ДСС ТРАЖИ ДА СЕ ОТКАЖЕ НАТО САМИТ !!!

solana%20tadic%20kostunica.jpg

Ma gde Kostunica nesto tako da uradi... I na ovoj slici verovatno nije znao da je ovo Solana...
:klap::klap::klap:

Jel sam ja sipac, kromanjonac, ***** ili ostali anarhista? Kao sto ide jedan naslov "Zaokret nemoguć s partijama punim poltrona i poslušnika". Jel to jedini nacin: idealizujmo vodje i aminujmo sve sta oni urade...

не, ја не поричем да ти можеш бити непристрасан и објективно сагледати ствари, ал ти скрећем пажњу да се иза леђа таквих најчешће крије хорда тролова који користе такве као ударну снагу док они раде свој ******и пљувачки посао, препознаћеш их веома лако и сам, било би добро кад би се дистанцирао од таквих, не би могло да се каже - с ким си онакав си.
поз

Ako si ti od svega napisanog razumeo ovo sto si napisao, o cemu da pricamo?
Ja sam nekoliko postova (na temi o Samitu NATO-u Srbiji) rekla sta mislim, ostavila slike, kao i jasno dala do znanja da se zlocinski vracaju na mesto zlocina.
Hoce li DSS odrzati miting protiv NATAO -samita u Beogradu?
Evo, JA cu doci, bez obzira ko ba bude odrzao, ja sam protiv NATO, bila i bicu.

Mislim da si u pravu sto se tice mitinga ako ga bude treba svi da izadju i protestvuju protiv NATO samita u BGi to kolona obavezno da prodje GARAVIM SOKAKOM kako nazivaju mucki bombardovanu i srusenu ulicu Kneza Milosa.

Znaci samo je on licemer?????

Nije, svi su manje ili vise , al se njegove pristalice ponasaju kao da je u pitanju Seselj , pa cak i Toma ili Aca Pizza koji nisu bili na vlasti 10 godina i koji su uvek imali tu antizapadnu retoriku (ovi drugi do skora) ,a ne da je u pitanju covek koji je u poslednjih 10 godina bio na vlasti jedno 5-6 godina , radio je isto sto i oni koje sada vi licemerno proglasavate za izdajnike i placenika , a vas Vojislav bio u istom poslu sa njima .
Pa ne moze tako , opet ponavljam nema veze sta mislili o Seselju ili Tomi ,Obrazu ,Dverima ... oni nisu ucestvovali u onome sto se desava posle 5. oktobra , nisu blisko saradjivali sa EU,SAD,NATO,MMF,Haskim sudom ... tako da oni imaju puno pravo da pljuju ove sada kako su izdajnici i strani placenici , antisrbi i sta im vec pada na pamet , dok DSS-ovci i ljubitelji VK nemaju to pravo , ustvari imaju naravno ali je to licemerno i bez ikakvog legitimiteta .

Mislim da si u pravu sto se tice mitinga ako ga bude treba svi da izadju i protestvuju protiv NATO samita u BGi to kolona obavezno da prodje GARAVIM SOKAKOM kako nazivaju mucki bombardovanu i srusenu ulicu Kneza Milosa.

Ja rekoh da cu DOCI, evo, ako se bude odrzao u ma cijoj organizaciji, Boze zdravlja, jednostavnos sam PROTIV i briga me ko odrzava mitnig!

коментар с другог форума

Србијом влада квислиншка власт под контролом амтеричке и британске амбасаде. Тражити разум од такве власти је ћорав посао. Оваква власт ће у недостатку унутрашњих органа Срба, који су изгледа врло тражени на западу, понудити мртва тела Срба за исхрану кућних љубимаца западњака. Рециклажа ће бити потпуна јер неће бити неупотребљених остатака. Сличност са Менгелеом, наравно, не постоји. То је још једна злочиначка, примитивна и нецивилизована српска пропаганда. Као што рекоше политичари и "интелектуалци" на том цивилизованом западу, Срби су примитивци, које треба истребити са лица земље.

Mislim da će šačica demonstranata sigurno toliko pogoditi NATO da će istog momenta otkazati skup :dash:

Ne kazem da hoce, samo da ja hocu biti tamo, zbog sopstvene savesti da onima koji su toliko mnogo razrusili moju zemlju, pobili, osakatili, na jedini moguc nacin kazem da nisam zaboravila, ni oprostila.Njih bi, verujem, zabolelo uvo zbog toga, ali, neki visi od svih nas odredi kad zaboli i kad ne pomaze nikakva ljudska sila ni moc ni novac!

Ne kazem da hoce, samo da ja hocu biti tamo, zbog sopstvene savesti da onima koji su toliko mnogo razrusili moju zemlju, pobili, osakatili, na jedini moguc nacin kazem da nisam zaboravila, ni oprostila.Njih bi, verujem, zabolelo uvo zbog toga, ali, neki visi od svih nas odredi kad zaboli i kad ne pomaze nikakva ljudska sila ni moc ni novac!

E to je stav! Poštujem.

Nije, svi su manje ili vise , al se njegove pristalice ponasaju kao da je u pitanju Seselj , pa cak i Toma ili Aca Pizza koji nisu bili na vlasti 10 godina i koji su uvek imali tu antizapadnu retoriku (ovi drugi do skora) ,a ne da je u pitanju covek koji je u poslednjih 10 godina bio na vlasti jedno 5-6 godina , radio je isto sto i oni koje sada vi licemerno proglasavate za izdajnike i placenika , a vas Vojislav bio u istom poslu sa njima .
Pa ne moze tako , opet ponavljam nema veze sta mislili o Seselju ili Tomi ,Obrazu ,Dverima ... oni nisu ucestvovali u onome sto se desava posle 5. oktobra , nisu blisko saradjivali sa EU,SAD,NATO,MMF,Haskim sudom ... tako da oni imaju puno pravo da pljuju ove sada kako su izdajnici i strani placenici , antisrbi i sta im vec pada na pamet , dok DSS-ovci i ljubitelji VK nemaju to pravo , ustvari imaju naravno ali je to licemerno i bez ikakvog legitimiteta .

Нека си им рек'о. :ok:

Доста се ту више фолирају и глуме патриоте, а њихов Воја и ДСС учинио је неке од најгорих ствари по ову земљу и народ.

Mislim da će šačica demonstranata sigurno toliko pogoditi NATO da će istog momenta otkazati skup :dash:

Sigurno nece biti nas protest nalik na one iz Italije, Francuske, Nemacke.....Grcke.

Kakav god bio, NATO je navikao na proteste i cinjenicu da ih svet ne voli.

Čudi me da nema protesta ispred nemačke ili mađarske ambasade. Po svemu ovome, trebalo bi da protesti i protivljenje Nemačkoj ili Mađarskoj traju još od '45. godine. :lol:

Engleze si zaboravio..

Kao siročići, kao da smo zaostali... Tuga.

Ovde postoji zelja da nas svi vole....Prosto patimo da budemo voljeni...

Back