Duboka drzava u Srbiji

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
41.986
Autorska tema....

Do juce je duboka drzava u Srbiji bila "teorija zavere", danas su botovi na forumu pristali da takva drzava postoji.
Pa sta je drzava, a sta duboka drzava?
Drzava bi trebalo da je organizam vlasti koji sprovodi vlast prenetu od Predsednika i Skupstine Srbije, a duboka drzava?
Duboka drzava je vlast koja nije dobijena od naroda na izborima, vec se sprovodi nezakonito i neustavno, ali je niko ne proziva za kriminal. Zasto ih ne hapse?
Kao sto samo ime kaze duboka drzava je drzava u drzavi koja sprovodi izmisljene zakone, a to znaci da tuzioci ne tuze po zakonima Srbije, sudije ne sude po zakonima Srbije, a ostali sistemi su zasticeni jer ova dva sistema ih stite od svakoga ko ih napadne.
Sto znaci hapse nevine prikazujuci ih kao krivce iz raznih razloga, zbog toga sto im ne pripadaju, zbog toga sto smetaju biznisu, zbog toga sto pripadaju vlasti....
 
Zasto drzava ne smenjuje clanove duboke drzave i ocisti drzavni aparat?
Kao i svaka kriminalna organizacija i duboka drzava nije organizovana u okvirima drzave, vec predstavlja medjunarodnu kriminalnu organizaciju oportunu svakoj vlasti koja se opire.
Tako da politicki delovi mafije ( duboke drzave) van drzave deluju protiv drzave koja se opire.
Deo duboke drzave su i spoljni poslovi drzava, pa oportuno politici svoje drzave donose odluke i izjave protiv drzave koja se opire vlasti svoje duboke drzave.
Duboka drzava nije izvrsna drzava vlasti, vec korupcijom i drugim nacinima postavljeni "strucnjaci" na mesta koja su deo drzave.
 
Sve ovo znaci da oportunizam u drzavnim sluzbama otkriva duboku drzavu. Kako to izgleda?
Kao najugrozeniji deo drzave je pravosudje, pa primer oportunizma u pravosudju izgleda ovako....
Bilo ko, bilo kada da podnese tuzbu protiv nekog clana mafije, sud se opredeljuje, prvi korak je obaveza da imas zastupnika advokatske struke, ako ga nemas vec si otkriven kao neprijatelj, jer je advokatura osnovna sprega medju segmentima duboke drzave ( citaj mafije). Odugovlacenje postupaka je drugi korak, gde se vrsi priprema za odlucivanje.
Resenje je manje ili vise nezakonito, pa usmerava na potrebu advokata zbog ulagabnja zalbe. Treci korak je nepriznavanje odluke viseg suda od strane nizeg i paleta oportunih radnji da se izbegne donosnje resenja ili presude, kao i razni pritisci na tu stranku kroz druge sisteme vlasti ( mafije).
 
Duboka drzava u Srbiji pocinje sa pocetkom drzavnosti i uvek je nasilje bilo odraz takve drzave, ali je postala najjaca osnivanjem Jugoslavije od kada postaje medjunarodna, povezujuci austrijske, turske, albanske i talijanske interese, ali i britanske i nemacke, zato je uvek bila protiv rusije i amerike. Stvaranjem druge Jugoslavije, duboka drzava koristi tenzije izmedju komunista i antikomunista od kada se menjaju uloge, pa je vlast u rukama protivnika monarhije, a duboka drzava iz redova monarhista, ali i svih onih kojima je Srbija neprijatelj, a to znaci i kriminalnim krugovima, ali i ustasama i albancima.
 
Promenom odnosa u svetu krajem 60tih pod izgovormo liberalizacije duboka drzava potpuno preuzima vlast u Srbiji, a na mesta vlasti instalira ambiciozne i glupe kadrove cija strucnost se dokazivala diplomama, a posluznost nagradjivana, neposlusnost kaznjavana. Da bi vec pocetkom 70tih duboka drzava imala toliku vlast da je mogla da otcepi Kosovo i Vojvodinu kao zelju svojih pomagaca van Srbije.
Tadasnja vlast je bila podredjena spoljnoj politici, a sva unutrasnja vlast predata lokalnoj vlasti. Tako da je duboka drzava sprovodila svoju volju pored sasvim civilizovanih zakona koji su bili na snazi. Znaci Srbi su vladali Srbijom, a ostali svojim nahijama ( Republikama, regionima i opstinama) U to vreme su crnogorska, siptarska, muslimanska i delimicno srpska plemena imala svu vlast na nacin organizovanja mafije. Pa crnogorci koji su mahali i srpskim poreklom imali najveci uticaj u srbiji i obaveze prema ostalim plemenima.
 
