Dug nije vrljika da istruli

kalis

Buduća legenda
VIP
Poruka
35.296
" Dug nije vrljika da istruli"

Rečenica, kao " jeste, dužan sam, al polako, neće to nikud, ću da vratim kad tad."

Ako od nekog pozajmite novac, knjigu, auto, neki aparat, da li vratite što pre, ili ste u fazonu "lako ćemo".

Da li vi pozajmljujete drugima stvari, novac, ili to ne praktikujete i na kulturan način odbijete potražioca.

Da li postoji neko ko vama još duguje i pitanje je kad će vam vratiti novac ? Jel vam neugodno tražiti svoje od takvih "zaboravnih" ?

Rečenica, kao " jeste, dužan sam, al polako, neće to nikud, ću da vratim kad tad."

Ako od nekog pozajmite novac, knjigu, auto, neki aparat, da li vratite što pre, ili ste u fazonu "lako ćemo".

Da li vi pozajmljujete drugima stvari, novac, ili to ne praktikujete i na kulturan način odbijete potražioca.

Da li postoji neko ko vama još duguje i pitanje je kad će vam vratiti novac ? Jel vam neugodno tražiti svoje od takvih "zaboravnih" ?
U mladosti sam pozajmljivao novac i kada stigne plata,obavezno vracanje duga,pa sve ostalo.Kasnije nismo uzajmljivali nista,jer sa zajednickim platama je bilo sve drugacije.Posle sam ja bio taj koji je pozajmljivao drugima.neko vrati,a neki nikada.Sta da se radi,ne vredi se srditi zbog neke manje svote novca,ali i ne toliko male,ali sta ces.

znam komsiju koji je ceo zivot samo "pozajmljivao" od drugih i nikada nije vracao. Danas je jedan od najbogatijih u tom delu grada.

жене се модирају, а мушкарци у дуговима.
Ima i toga
Јел сам погодио тему Dug nije vrljika da istruli,
Jesi.
( kud ti i rekoh da nisi pogodio, sad ćeš da mi jedeš džigericu stalno :roll: )
па још на мушкарцима, а жене на мушкарцима... :confused: ... пфф
Pa realno, uzimaju se krediti za kola, stanove, mašine, alat, pokretanje biznisa, više to rade muškarci nego žene, stvarno interesantno da smatrate da tema nije za ovde.

Ima i toga

Jesi.
( kud ti i rekoh da nisi pogodio, sad ćeš da mi jedeš džigericu stalno :roll: )

Pa realno, uzimaju se krediti za kola, stanove, mašine, alat, pokretanje biznisa, više to rade muškarci nego žene, stvarno interesantno da smatrate da tema nije za ovde.

А, проводи, поклони, викендице, путовања, егзотика, модирање, луксуз ... итд, итд ... :aha:

Back