Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upali se svetlo dole kad ono od frizidera otvorena vrata ,aj sad kako :spooky:
gladan si ti neceg drugogNaci nisam gladan i nista nije puno unutra da se naslonilo na vrata
Opet nudis ccgladan si ti neceg drugog
mas? pačka?Upali se svetlo dole kad ono od frizidera otvorena vrata ,aj sad kako :spooky:
olabavilo tiNema nista jbt ne kapiram,desavalo se i pre al reko mozda sam zaboravio da zatvorim al to je preko dana bilo
Samo na to mislis pa sta radi taj tvoj opet preko arbajt aolabavilo ti
oce da izgleda kao da su vrata zatvorena a nisu, oce da magnet neko vreme drzi na ivici a onda mozda zbog varijacije i temperaturi otpusti. Ako ostavis vrata frizidera polu otvorena - jel imaju tendenciju da se jos otvore?Nema nista jbt ne kapiram,desavalo se i pre al reko mozda sam zaboravio da zatvorim al to je preko dana bilo
Sad guma malo slabije hvata a do skoro je trebala sila da se otvori,taman je sve da se uvek polako zatvoreoce da izgleda kao da su vrata zatvorena a nisu, oce da magnet neko vreme drzi na ivici a onda mozda zbog varijacije i temperaturi otpusti. Ako ostavis vrata frizidera polu otvorena - jel imaju tendenciju da se jos otvore?
Moguce resenje (ako je ova gore situacija)
Postavi prednje nogice na frizideru sa prednje strane na 'vislje' tako da vrata u ravnotezi gravitiraju ka zatvorenim umesto ka otvorenim.
Guma kada slabije hvata namaže se vazelinom da izvinešSad guma malo slabije hvata a do skoro je trebala sila da se otvori,taman je sve da se uvek polako zatvore
A s gumom oces aguma covece, sta si zapeo da mi treba ona stvar.
smiri se.A s gumom oces a
Da, ovom jednom mom je oslabio magnet*guma jer ima 35 godina. Moram dobro da pazim da sam lepo zatvorioguma covece, sta si zapeo da mi treba ona stvar.
Sad sam se napalio moracu do friziderasmiri se.
guma mora da bude elastična,Sad sam se napalio moracu do frizidera
možda treba da nivelišeš frižider, da bude nagnut možda malo unazad tako da vrata sama padaju da se zatvoreMa bice ima servis sigurno,probacu da namazem nego do pre neki dan naprasno je bilo teze otvaranje, zadrma se koliko sam morao da vucem a sad slaba