Духовни геноцид

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ilinoida

Domaćin
Poruka
4.843
Има већ неколико дана (ако не и недеља) како државни, (а и они други) медији врше духовни геноцид над овим народом и мојим бићем, презентујући једну те исту вест данима, један те исти видео данима, како би мене и сваког човека који се Србином зове, унизили и отерали на границу духовног сметлишта. Прича о француском навијачу ме као човека потресла, али још више ме потресло што неко недељама и данима покушава да медијском манипулацијом окарактерише један цео народ као клерофобисте, фашисте, нацисте, убице, итд.... Данас је срце почело да ме жига, ту тик испод њега, нешто ме пробада, да ме ова медијска манипулација толико згрозила и вређа ме и као човека, и као интелектуалца, вређа ми савест. Због тога је моја одлука да овде изнесем своје виђење целокупног овог ТВ СМЕТЛИШТА КОЈИ ДАНИМА БОМБАРДУЈЕ ОВАЈ НАРОД И ВРШИ ДУХОВНИ ГЕНОЦИД НАД ЈЕДНИМ НАРОДОМ.

СТОП !!! СТОП !!! СТОП !!!

Нико овде не може некога да прави лудим. Претучен је француски навијач, изражавам најдубље саучешће. Али не дозвољавам да се један индивидуални случај (или пар случајева), уздигну на ниво националног - помпе око тога, те тако имамо случај да се предлаже чак давање улице или споменика, дотичног навијача или израда његовог споменика (шта, споменика "о хулиганима у Србији" ??? Јел то хоћете ? Да моју земљу окарактеришете као насилничку, хулиганску ??? То је тај "просвећени циљ".

Онда имамо нашег идиота од председника који поручује као и увек, кад је нешто битно за Србски народ ИЗ ДРУГЕ ЗЕМЉЕ! говорећи о томе како ће он да се разрачуна са свим, између осталих и "....политичким насиљем....". Диктатура на помолу....

Па тако као и увек, наш драги председник, се овога пута извинио и французима, што су Срби насилници.

А ИСТИНА ЈЕ ТА - да не знамо ни ко је претукао Француза!. Неки у "капуљачама". Не знамо о њима ништа. Док мене данима бомбардују са једним те истим видео снимком из уобичајеног "МЕДИЦИНСКОГ КУТКА" тв дневника. Па још читају са којекаквих сајтова ко је шта рекао, везано за тај случај, увлачећи при том целокпну нацију у један случај. Јел то професионално новинарство ? Да читате коментаре са појединих форума и сајтова Б92 ? Срам вас било!!!

Када се убијају Срби по Београду и Косову, када ваде Србима органе на Косову и Метохији, не диже се толика галама и бука. Не рекоше да се сазида СПОМЕНИК У ОБЛИКУ БУБРЕГА, у жалост свих Срба којима су повађени бубрези.

А треба ли сада, као по оној немачкој - 100 СРБА ЗА 1 ФРАНЦУЗА стрељати ? Гледам духовни геноцид овог народа и овде сам да кажем, народе мој, не плачите над развалинама сопствене државе, сопственог духовног преиспитивања, трпљења, сопственог плача срца на коленима, над сопственом развалином душе, јер УПИРУ ПРСТОМ сви у тебе, како треба све више да се стидиш, а немаш чега, веруј ми, НЕМАШ СЕ ЧЕГА СТИДЕТИ СРБИЈО, јер су те много пута бацали на тло, окривљавали за све, а сада гледају да те сатру, да изврше ДУХОВНИ ГЕНОЦИД, да убију душу у теби. НЕ ДАЈ СЕ СРБИЈО !!!!

ВЕРУЈЕМ У ТЕБЕ СРБИЈО!!!

СПАС СРБИЈИ!!!
 
А ИСТИНА ЈЕ ТА - да не знамо ни ко је претукао Француза!.


Policija je dva dana kasnije uhapsila 11 osoba osumnjičenih za napad na francuskog državljanina, od kojih jedan ima 27, a ostali između 18 i 22 godine.

Uhapšeni su Stefan V.(1988) iz Beograda, Milan T.(1991) iz Beograda, Dragan T. (1989) iz Beograda, Bojan M. (1990) iz Batajnice, Jovan K. (1991) iz Beograda.

Uhapšeni su i: Branimir Č.(1987) iz Nove Pazove, Vladan S. (1988) iz Nove Pazove, Milan V. (1990) iz Pančeva, Vladimir B. (1991) iz Sremčice i Ivan G. (1982) iz Sremčice.

Desetorici osumnjičenih za brutalan i svirep napad na francuske turiste određen je pritvor do 30 dana, dok je jedan osumnjičeni pušten da se brani sa slobode.


Kako te nije sramota?
 
Kako te nije sramota?

Како тебе није срамота називати некога кривим ? Свако је невин док се не докаже супротно.

Могла сам и ја на улици да похапсим 10 људи и држим их у затвору 24часа.
Где су докази шта се десило ?

И шта сад, ако је убијен француски навијач, треба и ВАНРЕДНО СТАЊЕ ДА УВЕДЕМО ?
 
Ne može ovako.

Čovek je danas preminuo od zadobijenih povreda, neka mu je laka zemlja.

Policija je uhapsila jedanaest osumnjičenih, sve priče o tome kako nisu osuđeni su zlonamerne obzirom na vremensku dimenziju priče,

tužna je činjenica je da je izgubljen jedan mladi život, a to nikako ne umanjuje neke druge isto nevine žrtve.

Kraj.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top