Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 56.073
Zbogom, moram te na ignor..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbogom, moram te na ignor..
Džaba me citiraš, ne vidim te, ignorišem, aloo!
Prestani biti simpatičan, sve mi je teže ignorisati te!
Ok, skinuću te sa ignor liste!
Baš na romantičnoj temi, nismo mogli bolju izabrati od ove sa slikama grobova!Dvoje su se tako smuvali
Samo kažem
pusti me majko za darkera...Baš na romantičnoj temi, nismo mogli bolji izabrati od ove sa slikama grobova!
У потпуности се слажем. Мало је непримерено. Свештено лице не треба да узима оружје у руке.što se tiče teme, da porade na PR-u i obrate se nadležnima...
Stalno su neki problemi sa tim popom, provokacije,odrzanjavaju se cetnicki sastanci u crkvi itd, problem je sto vlasti ne reaguju.Kakva loša fotomontaža
Skroz je nebitno čiji su grobovi oskrnavljeni, strašno je i bolesno da se to ikako dešavaali čemu ovo?
šta se pališ, ko je to rekao?...haloooo, vama i dalje nije jasno niti ista sveto, vi opravdavate rusenje necijih grobova
kada nam nisu dosupni zivi ili smo samo kukavice mi cemo da vam ubijamo mrtve, da vam zatiremo seme
vi golubici izvinite na upadanju, nista licno
Ma vidiš da je budala, ebo njega.Stalno su neki problemi sa tim popom, provokacije,odrzanjavaju se cetnicki sastanci u crkvi itd, problem je sto vlasti ne reaguju.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bo...ji-je-oskrnavio-mezarje-kod-srebrenice/575939
Ovo ti je posljednji put da si stao između mene i @Black_star -a! Jasno!vi golubici izvinite na upadanju, nista licno
Православље не забрањује праведне одбрамбене ратове.da li je ovo pravoslavna hriscanska vjera?
nikad nisam videla Svestenika, Igumana ili monaha sa pistoljem u ruci
a vi?
A zbog? Jesi li ti ikada bila tamo? Naravno ne. E ja jesam. I svaka mu čast za sve što je uradio. Nismo ni svjesni kakve probleme ima.Iskreno mnogo odbojne fotografije i smatram da tog čovjeka treba skinuti sa funkcije
Šta`š. Sveštenik i Srbin. Ne Jugosloven i komunista. Kako ga nije sramota?Ovo je neka budala, četnik.
može svakako da se tumačiDuhovna borba ?
Borba pravde protiv nepravde ?
vazi dragaOvo ti je posljednji put da si stao između mene i @Black_star -a! Jasno!ili stala, ne znam šta si. Stalo.
Normalno ti je da sveštenik vitla oružjem? Kakve veze ima što je Srbin sa bilo čim.Šta`š. Sveštenik i Srbin. Ne Jugosloven i komunista. Kako ga nije sramota?
Zašto me ne čudi da je tebi ovo normalno i pozitivnoŠta`š. Sveštenik i Srbin. Ne Jugosloven i komunista. Kako ga nije sramota?
Otuda što sam bio kod čovjeka. I vidio sam stvari koje u tekstu nisu pomenute. Ima velikih problema sa lokalnim bošnjačkim stanovništvom. Od početka.Zašto me ne čudi da je tebi ovo normalno i pozitivno![]()