pozvali Olivera Dulića da nam objasni razloge zbog kojih je osmehom reagovao na nečiju smrt, podsećanja radi, Ljubiša Stojanović Luis poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a za Moamera Gadafija je juče objavljeno da je ubijen - ministar za životnu sredinu nam je rekao da će taj tvit odmah obrisati.
– Nemam pojma o čemu se radi. U Skupštini sam. Obrisaću. Sačekajte, pozvaću vas čim budem video o čemu se radi - pomalo nespretno je Oliver Dulić objašnjavao post koji je okačio na svom nalogu, a potom nas je pozvao.
- Ja tvitujem sa telefona i često ne vidim sve objave. Samo reagujem na izjave drugih ljudi koje su mi zanimljive. Mislim da je smrt svakog čoveka tragedija i to je moj stav. Ovo što ste videli je moja reakcija na doživljaje drugih ljudi. Reagujem na svaku vest i to je to. Evo, sad sam obrisao - izjavio je Dulić za „Alo!“.

Ekipa Alo!

Ovaj monstrum bi trebao da bude lekar koji je polozio Hipokratovu zakletvu:eek::eek::eek: Jos je i kao ministar :eek::eek::eek:

Komentara: 18
snežana
21.10.2011.
11:18h

Ako je i od njega mnogo je! Ako ne zna principe kada i gde se treba šaliti to je njegova lična stvar, ali ne može da koristi status ministra i da piše ishitrene i uvredljive stvari. Svaka smrt je uvredljiva i bolna i teška za porodicu umrlog. Šale o poznatim osobama koje su umrle su itetako gruba i drska šala. Žao mi je što se više ne oglašava u oblasti za koju je izabran . Što više ne zapošljava ljude sa strukom inženjera za životnu sredinu ili menadžere za zaštitu životne sredine. Zašto ne osmisli volontiranje u tim oblastima pa kasnije i posao. Na radnim mestima stručnih ljudi sede srednjoškolci iz mašinske , šumarske i slične struke. Zašto ona svi fakulteti po Bolonji otvaraju smer ili odsek za zaštitu životne sredine ako ministar u tome ne učestvuje i ne podržava. Koju on igra ulogu? Gospodine Duliću bavite se više oblašću za koju ste izabrani i manite se šala koje i nisu šale.
cokabgd
21.10.2011.
10:59h

Zbog ovoga neka Boki 13 tuzi ministra jer je ovo pretnja ubistvom!!!!jadna ova srbija kada su joj ovakvi ministri!!!!!!
vlada88
21.10.2011.
10:54h

Strasno!!! koji je ovo monstrum?!!uzas ko je sve ministar u ovoj zemlji!!!
Nina N.
21.10.2011.
10:48h

G-din ministar, vidim, prostorno planira. A koliko uspesno to radi, vec smo shvatili.
nada
21.10.2011.
10:02h

Ne ponesi se u svojoj sreći i u tuđoj nesreći. Doktorov smisao za humor je toliki da je prihvatio da bude Ministar životne sredine i prostornog planiranja i rudarstva. Baš je iz struke, na našu žalost.
mici
21.10.2011.
08:53h

Ono njemu osnovno zanimanje bese lekar?...
Doktor
21.10.2011.
08:44h

Oliver Dulic,ili "Covek sa lopovskim pogledom" je deo borda bitangi koje su zajahale Srbiju.Koji humanizam,kakav ljudski zivot,pare pare pare pare i samo pare,naravno tudje, su najbitnije.Moj savet je,nemoj sa podsmehom o Gadafiju,jer moze veoma brzo da vas zadesi isto.
Goran 067
21.10.2011.
08:43h

Нимало се не треба чудити, овој изјави овог дежурног министра по потреби. Шашто??? Па код нас под оваком влашћу све може. Кад може ортобед да буде министар грађевине, зашто тај исти стручњак не би мога да коментарише и да пише овакве небулозе. Ђинђићу,Ђинђићу, сигурно се окрећеш у гробу, шта си и кога оставио иза себе. Страшно!!! Овога пута, мој глас нећете добити.
boban
21.10.2011.
08:20h

Sladi se tudjoj nesreci,taj Dulic je bolestan covek,a zaboravio je da je taj Gadafi pomogao Srbiji posle 5 oktobra.
мирко712
21.10.2011.
08:19h

сад се види да је људима на власти дозвољено да причају шта год желе,Људи зар ово није директна претња Боки 13.
Dragomir
21.10.2011.
08:19h

KO NE LEGALIZUJE KUCU IMA DA MU SE RUSI!To je Dulic govorio za vreme izborne kampanje na Vozdovcu!Na panicno upozorenje dobijen je odgovor od izbornog staba : - NIJE NAM POZNATO DA TO IRITIRA GLASACE!I demokrate izgubise vlast na Vozdovcu,ali,nema veze kada je gazda Beograda bosanski srbin po imenu Dr. Djilas!Bice ono : - Dragomire pomagaj jer te narod slusa? A ja velim : - Dva puta sam lagao da ide vuk ...
anaopet
21.10.2011.
07:59h

krvoločno ubistvo Gadafija ce demokratama samo da odmogne. Ljudi će vidjen užas projektovati na njih.
Stipan
21.10.2011.
06:06h

Pa taj je sve prepisao u životu,pa bi mogao i diplomu da pobriše,a ne samo ove glupave i morbisne komantare.Kod nas Bunjevaca ima jedna izreka za ovakve slučajeve."Nemojte mu zamiriti,mali je malo glumpav."
Radijator
21.10.2011.
03:39h

Pa prestani da tvituješ ako već ne znaš šta pišeš i šalješ... Veoma ste neozbiljni ministre, na Bokijevom mestu podnela bih tužbu za pretnju! Svašta ću još da čujem od ovog čoveka!!
Mala Mo
21.10.2011.
03:36h

Ministre, da li je ovo pretnja i meni koja nosim haljinu?? Odgovornost ministre?
Porodičan čovek
21.10.2011.
03:35h

I ovo nam je ministar?? E blago nama...

NA TV BN je gostovala g-dja iz agencije za borbu protiv kriminala. Za Dulića kao i protiv mnogih drugih funkcionera je podignuta optižnica sa brojnim dokazima učestvovanja u ogromnoj korupciji. Za sada se ta optužnica skriva u fioci od strane tužilaštva postavljenog od strane žutih.

NA TV BN je gostovala g-dja iz agencije za borbu protiv kriminala. Za Dulića kao i protiv mnogih drugih funkcionera je podignuta optižnica sa brojnim dokazima učestvovanja u ogromnoj korupciji. Za sada se ta optužnica skriva u fioci od strane tužilaštva postavljenog od strane žutih.
Sve optuznice sa krivicnom odgovornoscu su u fiokama :sad2:
Nezajazljivi su oni svi.....ne znaju vise gde da stavljaju milione i milijarde evra,pa su tako velikodusni da i svalerke obezbedjuju za tri generacije unapred:rumenko:

Back