DUGE VEZE.......

Grešiš, ovaj grešiš silno sinko : )))
Kakvi su te to ,,paralelni životi" spopali pitam se - pitam...

Dvoje treba da su jedno uz drugo, da se vole, paze, maze - obožavaju, takođe može : )))
Al ne da se upletu jedno u drugo do te mere da samostalno činjenje stvari pripišu nekom tamo ,,paralelnom" životu.
Nema laži, nema prevare - a prostor je i te kako potreban, svakome od nas : )

ljubim.

Ljubim.Ok to mi je vec jasnije i prihvatljivije..

Interesuje me od VAS koji imate dužu vezu /preko godinu dana/ dolazi li do
zasićenja u vezi što se tiče priče?
Kako nalazite nove teme?
Da li je ono što vas vezuje u trenucima kad nemate šta da razgovarate, samo SEX?
Kako unosite u vezu INOVACIJE?

ja sam sa svojim momkom skoro 2 godine u vezi a cini mi se kao da smo juce poceli da se vidjamo:)....tema za razgovor uvek ima mada,i kad samo cutimo,i to je lepo na svoj nacin sa osobom koja ti prija:P...i ne mora tada ni sexa da bude,samo zagrljaj je dovoljan:heart:....to su divni trenuci:bye:

Ne znam zasto je problem priznati da dolazi do zasicenja u prici u dugoj vezi (ili sam ja tako dozivela vecinu odgovora). Jednostavno, ispricali smo sve zanimljivosti iz svoje proslosti, procesljali celo detinjstvo, izogovarali svu rodbinu, upoznali prijatelje svog partnera, utvrdili stavove i misljenja svog partnera vezano za vaznija zivotna pitanja. I sta sad? treba svaki dan da torocemo o ozonskoj rupi? Cutanje u vezi mi nije problem, a ni znak da nesto ne funkcionise. Naravno da ima dana kad pricamo satima... ali ima i dana kad cutimo, eventualno razmenimo par recenica tipa "kako si", "kad idemo na taj rodjendan". Ne osecam potrebu da stalno pricam s partnerom i da "nalazim nove teme". To mi zvuci malo vestacki... Prirodnije mi je da cutimo i gledamo film ili da setamo, drzimo se za ruke i slusamo ptice nego da na silu smisljam neku temu za razgovor. :heart: bre da cutim! :)

Interesuje me od VAS koji imate dužu vezu /preko godinu dana/ dolazi li do
zasićenja u vezi što se tiče priče?
Kako nalazite nove teme?
Da li je ono što vas vezuje u trenucima kad nemate šta da razgovarate, samo SEX?
Kako unosite u vezu INOVACIJE?
Јел ова тема има неке везе са оном где рече да је комуникација небитна?

''Чему прича. Само њушкање и сексање...'' :hahaha:

Како си бирао тако си се и сморио. :mrgreen:

Ne znam zasto je problem priznati da dolazi do zasicenja u prici u dugoj vezi (ili sam ja tako dozivela vecinu odgovora). Jednostavno, ispricali smo sve zanimljivosti iz svoje proslosti, procesljali celo detinjstvo, izogovarali svu rodbinu, upoznali prijatelje svog partnera, utvrdili stavove i misljenja svog partnera vezano za vaznija zivotna pitanja. I sta sad? treba svaki dan da torocemo o ozonskoj rupi? Cutanje u vezi mi nije problem, a ni znak da nesto ne funkcionise. Naravno da ima dana kad pricamo satima... ali ima i dana kad cutimo, eventualno razmenimo par recenica tipa "kako si", "kad idemo na taj rodjendan". Ne osecam potrebu da stalno pricam s partnerom i da "nalazim nove teme". To mi zvuci malo vestacki... Prirodnije mi je da cutimo i gledamo film ili da setamo, drzimo se za ruke i slusamo ptice nego da na silu smisljam neku temu za razgovor. :heart: bre da cutim! :)
Е није проблем признати. Зашто би био..
Ево ја признајем да се накада посвађамо око тога ко ће први испричати оно што жеили...:D
А некада и ћутимо бре! :) Али тишина није напета.

А могуће је да они који на силу смишљају неке теме и покушавају да буду интересантни, једнога дана ућуте..
Издувају се ко балони...
Само, ја такве људе снимим пре него што се са њима упустим у везу..
Таман посла да ми треба годину дана да схватим да немају шта да кажу...:roll:

Ako par nije u stanju da uvede neke inovacije, svezinu, posle izvesnog vremena veza postaje monotona. Cim jedna strana nema zelju za stalnim ucenjem, menjanjem sebe, angazovanjem u vezi, nego misli da je veza bogomdana, energija veze pocinje da bledi i tu se blizimo kraju, ili nastavljanju veze na silu, iako ne funkcionise kako bismo zeleli.:cool:

Back