Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
- 5.179
Хаха... Ево Моделсица је далеко забавнија, на ову тему...
Духови не постоје. ;-)
Postoji samo naša mašta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хаха... Ево Моделсица је далеко забавнија, на ову тему...
Духови не постоје. ;-)
Postoji samo naša mašta!![]()
Postoji samo naša mašta!![]()
Ja sam bila sama kad sam zvala duhove pa zbog toga imam individualan dozivljaj toga, to lici na mastanje, na neki nacin, jer je to subjektivan dozivljaj, kao da samo ja to mogu da vidim, mada definitivno mogu to svi da vide sto sam ja videla ali ne obracaju paznju jer i ne pomisljaju na duhove, i stvarno ne znam da li je tacno da kad se grupno zovu duhovi, da li se oni i pojave pred svima, ali imam razlog da verujem da je to tacno.
Ja sam bila sama kad sam zvala duhove pa zbog toga imam individualan dozivljaj toga, to lici na mastanje, na neki nacin, jer je to subjektivan dozivljaj, kao da samo ja to mogu da vidim, mada definitivno mogu to svi da vide ali ne obracaju paznju jer i ne pomisljaju na duhove, i stvarno ne znam da li je tacno da kad se grupno zovu duhovi, da li se oni i pojave pred svima....
Ja sam bila sama kad sam zvala duhove pa zbog toga imam individualan dozivljaj toga, to lici na mastanje, na neki nacin, jer je to subjektivan dozivljaj, kao da samo ja to mogu da vidim, mada definitivno mogu to svi da vide sto sam ja videla ali ne obracaju paznju jer i ne pomisljaju na duhove, i stvarno ne znam da li je tacno da kad se grupno zovu duhovi, da li se oni i pojave pred svima, ali imam razlog da verujem da je to tacno.
Kao što rekoh igra podsvesti!
И све рече, само не рече шта си то видела...![]()
Може ли подсвест да постоји без свести?
Pa, koliko sam shvatila - grupnjak nevidljivih duhova.
Срећа моја да ја ништа не схватам...
Pa kad nemaš podsvest.
Или немам свест...
За схватање је потребна свест... а подсвест служи да нас збуњује...
но то је већ питање за психијатре... Ко што Дача рече...8-)
Ne moraš da pitaš psihijatra; pitaj Topmodelsicu.
Видиш да ме избегава...:-(
И све рече, само не рече шта си то видела...![]()
Zovni duha i videces.
Treba da zovnes duha po imenu i prezimenu osobe koja je izvrsila samoubistvo, i to na primer pre samo nekoliko dana, ti duhovi najlakse dolaze.
Treba da zovnes duha po imenu i prezimenu osobe koja je izvrsila samoubistvo, i to na primer pre samo nekoliko dana, ti duhovi najlakse dolaze.
Zato što si produhovljena i duhovita.