Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 11.258
Ајмо богољупци, а има нас још увек на форуму, шта мислите о клонирању људи, нарочито са духовног аспекта.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ako im jedan dan nešto kvrcne, pa te srede?Kloniraš fizičko telo što je ok ksroz, ja bih voleo da imam klona da ide da radi dva posla umesto mene.
jes, pa da postane gej taj klon i ceo grad pocne da te ogovara i pokazuje prstom na tebeKloniraš fizičko telo što je ok ksroz, ja bih voleo da imam klona da ide da radi dva posla umesto mene.
Pa ja sam već gej, lgbt i trans osoba she/him.jes, pa da postane gej taj klon i ceo grad pocne da te ogovara i pokazuje prstom na tebe
Ајмо богољупци, а има нас још увек на форуму, шта мислите о клонирању људи, нарочито са духовног аспекта.
Ako je u nekoj firmi Gazda mator posotji dobra verovatnoća da mu se zdravstveno nešto desi pa da radnici ostanu bez plate.Da li znas uopste sta znaci kloniranje?
Jel mislis da je to kao kad kloniras kompakt disk?![]()
Imamo li negde primer kloniranih ljudi da ih uporedimo sa originalima?Ja ne znam kako to ide sa duhovnog aspekta, da li klon ima dusu, da li je ta dusa ista kao u originalu, nista ne kapiram
U filmu "6. dan". Pitaj Svarciku.Imamo li negde primer kloniranih ljudi da ih uporedimo sa originalima?
Kloniranje ljudi je zabranjeno u nekim državama, a javno nije do sada objavljeno da je neko od ljudi kloniran. Sećam se 90-ih kad je klonirana ovca Doli, bile su ogromne rasprave po novinama i televiziji (tada nije bilo interneta). Iza 2000. su kružile priče da je bilo kloniranja ljudi. Genotip može biti istovjetan, ali baš fenotip ne verujem. Duša opet ne može nikako biti ista po crkvenom učenju. Svaki čovek je neponovljiv za sebe.Ja ne znam kako to ide sa duhovnog aspekta, da li klon ima dusu, da li je ta dusa ista kao u originalu, nista ne kapiram
Jasno je meni sve to, nego me zanima ovako teoretski sta bi se dobilo kad bi neko stvarno pokusao i uspeo da klonira coveka. Kakva je onda dusa tom klonu? Naravno, ne daj Boze da se to ikad radi...Kloniranje ljudi je zabranjeno u nekim državama, a javno nije do sada objavljeno da je neko od ljudi kloniran. Sećam se 90-ih kad je klonirana ovca Doli, bile su ogromne rasprave po novinama i televiziji (tada nije bilo interneta). Iza 2000. su kružile priče da je bilo kloniranja ljudi. Genotip može biti istovjetan, ali baš fenotip ne verujem. Duša opet ne može nikako biti ista po crkvenom učenju. Svaki čovek je neponovljiv za sebe.
Pa ne bi bila ista dusa, prema teoriji reinkarnacije uselila bi se neka druga dusa kao i u bilo koju osobu.Jasno je meni sve to, nego me zanima ovako teoretski sta bi se dobilo kad bi neko stvarno pokusao i uspeo da klonira coveka. Kakva je onda dusa tom klonu? Naravno,
Tako je, znaci onda to znaci da klon moze samo telesno da bude isti, a unutra je neko drugi... Kao Jaguar od Duleta Savica...a unutra BubaPa ne bi bila ista dusa, prema teoriji reinkarnacije uselila bi se neka druga dusa kao i u bilo koju osobu.
Ako zanemarimo reinkarnaciju, opet bi usledile razlike zbog natalnih karti i raznih drugih faktora, kako psihicke tako i fizicke.
Jel se klonira i dusa ili je to potpuno nova dusa to i mene zanimaАјмо богољупци, а има нас још увек на форуму, шта мислите о клонирању људи, нарочито са духовног аспекта.
Zašto da ne. Ne vidim nikakvu prepreku sa duhovnog aspekta.Ајмо богољупци, а има нас још увек на форуму, шта мислите о клонирању људи, нарочито са духовног аспекта.
Čemu toliko pridavanje pažnje gejevima? Treba prodavati pažnju gladnima po svetu! Koliko ljudi umire od gladi, a baca se silna hrana!Vece je pitanje da li bi ste bili gej samo sa svojim klonom.
Kad ne bi primitivci imali po desetoro dece, mozda im ne bi nekoliko njih umiralo od gladi. Zasto ja treba da pridajem paznju nekome ko je mogao da napravi toliku decu, a nema mogucnost da ih nahrani?Čemu toliko pridavanje pažnje gejevima? Treba prodavati pažnju gladnima po svetu! Koliko ljudi umire od gladi, a baca se silna hrana!
Razmisli malo. Zašto su kod nas nekada ljudi imali po petoro i više dece. Nisu imali dostupnu kontracepciju.Kad ne bi primitivci imali po desetoro dece, mozda im ne bi nekoliko njih umiralo od gladi. Zasto ja treba da pridajem paznju nekome ko je mogao da napravi toliku decu, a nema mogucnost da ih nahrani?
Kako to misliš?Vece je pitanje da li bi ste bili gej samo sa svojim klonom.
A ako bi postojao vremeplov za povratak u proslost... zar to ne bi bio susret sa sobom u proslosti i sopstvenom dusom u njoj, u istom telu?Duša pripada samo jednoj osobi, osobi kojoj je utisnuta na rođenju...duša se uči, razvija, oblikuje u skladu sa vaspitanjem, okruženjem i načinu kako sve to prihvata....nijedan klon ne može da ima originalnu dušu.