Orvel
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Posle duzeg odsustva sa foruma, moram vam napisati jednu anegdotu:
a) Hari Poter-film sa zapada, uci decu carobnjastvu, okultizmu i magiji
b)judeomasonska zavera-implementirana sa Zapada
c)pokazao mi je asocijacije(gledali ste pop kviz sa RTS-a Slagalica) religijske sadrzine
d)antievropska opredeljenost itd...
Dao mi je jos par primera iz klasike Teorije zavere. Posto ih postujem, sve sam saslusao sa briznim razumevanjem. Ipak, jedini moj odgovor je bio: GO WEST, MY SON. Nemojte me pogresno shvatiti- nemam nista protiv DU-ovih religioznih ubedjenja, ali onaj deo Nadgradnje(sa stanovista teorije zavere) mi je jako zasmetao. Inace, DU-ova verska zajednica je na stigla sa Zapada.
I TAKO JE ORVEL OSTAO BEZ SVOG DUHOVNOG UCITELJA.
Da li ste vi imali slicnih iskustava?
[size=+2]Kako je Orvel dobio duhovnog ucitelja[/size]
Posle jedne od mojih nesanica, sledeci dan sam proveo jako neraspolozen. U zelji da se oraspolozim, otisao sam kod dva dobra druga, tragajuci za kvalitetnom muzikom. Njih dvojicu poznajem iz pankerskih, srednjoskolskih dana. I tako posle par kafa i razmenjivanja cd-ova, zapocnemo temu o postojanju Boga(na nagovor jednog od njih). I jedan od te dvojice(u daljem tekstu DU-duhovni ucitelj(u pokusaju)) pocne da mi predlaze da dodjem u versku organizaciju-valjda, Subotari(zaboravio sam koju-moram negde nabaviti neku dobru knjigu iz sociologije religije-dajte predloge). Njegova prica je bila sledeca:a) Hari Poter-film sa zapada, uci decu carobnjastvu, okultizmu i magiji
b)judeomasonska zavera-implementirana sa Zapada
c)pokazao mi je asocijacije(gledali ste pop kviz sa RTS-a Slagalica) religijske sadrzine
d)antievropska opredeljenost itd...
Dao mi je jos par primera iz klasike Teorije zavere. Posto ih postujem, sve sam saslusao sa briznim razumevanjem. Ipak, jedini moj odgovor je bio: GO WEST, MY SON. Nemojte me pogresno shvatiti- nemam nista protiv DU-ovih religioznih ubedjenja, ali onaj deo Nadgradnje(sa stanovista teorije zavere) mi je jako zasmetao. Inace, DU-ova verska zajednica je na stigla sa Zapada.
I TAKO JE ORVEL OSTAO BEZ SVOG DUHOVNOG UCITELJA.
Da li ste vi imali slicnih iskustava?