tailor
Obećava
- Poruka
- 91
Da li ste imali sex u reci,bazenu.....?
I da li ste imali problema,tehnickih? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ако ћеш тамо неку да наваташ могао бих да понесеш стварчицу која се зове куртон, чисто да не би добио неку неизлечиву болест нпр. СИДУ.inspirion:nikad nisam to radio pa me interesuje, sta treba "poneti"(nekos redstvo...)?
Funkcionise u vodi?!BodoniuS:Па ако ћеш тамо неку да наваташ могао бих да понесеш стварчицу која се зове куртон, чисто да не би добио неку неизлечиву болест нпр. СИДУ.
e slatko se nasmejaintroitus:Funkcionise u vodi?!BodoniuS:Па ако ћеш тамо неку да наваташ могао бих да понесеш стварчицу која се зове куртон, чисто да не би добио неку неизлечиву болест нпр. СИДУ.
Da, nije važno što ti imaš — gramatičkih (problJema) :?tailor:Da li ste imali sex u reci,bazenu.....?
Dobro je posto sam i sam sebe HACMEJAO dok sam postavljao pitanje.tamo sam gde....:e slatko se nasmejaintroitus:Funkcionise u vodi?!BodoniuS:Па ако ћеш тамо неку да наваташ могао бих да понесеш стварчицу која се зове куртон, чисто да не би добио неку неизлечиву болест нпр. СИДУ.morao bi dobro da povezes
ako ti uspe javi :wink:
introitus:Dobro je posto sam i sam sebe HACMEJAO dok sam postavljao pitanje.tamo sam gde....:e slatko se nasmejaintroitus:Funkcionise u vodi?!BodoniuS:Па ако ћеш тамо неку да наваташ могао бих да понесеш стварчицу која се зове куртон, чисто да не би добио неку неизлечиву болест нпр. СИДУ.morao bi dobro da povezes
ako ti uspe javi :wink:
![]()
Ljudi svasta pokusavaju i rade, mozda je nekome i uspelo![]()
P.S.
Ma kad ga uvezem ima da radi ko podmazan![]()
®:Da, nije važno što ti imaš — gramatičkih (problJema) :?tailor:Da li ste imali sex u reci,bazenu.....?