Duhovi proslosti

Aj jedan ozbiljan i od mene benastog - duhove proslosti ne dozivljavam kao aveti, vec kao drage izgubljene sene, i rado bih se s njima susretao da mogu. Nazalost nije dvosmerno, mene tretiraju kao vampira kome nije mesto u stvarnom svetu. :)

ne razumem sebe i dalje, kako nisam bila malo samo mudrija, to je toliko toliko uzasno, neverovatni su ljudi koji kazu idi dalje to je nista, pa nije nista!!!!

- - - - - - - - - -

dobro moj je problem ali je strasno nekako, ne znam ni tacno sta je strasno ali jeste, ne znam koji deo je strasan

sto ga nisam ostavila na miru
valjda to
sto sam tad bila ok a sad sam nekakva nakarada ma koliko drugi tvrdili da nisam ja jesam prosto jesam : (
ovo ko vijetnamski rat : ))
ma i ove poruke su neko nista

Poslednja izmena:
ne razumem sebe i dalje, kako nisam bila malo samo mudrija, to je toliko toliko uzasno, neverovatni su ljudi koji kazu idi dalje to je nista, pa nije nista!!!!

- - - - - - - - - -

dobro moj je problem ali je strasno nekako, ne znam ni tacno sta je strasno ali jeste, ne znam koji deo je strasan

sto ga nisam ostavila na miru
valjda to
sto sam tad bila ok a sad sam nekakva nakarada ma koliko drugi tvrdili da nisam ja jesam prosto jesam : (
ovo ko vijetnamski rat : ))
ma i ove poruke su neko nista

Hirka duso, mnogima nije ni do obicnog ljudskog kontakta nakon raskida, sto ne znaci da su oni kojima je stalo do takvog kontakta lose osobe, i ti sto ruse sve mostove imaju neke koje nisu ostavljali na miru. Svi mi imamo razlicite uloge u tudjim zivotima, i u zavisnosti od znacaja uloge nas cene, ne mozemo sebi podici tu cenu u tudjim ocima, nefer je, ali tako je.
Tvrdim da je lakse doci do ****** nego do "dobar dan".

Back