@dulesrbenda je nas najpoznatiji kabaljist-fataljist"The Kabbalah Is The Greatest Achievement of Human Spirit", Aleksandr Dugin
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@dulesrbenda je nas najpoznatiji kabaljist-fataljist"The Kabbalah Is The Greatest Achievement of Human Spirit", Aleksandr Dugin
Не, него би био љотићевац...Да је видео Совјетски Савез, не би ти био истомишљеник друже Арбанаше...
Слабо је то за зилоте друже...Не, него би био љотићевац...
Duginov plan je nerealan.
1. Da bi nam Rusi vratili Kosovo to bi morao da bude bas veliki rat, a veliki rat bi bio i nuklearni, verovatno bas i u Srbiji ako je tema Kosovo jel. Mislim, cena bi bila prevelika.
2. Nerealno je i da se mi utopimo u "njihovu" veliku drzavu. Mi smo nezavisna nacija, a ne Ruska provincija. Da ne govorim koliko smo sa Rusima mentalno nekompatibilni.
A jes hoce, na sveto nikad …Да, Срби ће га вратити. Уз помоћ БРИКС-а.
Даће Бог да будеш жив и здрав када се то буде десило!A jes hoce, na sveto nikad …
Ma beži.
Znam ja Milijanu odlično.
Jes, jes samo ti sapunjaj macora …Даће Бог да будеш жив и здрав када се то буде десило!
Ostatak Srbije i mora vam biti najvažniji, Kosovo je izgubljeno.Срби желе Косово без и једног Албанца... тако ће га вероватно и ослободити на крају...
Али сада је остатак Србије битан, јер они који су продали Косово и данас уносно тргују распарчавањем Србије
Tješite se, Rusija je pukla, a potpisala Srbija nešto ili ne (a potpisala je sve) Kosovo ide svojin putem.
Само си преко интернета тако храбар...
Никад није изгубљено за Србе, чим се промени однос сила у свету, одоше сви Шиптари из Србије за Албанију за два дана...Ostatak Srbije i mora vam biti najvažniji, Kosovo je izgubljeno.
Владаће опет, наравно и са пола Албаније после освете за Космет...Opet kad gledaš, Srbija je vladala Kosovom ukupno nekih 250 godina na prekide od dolaska Srba na Balkan.
Izgubili smo tolike teritorije iza karpata a kamoli nećemo ovo malo kosovoНикад није изгубљено за Србе, чим се промени однос сила у свету, одоше сви Шиптари из Србије за Албанију за два дана...
Владаће опет, наравно и са пола Албаније после освете за Космет...
Ти си Хрват Ђуро, немаш шта ти са нама за или против...Izgubili smo tolike teritorije iza karpata a kamoli nećemo ovo malo kosovo
A ne smeš da pomeneš Hrvatsku i BosnuТи си Хрват Ђуро, немаш шта ти са нама за или против...
КАд повратимо Србију из руку Путтлерових бољшевика уз Србије, повратићемо од исте комуњарске банде и Космет, и МАкедонију и пола Албаније...
Па Босна је пола Србска...A ne smeš da pomeneš Hrvatsku i Bosnu
Свети Руски мученик, убијен од вас комуниста, горих од усташа...
a nafo? kao fol svadjas se sa duletom, a obijica hrlite u nafo sa aljekom komandantom - ma izdajnici ste kako god da ga okrenesповратићемо од исте комуњарске банде и Космет,
ali ne diraš tamoПа Босна је пола Србска...
А Хрватска ће сама да изумре
Za to Srbima treba pobjednički mentalitet kojeg nemaju od kraja prvog srpskog ustanka..Никад није изгубљено за Србе, чим се промени однос сила у свету, одоше сви Шиптари из Србије за Албанију за два дана...
Владаће опет, наравно и са пола Албаније после освете за Космет...
Sve je gotovo odnos snaga u svetu se promenio, tapija 1244 Kosova je u džepu Srbije, a tapiju čuva Rusija koja ima nuklearno oružije.Tješite se, Rusija je pukla, a potpisala Srbija nešto ili ne (a potpisala je sve) Kosovo ide svojin putem.
Pola Srbije u međuvremenu ni ne zna za Kosovo unutar Srbije.
А ти се разумеш у Србство и наше заслужно окончање ПСР незапамћеним јунаштвом, ко Степинац у хришћанствоZa to Srbima treba pobjednički mentalitet kojeg nemaju od kraja prvog srpskog ustanka..