Duh ili prevara

Manifold

Ističe se
Poruka
2.615
Fenomenalno, maestralno

http://www.tickld.com/x/this-guys-facebook-inbox-has-everybody-terrified

Reddit tema

http://www.reddit.com/r/nosleep/com...riend_keeps_messaging_me_on_facebook/#cim0h3w

Naime devojka mu je poginula u saobracajnoj nesreci i sada mu se javlja preko fejsa.

Zadnja poruka od nje je slika koju mu je poslala. Prvo je postavljena slika nega za kompjuterom, a onda je ekstremno brzo promenjenu u sliku gde on nije za kompjuterom.

naravno mnogi su poverovali da je prevara, ali da li je? Pitanje je. Mnogo detalja se ne uklapa ukoliko se posmatra kao prevara, a opet neke stvari ukazuju da jeste.

Stavio bih u paranormalno ali ovde su mi interesantniji ljudi.

Dobra fora u svakom slucaju :)
Ne znam za ove likove ali CreepyPasta-u pratim povremeno i imaju zanimljivih scena! Preporucujem svakome ko je u tom fazonu, plus ima cool prica koje mozes prepricati prijateljima da se i njima sledi krv u zilama, uz recimo, nocnu vatricu na kampovanju pocetkom leta.

Dobra fora u svakom slucaju :)
Ne znam za ove likove ali CreepyPasta-u pratim povremeno i imaju zanimljivih scena! Preporucujem svakome ko je u tom fazonu, plus ima cool prica koje mozes prepricati prijateljima da se i njima sledi krv u zilama, uz recimo, nocnu vatricu na kampovanju pocetkom leta.

pa valjda ces posle te vatrice, kada se dobro najedes i napijes, pokusati i nesto da povalis. :hahaha:

prevara

staje nesmirenog duha je BEZNADJE
a ovo da se fejsbuči i dangubi su SLIKE IZ ŽIVOTA JEDNOG IDIOTA

namerno bacanje prašine u oči po ko zna koji put oko nečega sa čime se ne smemo igrati
čak su se i najveći diktatori plašili ovih stvari

Duhovi ne postoje. Ljudska energija samo menja svoje stanje postojanja, a gde ide to niko ne zna.

pročitaj šta si napisao
u prvoj rečenici negiraš u drugoj potvrdjuješ

ako si mislio na holivudske filmove to se slažem...
ali ako pričamo o tulumarenjima po kućama usred bela dana i treskanju stvari i istorijatu lokacije na kojoj se sve to dešava...

šta misliš zašto seljaci kad zidaju kuću čuvaju ploču puškom?
slučajno?

pročitaj šta si napisao
u prvoj rečenici negiraš u drugoj potvrdjuješ

ako si mislio na holivudske filmove to se slažem...
ali ako pričamo o tulumarenjima po kućama usred bela dana i treskanju stvari i istorijatu lokacije na kojoj se sve to dešava...

šta misliš zašto seljaci kad zidaju kuću čuvaju ploču puškom?
slučajno?

Neko to zove duhom neko to zove energijom. Telesna energija nakon smrti stvarno menja svoje postojanje, ali gde niko ne zna. Dakle, ništa u mom izlaganju nije protivrečno.

- - - - - - - - - -

Nije nemoguće uslikati energiju tela. Možda je ovaj "duh" bila neka oslobođena energija koja je prolazila u tom pravcu?

Back