Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
black-devil:zdravlje je najbitnije, ako nemas zdravlje ebes sve ostalo i ljubav i sex...jel tako?![]()
Ma ebes zdravlje!!!black-devil:zdravlje je najbitnije, ako nemas zdravlje ebes sve ostalo i ljubav i sex...jel tako?![]()
Pa zdravlje je u ovom slucaju objekat. Znaci ima ga.Chan Shaolin Si:a sta ces da uradis bez zdravlja?
Sta? Zdravlje ebe?books:kod mene je obrnuto!!!
xixixixi![]()
Nocturna:Pa zdravlje je u ovom slucaju objekat. Znaci ima ga.Chan Shaolin Si:a sta ces da uradis bez zdravlja?![]()
Sta? Zdravlje ebe?books:kod mene je obrnuto!!!
xixixixi![]()
Pa svi kazu a i pise se mnogo o tome da je sex odlican za zdravlje...Znate ima jedan vic koji kaze: Sreli se komsija i komsinica i ona ga pita sto je tako neveseo a on ce njoj: Znas bolestan sam doktor mi rekao da moram da imam sex podhitno...inace cu umreti...pa kaze ona ajde majke ti odmah da ti pomognem lezi na mene i uzivaj...i komsija naravno uradi i oni tu odmah skoce jedno na drugo iza kuce...Au komsinice ako neko naidje reci ce da se j. a mi se u stvari lecimo...duh:sve se vrti oko sexa a sta je sa zdravljem
Pa svi kazu a i pise se mnogo o tome da je sex odlican za zdravlje...Znate ima jedan vic koji kaze: Sreli se komsija i komsinica i ona ga pita sto je tako neveseo a on ce njoj: Znas bolestan sam doktor mi rekao da moram da imam sex podhitno...inace cu umreti...pa kaze ona ajde majke ti odmah da ti pomognem lezi na mene i uzivaj...i komsija naravno uradi i oni tu odmah skoce jedno na drugo iza kuce...Au komsinice ako neko naidje reci ce da se j. a mi se u stvari lecimo...duh:sve se vrti oko sexa a sta je sa zdravljem
duh:sve se vrti oko sexa a sta je sa zdravljem
cpku:duh:sve se vrti oko sexa a sta je sa zdravljem
Bez zdravlja nema ni dobrog sexa. Zato je zdravlje najvaznije. A i sex je sam po sebi zdrav - daleko zdraviji od piljenja u monitor sa 25cm - zato...
nslo:cpku:duh:sve se vrti oko sexa a sta je sa zdravljem
Bez zdravlja nema ni dobrog sexa. Zato je zdravlje najvaznije. A i sex je sam po sebi zdrav - daleko zdraviji od piljenja u monitor sa 25cm - zato...
zato odaljite malo glavu od tog monitora... :>