Dulic: Nova skupstinska vecina

Stanovnici Srbije, počev od 1991. godine dokazuju se sebi tako što polaze od sramotne situacije u koju su sami sebe doveli. Dokazuju se tako što su najsiromašniji stanovnici Evrope, možda tik ispred Albanaca. Dokazuju svoju inteligenciju i superiornost tako što su dozvolili da udju u ratni sukob sa 17 vojno najjačih država na svetu, nadajući se da će "patriotski" deo sveta stati iza njih i odbraniti ih. Dokazuju se tako što im je životni prostor od 1991. do 2008. godine smanjen za ogroman procenat. Dokazuju se tako što imaju najveći broj izbeglih i prognanih lica, dokazuju se tako što biraju neodgovornu vlast koja ih iz godine u godinu vodi u sve veću izolaciju i mrak. Dokazuju se tako što će ponovo doći u situaciju da zarate sa velikim vojnim paktom, opet očekujući pomoć "patriotskog" dela sveta. Dokazuju se tako što u 20 godina ponavljaju iste greške više puta.

Ja predlažem vama, radikalno-dss-ovskim pristalicama da preispitate to, kako "slikovito" opisuješ "skidanje gaća" kad je Rusija u pitanju. To što im, bez da trepnete, poklanjate državnu imovinu (navodno prodajete, ali malo sutra), to što tolerišete rusku prevrtljivost i slatkorečivost i po ko zna koji put verujete da će nam pomoći, iako nam u poslednjih 20 godina nisu pomogli. To što mislite da će se oni, vama za ljubav, odreći svoje saradnje sa EU u ekonomskom smislu. To što ne vidite kako vas lažu, a vi gutate kao ćurani sve što oni izgovore. Zašto do sada nisu ništa uradili kad je Kosovo u pitanju, a tako su moćna država. Zato što su oni isti kao i ta EU i samo gledaju svoj interes i to će tako i ostati. A vi nastavite da im verujete i nosite Putinove slike. Ako vam je tako lakše. Dok vas ponovo ne lupi po glavi. Ali za koju godinu, vi ćete opet to zaboraviti, tako da sam sve ovo uzalud pisala.

Iskreno se nadam da je ovo tvoj licni stav i da ga nisi slusala na ulici,TV,radiju,ili nekog stranackog dilbera.
ovo ne pije vodu vise ni kod vrabaca.
Morate osmisliti nesto pametnije,realnije,nesto sta se vidi.
Mlatite praznu slamu sa EU integracijama i ostalim majmunarijama vec 8(osam) godina skoro ste se u roku trajanja izjednacili sa satrapom ispod lipe.

Sto se tice kradje ne kradem od njih.Avatar sam stavio jer mi je gotivan.Volim da citiram neke njihove stihove jer prikazuju surovu realnoat svega u ovoj zemjli.A da bi razumeo neke njihove pesme i ono sto mislim ovde,probaj makar o nekim stvarima da razmisljas bez stranackih interesa i obojenosti i bice ti sve jasno.:idea:

aj jednom za svagda ja nisam ni u jednoj stranci i govorim čisto iz srca i glave!!!

Iskreno se nadam da je ovo tvoj licni stav i da ga nisi slusala na ulici,TV,radiju,ili nekog stranackog dilbera.
ovo ne pije vodu vise ni kod vrabaca.
Morate osmisliti nesto pametnije,realnije,nesto sta se vidi.
Mlatite praznu slamu sa EU integracijama i ostalim majmunarijama vec 8(osam) godina skoro ste se u roku trajanja izjednacili sa satrapom ispod lipe.

Ja ne gradim svoj stav na osnovu onoga što mi kaže predsednik stranke, pošto nemam predsednika stranke. Ja imam mozak koji mi služi da razmišljam i da iz nekih iskustava izvodim zaključke. A ti možeš da me demantuješ ili da se složiš sa mnom, a ne da pišeš ovakve nebulozne odgovore koji ne znače ništa, osim što dokazuju nedostatak argumenata.

