Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
tetz egzekli wot aj ment...luking gud end ol det sit.........vaj ar ju hir den?mejbi ajm dzast lajk ol tet pipl ju juzuali dont tok tu......
mejbi bat aj nevr mit ju in prson so i wont djadj ju bifor det....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tetz egzekli wot aj ment...luking gud end ol det sit.........vaj ar ju hir den?mejbi ajm dzast lajk ol tet pipl ju juzuali dont tok tu......
Aj dont lajk dis topik, end aj dont lajk to vrajt lajk dis. Imedzn det sam inglišmen hu nous srbijan kam hir end vrajt srbijan lajk vi vrajt ingliš rajt nau.
It iz stjupid.
Aj am not going tu vrajt lajk dis. It kud be bad for maj speling. Mejbi.
Aj am not going tu vrajt lajk dis. It kud be bad for maj speling. Mejbi.
ali rajt moze da bude i right ja msm da se kaze sa v
Kako biste onda "of"? Možda "OF"?
Ne, debelo grešite.
Drage moje, of se čita sa v, dakle "OV".
Za "if" nisam siguran.
OFF (sa dva f) se čita kao of, dakle sa f!
Aj dont tink det iz posibl.
Aj em hir to help.
Aj mejd mistejks lajk ju did, end stil du, nau.
Det mistejk iz rajting vrb tu rajt (to write, izgovara se rajt, a ne vrajt, DAKLE bez V).
Шумедијан инглиш рулз. Испешли вен иц вритен вит сирилик летрс.
Imedzn det sam inglišmen hu nous srbijan kam hir end vrajt srbijan lajk vi vrajt ingliš rajt nau.
Иц чру вот ју сед фор спелинг. Ај руинд мај инглиш спикинг лајк дет. Дец вај ајм нат гоинг то до дет енимор. Гуд најт.
junajted stejc oV amerika....zvuci glupo
ol dej long!
onli vuen aj fel aslip aj dont ker about it enimor
dou, aj du slip vidaut eni pilous, moust of d slip tajm ju nou, sou,
aj dount rili tink pilous hejt me or somtin
Gad, aj lav dis topik
Aj dont anderstend. Ar ju toking abaut sliiping pilous?
Aj du spik ingliš, and it iz veri hard for mi to rajt (not vrajt (write se čita bez w)) on dis vej.
Vel,if ju spend most of tajm sliping vidaut pilou,den ic okej....bat vat abaut kvaka?(aj dont nou hau tu sej it on serbijan)....vi put aur drti hends on hrr evri dej...end vi r alvejs pušing hrr daun....aj tink še iz veri engri...bat vi kent help it....dec dzust kvaka's fejt....
Hau ken ju ruin jor inglish if ju dzast vrajt lajk dis?....mejbi if ju spik lajk dis....det kud be bed...(ne mislim bed kao krevet,nego bad kao lose.......)....gud najt tu ju tu....
Toh bee ovackoh naekackoh eezglaedalloh, pah vee veedeetae cackoh bee vamm sae toh sweejaeloh.
junajted stejc oV amerika....zvuci glupo
ou, damn, ju gara point.
naajl gou u to rimuv dem out of maj dors, and ju sud du d sejm ting, vi masnt let hesps safr , no vej if ju esk mi , mistr!