Духовни аспект клонирања људи?

A ako bi postojao vremeplov za povratak u proslost... zar to ne bi bio susret sa sobom u proslosti i sopstvenom dusom u njoj, u istom telu?

*Slicno vazi i za putovanje u buducnost, ako bi se neko sreo sa svojom buducom reinkarnacijom u drugom telu. Dva paradoksa.
Zato i ne postoji. Ljudi nisu na tom nivou svesti....da brinu i čuvaju...

Dovoljno je samo da astronaut proleti svemirom velikom brzinom i da se vrati u daleku buducnost ove planete. Mozda nam zato ne daju da putujemo, da ne bi pobegli iz kruga reinkarnacije? Pobegli dakle ne samo prostorno nego i vremenski.
Ako je samo to dovoljno, zašto se nije desilo? Da ne bi pobegli iz kruga reinkarnacije? Sve i da prolete, ne znači ništa i ništa se ne bi desilo na ovom ljudskom nivou postojanja ...svaka duša se razvija svojim tokom...

Ako je samo to dovoljno, zašto se nije desilo? Da ne bi pobegli iz kruga reinkarnacije? Sve i da prolete, ne znači ništa i ništa se ne bi desilo na ovom ljudskom nivou postojanja ...svaka duša se razvija svojim tokom...
Zato sto lete samo masoni u strogoj tajnosti. Uostalom, zasto nema ni kloniranja? Ima samo mi ne znamo ko to radi i gde.

Ајмо богољупци, а има нас још увек на форуму, шта мислите о клонирању људи, нарочито са духовног аспекта.
За духовни аспект је мало ко способан и да чује без лудила у глави, а још мање ко да говори...

Сатански дух дехуманизације светог чина рађања људи је то, који ће преко клонирања да симулира безгрешно зачеће Богородице, ради рођења Антихриста...

kloniran čovek bi imao samo sećanja i na tim sećanjima bi gradio dalji život
pretpostavljam jer nisam još upoznao klona :D
Само се тело клонира, а не и душа која управља сећањима и умом...

Добијаш телесне гене по жељи, а душу сам пуниш прљавштином или светошћу, нема ту клонирања у бестелесном сегменту човека...

kloniran čovek bi imao samo sećanja i na tim sećanjima bi gradio dalji život
pretpostavljam jer nisam još upoznao klona :D
U knjizi "Milenijum" Benedikt se nešto pominje u tom smislu, u jednoj brazilsko - marokanskoj hit seriji "Klon" upravo ima sećanja "originala", više o tome ne znam, mada je moguće da nema nikakvih sećanja, da samo izgleda isto i da je nasledio genetske bolesti, ako nisu "očistili", a za sećanja pre ne verujem nego verujem,
За духовни аспект је мало ко способан и да чује без лудила у глави, а још мање ко да говори...

Сатански дух дехуманизације светог чина рађања људи је то, који ће преко клонирања да симулира безгрешно зачеће Богородице, ради рођења Антихриста...
Mora da sam poludeo. Slažem se, dobro si to izložio, ima logike.

Само се тело клонира, а не и душа која управља сећањима и умом...

Добијаш телесне гене по жељи, а душу сам пуниш прљавштином или светошћу, нема ту клонирања у бестелесном сегменту човека...
Slažem se jednim delom. Duša ne može da se klonira. Sećanja iz duše možda mogu da prenesu, da bi klon bio živ, ali suštinu duše, klon, nikada ne može imati....

U knjizi "Milenijum" Benedikt se nešto pominje u tom smislu, u jednoj brazilsko - marokanskoj hit seriji "Klon" upravo ima sećanja "originala", više o tome ne znam, mada je moguće da nema nikakvih sećanja, da samo izgleda isto i da je nasledio genetske bolesti, ako nisu "očistili", a za sećanja pre ne verujem nego verujem,
pravo da ti kažem o kloniranju ništa ne znam sem što sam gledao filmove. zato sam i stavio smajli.

iz moje neke logike samo materija može da se klonira i da se ubaci čip kao robotu tek toliko da nije svestan da nije ljudsko biće. taj čip bi simulirao to "sećanje"

Ајмо богољупци, а има нас још увек на форуму, шта мислите о клонирању људи, нарочито са духовног аспекта.
Клонирање човека никада неће бити могуће. Свако ко верује у Бога зна да је човек више од праха земаљског и да је неопходан дух животни да би тело живело.

Brate, odličan ti je ovaj post. Od kada sam pročitao, ne mogu da prestanem da mislim o tome da li je ljudima dosta istine i sami traže laž, da li su današnji ljudi prizvali Antihrista sami jer u stvari to žele?!
Ili je Antihrist jednostavno dovoljno moćan da se sam nametne?

Gledam nešto po internetu, agencije za putovanja. Roze pesak pored mora. Laž, fotošop.
Ljudi lude, hiljade "lajkova".

I onda jedan interesantan detalj od pre 2 dana: neki zamak, i ispod komentarisanje, svi oduševljeni, samo jedan lik napisao: "Dosta više sa veštačkom inteligencijom!" , na šta mu je administrator u roku od par minuta "zalepio" fotografiju zamka prepunog smeća, hajde što je polusrušen, neodržavan, iz ko zna kog veka itd ali užas je ono smeće svuda - deponija takoreći - i napisao uz fotografiju: "Evo ti tvoje istine! Hoćeš još?"

Znači, stvarno sam se zapitao... može od ovoga dobra tema da ispadne, otvori.

Клонирање човека никада неће бити могуће. Свако ко верује у Бога зна да је човек више од праха земаљског и да је неопходан дух животни да би тело живело.
ma ja se i pitam za onu ovcu dal je klonirana, servira nam se sve što nekom padne na pamet
još mozak nije istražen a kloniran
pa savršena laž

ma ja se i pitam za onu ovcu dal je klonirana, servira nam se sve što nekom padne na pamet
još mozak nije istražen a kloniran
pa savršena laž
Што се тиче клонирања, није ми позната технологија и на којем би принципу они то урадили, али веровати модерној науци у свему је постало упитно. Не треба да идемо у крајност са свим теоријама завере али одређени курикулум у школама засигурно има за циљ да нас научи лажној историји, лажној науци.

Што се тиче клонирања, није ми позната технологија и на којем би принципу они то урадили, али веровати модерној науци у свему је постало упитно. Не треба да идемо у крајност са свим теоријама завере али одређени курикулум у школама засигурно има за циљ да нас научи лажној историји, лажној науци.
Pa vidis li da Korejci kloniraju pse kao na pokretnoj traci, cena za jednog je 100.000 dolara https://www.kurir.rs/zabava/ludi-sv...-juznoj-koreji-kloniraju-pse-bogatih-vlasnika

nažalost nauka je postala religija .

Још један добар и поучан филм о клонирању:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Island_(2005_film)
Филм има дубоку и етичку, али и религијску позадину. Клонирање и убијање клонова ради трансплантације органа.
Овај задњи филм "Island" из 2005. је занимљив зато што једна од генерација клонова има сећања од људи који су клонирани. Читао сам да су неки људи који су добили трансплатиране органе попримили неке особине људи од којих су примили органе. То је заиста фасцинантно са духовног гледишта. Како то објаснити?

Back