24 mart 2008 god.
predsenik rusije medvedev je oštro osudio i zgrozio se početkom još jedne nato agresije na srbiju u kojoj je srušen brankov most i gazela i apeluje na medjunarodnu zajednicu da se dobro zaptiaju u kakvoj ce se krizi naci odnosi izmedju rusije i nato-a ukoliko agresija potraje više od 100dana
predsednik parlamenta tomislav nikolic je obisao srpske vojnike na prvoj liniji fronta na banovom brdu i pruzio im punu podršku i uverio se da je moral na jako visokom nivou, izmedju ostalog pojeo je sa njima mesni narezak iz 1976god i uverio se da vojska nije ni gladna ni zedna.
iznad budjanovaca oboren f118 nato avijacije koju nato porice da ima ali kao sto se vidi u prilogu na tv rts i na kanalu ponovo otvorene televizije palma očigledno je da se radi o navedenoj nevidljivoj letelici.

ocemo dalje?

Toma je takodje vojnicima odneo nova sledovanja najki , parfema i mp3 plejera .

Ja ne gradim svoj stav na osnovu onoga što mi kaže predsednik stranke, pošto nemam predsednika stranke. Ja imam mozak koji mi služi da razmišljam i da iz nekih iskustava izvodim zaključke. A ti možeš da me demantuješ ili da se složiš sa mnom, a ne da pišeš ovakve nebulozne odgovore koji ne znače ništa, osim što dokazuju nedostatak argumenata.

hahahaha Cordone jel vidis? Poslusala te je! Pocinje da servira drugu pricu! :lol: :lol: :lol:

Verujem!

Ne verujem! Suvise verujes "analiticarima"!

da li vidis na sta se sve ove teme na pdf politika svode 8)
ako napises "hocu da zivis normalno i da prelazim granice slobodno" odma patriote "peta kolona:roll:a ako hoces da budes ono sto jesi odmah iz tabora EUsnaga , divljaci , primitivci,radikali:-|:-|
a ja i jos par njih otvorilo neke normalne teme tipa gorivo litar= 100 dindzi i odmah+opomena
lock:!:
sad je najbitnije sto je DSS politika najbliza Radikalima :arrow:
da li se to maze na leba i od toga placa struja:?:

Izvoli upotrebi argumente,ali prakticne nemoj molim te prosipatu teoriju sve cemo dobiti i sve ce nam pasti s neba EU integracijama.
Nemoj mi pisati o vizama,stipendijama,neobjavljenim radovima,nemogucnosti ucestvovanja na naucnim kongresima i ostalim papazjanijama.
Ili navedi barem jedan primer,sta se to u Srbiji ne moze uraditi ako se ne udje u EU?
Koje ste to vi pogodnosti priustili ovim gradjanima za poslednjih 8(osam) godina?
Da li mozda hoces da mi kazes da je satrap sve opljackao,?
A sta onda rasprodajete ovih 8(osam) godina.?
Da li treba uci u EU kada sve rasprodate pa ce vam Brisel namknuti manjak?

ma necu ja da zivim u dileji nego reko ako nisi onda je glupo da im krades line-ove znas treba biti originalan;)

BS nisam poceo da slusam spontano,eto slusaju svi pa i ja,nego jedanput pre par godina na auto-putu BG-Nish zaustavila me saobracjna policija,kod mene u kolima "govedina" do daske , a pandur: "ugasi te bljuvotine ,boli me glava od toga".:confused:
i tako je sve pocelo :lol:

Ili navedi barem jedan primer,sta se to u Srbiji ne moze uraditi ako se ne udje u EU?

1 - Uvoz za firme , kao i izvoz je u startu drugaciji kada si clan EU .
2 - Radna dozvola takodje . Cim si gradjanin EU mozes da radis i u Londonu i u Madridu i u Pragu , bez da te
neko smara za neke papire . Kao gradjanin Srbije koja nije u EU , ti si automatski autsajder na bilo kojim konkursima za posao .
3 - Nema vise viza . Bez *****nja o tome kako nema narod para za putovanja .
4 - Vize za strance . Nema viza vise . Dolazice vise stranaca , vise para za turisticke radnike , i ne samo za njih.
5 - Poslovna konkurencija . Ebo te MAXI i Vero . Doci ce veci i jeftiniji .

AJ cao

DSS ce da menja svoje ime!
Od sad se zovu :DSV(dem-str-Vadikala)
to je prirodna pojava, znate iz Nat.Geograf. da svaki nosorog ima svoju pticu, svaka ajkula ima svoju ribu, to je prirodna simbioza.
Kostunica u tome lici na Slobu, svaki oblik vlasti mu je drag.
Neka, to je dobro i za sve ostale stranke , neka DSV dodje na svoje pravo mesto.

Back