Du ju spik Inglis?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj dont lajk dis topik, end aj dont lajk to vrajt lajk dis. Imedzn det sam inglišmen hu nous srbijan kam hir end vrajt srbijan lajk vi vrajt ingliš rajt nau.

It iz stjupid.

Aj dont tink det iz posibl.

Aj em hir to help.

Aj mejd mistejks lajk ju did, end stil du, nau.

Det mistejk iz rajting vrb tu rajt (to write, izgovara se rajt, a ne vrajt, DAKLE bez V).

Иц чру вот ју сед фор спелинг. Ај руинд мај инглиш спикинг лајк дет. Дец вај ајм нат гоинг то до дет енимор. Гуд најт.

Hau ken ju ruin jor inglish if ju dzast vrajt lajk dis?....mejbi if ju spik lajk dis....det kud be bed...(ne mislim bed kao krevet,nego bad kao lose....:)...)....gud najt tu ju tu....:D

ol dej long!
onli vuen aj fel aslip aj dont ker about it enimor
dou, aj du slip vidaut eni pilous, moust of d slip tajm ju nou, sou,
aj dount rili tink pilous hejt me or somtin
Gad, aj lav dis topik:cool:

Vel,if ju spend most of tajm sliping vidaut pilou,den ic okej....bat vat abaut kvaka?(aj dont nou hau tu sej it on serbijan)....vi put aur drti hends on hrr evri dej...end vi r alvejs pušing hrr daun....aj tink še iz veri engri...bat vi kent help it....dec dzust kvaka's fejt....:lol:

Vel,if ju spend most of tajm sliping vidaut pilou,den ic okej....bat vat abaut kvaka?(aj dont nou hau tu sej it on serbijan)....vi put aur drti hends on hrr evri dej...end vi r alvejs pušing hrr daun....aj tink še iz veri engri...bat vi kent help it....dec dzust kvaka's fejt....:lol:

ou, damn, ju gara point.
naajl gou u to rimuv dem out of maj dors, and ju sud du d sejm ting, vi masnt let hesps safr , no vej if ju esk mi , mistr!:evil:

Hau ken ju ruin jor inglish if ju dzast vrajt lajk dis?....mejbi if ju spik lajk dis....det kud be bed...(ne mislim bed kao krevet,nego bad kao lose....:)...)....gud najt tu ju tu....:D

Оф корс. Ај воз спикинг лајк дет бифор. Енд дис из д лест тајм ајм дуинг ит. Ју мејк ми контињу доинг дет. Дис тим (тхеме) из грејт. Ај јузд ту врајт лајк дис вен ај воз јангер. Ит из стил соу инчрстинг. Бај бај.

ou, damn, ju gara point.
naajl gou u to rimuv dem out of maj dors, and ju sud du d sejm ting, vi masnt let hesps safr , no vej if ju esk mi , mistr!:evil:

Ouuu....aj olredi dan det....bat nau evribadi ken get in maj houm....:think:
Bat dec okej....kaz nau dej ar sejf end hepi.....:klap:
Vat du ju hev tu sej abaut buks?...espešli dous for skul....vi šud put dem in sejfr plejs kuz dej safr tu...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back