Dule Mihajlović is back...and this time is ličnoXD

Eric Draven

Veoma poznat
Poruka
13.291
Sudija naložio: Privedite Mihajlovića
Petak - 11.09.2009
Bivši ministar unutrašnjih poslova Dušan Mihajlović će biti priveden zbog neodazivanja na suđenje po tužbi za klevetu bivšeg šefa Biroa Vlade Srbije za informisanje Vladimira - Bebe Popovića.

Sudija Prvog opštinskog suda u Beogradu Violeta Jovanović juče je posle nedolaska Mihajlovića i njegovog advokata suđenje odložila za 16. novembar i naložila policiji da privede bivšeg ministra ukoliko ga nađe na adresi na kojoj je prijavljen. Popović je u tužbi, koju je podneo 2007. godine, naveo da ga je Mihajlović u 47 tekstova, intervjua i izjava na najgrublji način klevetao u vezi sa njegovom ulogom u vladi premijera Zorana Đinđića i povezivao ga sa organizovanim kriminalom. Popović je na jučerašnjem ročištu predložio da u nastavku suđenja svedoče novinarka Televizije B92 Brankica Stanković i bivši zamenik ministra unutrašnjih poslova Nenad Milić i ponovio da je Mihajlović bio pion bivšeg premijera Vojislava Koštunice, bivšeg ministra unutrašnjih poslova Dragana Jočića i biznismena Miroslava Miškovića „i čitave ekipe iz tog kabineta“.
http://www.alo.rs/vesti/19165/Sudija_nalozio_Privedite_Mihajlovica

Prva asocijacija pri citanju naslova mi je bila da su otkrili korumpiranost u neukog Duleta....kad ono neke carke sa bebom::sad2::mrgreen:
 

Back
Top