Zasto drzava ne smenjuje clanove duboke drzave i ocisti drzavni aparat?
Kao i svaka kriminalna organizacija i duboka drzava nije organizovana u okvirima drzave, vec predstavlja medjunarodnu kriminalnu organizaciju oportunu svakoj vlasti koja se opire.
Tako da politicki delovi mafije ( duboke drzave) van drzave deluju protiv drzave koja se opire.
Deo duboke drzave su i spoljni poslovi drzava, pa oportuno politici svoje drzave donose odluke i izjave protiv drzave koja se opire vlasti svoje duboke drzave.
Duboka drzava nije izvrsna drzava vlasti, vec korupcijom i drugim nacinima postavljeni "strucnjaci" na mesta koja su deo drzave.
Sefovi i kontrolori duboke drzave u Srbiji su od 2000- te nemacki BND i ostale tajne sluzbe,
a akteri i clanovi u drzavi, znamo ko su,....oni koji vecito drndaju serpe i dolaze na vlast na ulici,.....drugom recju, ulicari.
 
Daj mi primer duboke države u vreme 2000-2012
Tada je duboka drzava bila na vlasti i njen rad je po inerciji nastavljen pritiskanjem naroda, ali sada zakonima i postavljanjem novih tipova sprovodjenja vlasti, kao i zaposljavanjem velike kolicine svojih clanova, posao je bio uslovljen clanstvom ili simpatijom roditelja prema DSS i DS.
Tako je u nefinsnsiranu vojsku zaposljeno vise civila nego sto je bilo aktivne vojske, a u drzavnim sluzbama je popunjen svaki stocic, pa su i po dvoje sedeli za jednim stolom. Pljacka drzave je nastavljena prodajom svega sto je javno, drustveno i drzavno.
Primer Autopijac na Bubanjpotoku je vec 2002. ustupljen na koriscenje mlinaru iz Mladenovca iako je grad od te lokacije imao ogromnu zaradu sa deset zaposljenih ljudi i troskom od par procenata bruto zarade.
Donosenjem raznih zakona i pravilnika ti "kadrovi" su i zakonski zasticeni u smislu, ako poslodavac ( drzava) pogresno proceni prijem novih sluzbenika, tom sluzbeniku se isplacuju enormne svote novca zbog otpustanja.
 
Ne, jer sad mozemo da kazemo da svaka drzava na svetu ima svoju duboku drzavu,
sto je opet nista drugo nego, jedna svetska vlada,....ali, to ce koliko sutra biti proslost.
Ne, to samo znači da vama nešto ne ide za rukom. I onda kao: "PROKLETSTVO! DUBOKA DRŽAVA!"

Slično kao što ste se žalili na Codex Alimentarijus (sic) i liberale.

A u stvari Čeda je vaš i Atlagićev.
 
duboka drzava je ROTSHILD i takvu drzavu imaju sve clanice NATO-a , EU i jos mnoge druge zemlje u svetu. Aktuelno uspostavljanje duboke drzave danas se vidi u Libiji, siriji, avganistanu, sev. koreji, venecueli, iranu...............generalno svuda gde su "americki nacionalni interesi " (ROTSHILDOVI) interesi u pitanju.........to su aktuelna politicka i vojna zarista po svetu , karakteristicna po tome sto su po tim zaristima svuda akteri americka vojska.........dal u uniformama regularne americke arnije, dal u uniformama NATO-a , dal u uniformama islamske drzave, terorista, "umerene" opozicije, UCK-vojske, crnogorskih vojnika, ukrajinske armije.............

daklem, tema je ad-akta buduci da i najveci debili sa IQ NULA kapiraju da je DUBOKA DRZAVA ROTSHILD
 

Back
Top