ДСС ТРАЖИ ДА СЕ ОТКАЖЕ НАТО САМИТ !!!

Ja takvu sliku ne bi stavio ni za Cedu ni Dinkica ako nezna da komunicira razlozno ne treba da se sprda sa covekom koji je vrh inteligencije u Srbiji.

Zato što nemaš duha. Slika je smšna i vrlo duhovita. Može se tumačiti na više načina. Prva asocijacija je naravno, da je mlohi do grla u zemlji, a da će biti pregaženo i to malo što je ostalo na površini. Drugo tumačenje je, da je neko na putu da nagazi gomno. :D

па наравно да ћеш упасти у воду кад те манити шкодра гурне с моста :mrgreen:

он (шкодра) је то самоиницијативно прво потписао у име државе и довео људе пред свршен чин

Mnogi ne shvataju ovde koliko je u svetskim okvirima veliko mudo biti ministar inostranih poslova.

kostunica_43.jpg

У најмању руку није пристојно да ти на овом пдф рукоблудиш... мислим... јадан си...

Za sve one koji se kunu u Kostunicu procitajte ovo pa recite sebi da li je Kostunica bio za taj sporazum ili nije:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:175764-VE262INA-ZA-ALIJANSU
VEĆINA ZA ALIJANSU
T. MARKOTIĆ | 04. novembar 2005. 19:25 | Komentara: 0

Skupština SCG iz drugog pokušaja ratifikovala sporazum sa NATO. Glasalo se "javnom prozivkom", a "za" bilo 49 poslanika iz Srbije i 19 iz Crne Gore. Radikali i socijalisti bili listom "protiv". Tomislav Nikolić predlagao da se sporazum ne usvaja uoči pregovora o budućnosti Kosmeta.
Šta predviđa "Sporazum Srbije i Crne Gore sa NATO o tranzitnim aranžmanima za podršku mirovnim operacijama" - NATO trupama dozvoljen slobodan prolaz preko naše teritorije po najnižoj ili razumnoj ceni. Osoblje Alijanse neće moći da bude hapšeno i držano u pritvoru, a poštovaće naše zakone u meri u kojoj bude "u skladu sa zadacima koji su mu povereni"
Srodne vesti

* Sastanak Dodika i Enjarta
* Dodik: O ulasku u NATO na referendumu
* Ugovaranje aranžmana s Rusima
* Skoplje ispred NATO šatora
* Informacije NATO i za Srbiju

BEOGRAD - Većinom glasova poslanici parlamenta državne zajednice rekli su "da" Sporazumu SCG i NATO o koridorima za prolazak trupa Alijanse preko naše državne teritorije. Izjašnjavajući se javnom prozivkom, ratifikaciju tog važnog dokumenta podržalo je 49 parlamentaraca iz Srbije, 33 su bila "protiv", a četvoro "uzdržanih". I iz Crne Gore je većina podržala Sporazum - 19 je bilo "za", jedan "protiv", a jedan "uzdržan".
Mada je na prošlonedeljnom delu sednice, šef diplomatije Vuk Drašković - koji juče nije bio u skupštinskoj sali - pokušao da ubedi poslanike da se Sporazumom pravi partnerski odnos sa NATO i da je reč o tipskom dokumentu, i u jučerašnjoj raspravi radikali i socijalisti ponavljali su: da je taj dokument poguban i sraman, da parlament nije o njemu pitan ranije nego je doveden pred svršen čin kada je Sporazum većprivremeno na snazi. Sve u svemu: da je toliko loš da njime Srbija gubi suverenitet i, praktično, pristaje na sopstvenu kapitulaciju...
Takvoj "liniji" poslanika SRS i SPS juče se suprotstavio Bogoljub Belić iz Demokratske stranke (praktično, jedini koji je rekao neku reč u korist tog dokumenta), ističući da je sve što su rekli, trebalo da kažu u junu 1999. godine kada je potpisan Kumanovski sporazum:
- Socijalisti i radikali zaboravili su da su oni, potpisujući kapitulaciju u Kumanovu, potpisali da se sa Kosova povuče Prištinski korpus sa 100.000 ljudi, kao i da se pet kilometara unutar granica uže Srbije ne može naći nijedno uniformisano lice. Tada su o tome ćutali i kapitulaciju proglasili pobedom, a sada pričaju ono što ne stoji - replicirao je Belić.
Ova njegova diskusija otvorila je novu seriju radikalskih, i replika socijalista o tome ko je šta za Srbiju i Kosmet uradio ili propustio da uradi i da li će Sporazum sa NATO pomoći ili odmoći pred predstojeće pregovore u budućem statusu KiM. Tomislav Nikolić, šef poslaničkog kluba SRS, čak je predložio da se Sporazum ne usvaja u "predvečerje pregovora o budućnosti KiM" i da se ostavi da "visi" smatrajući da će NATO samo pomoći Srbima da se isele na njihovim transporterima, kao što je to činio i 17. marta.
Na zahtev njegovog stranačkog kolege Dragana Todorovića poslanici su se, potom, o Sporazumu izjašnjavali javnom prozivkom. "Za" Sporazum su iz Srbije glasali parlamentarci iz DSS, DS, SPO i G 17 plus, dok su "protiv" bili radikali i socijalisti, a "uzdržani" iz SDP. U crnogorskom skupštinskom delu podršku tom dokumentu dali su DPS, SDP i SNP. Međutim, Momčilo Vuksanović, član SNP koji pripada tzv. Žižićevoj struji, bio je "protiv", a njegov kolega Stojan Tanjević "uzdržan".

Mnogi ne shvataju ovde koliko je u svetskim okvirima veliko mudo biti ministar inostranih poslova.

па о томе се и ради, неки велики форумски мудраци уопште немају представу шта је министар спољних послова државе, они мисле то као у некој кафани, уз вопи и виски...

све је то последица комунизма, анархија...

па о томе се и ради, неки велики форумски мудраци уопште немају представу шта је министар спољних послова државе, они мисле то као у некој кафани, уз вопи и виски...

све је то последица комунизма, анархија ...

:cepanje:

Za sve one koji se kunu u Kostunicu procitajte ovo pa recite sebi da li je Kostunica bio za taj sporazum ili nije:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:175764-VE262INA-ZA-ALIJANSU

Ok u redu potpisali su i to vam sad neobicno smeta zato sto je Voja u pitanju a ne smeta vam svakodnevno menjanje stavova Tomislava, Borisa , Mladje , Cveleta i ostalih . Alo dajte malo realnosti kazu da je politika stvar moguceg i da se tako treba ponasati. Normalno kod svih vas za sve uvek vazi to pravilo ali za Kostunicu nikako odakle vam pravo.

Ok u redu potpisali su i to vam sad neobicno smeta zato sto je Voja u pitanju a ne smeta vam svakodnevno menjanje stavova Tomislava, Borisa , Mladje , Cveleta i ostalih . Alo dajte malo realnosti kazu da je politika stvar moguceg i da se tako treba ponasati. Normalno kod svih vas za sve uvek vazi to pravilo ali za Kostunicu nikako odakle vam pravo.

Znaci ipak je licemer?

мсм, пази провалу, шипци кромањонци педери и остали анархисти нападају коштуницу због косова и пуштених шиптара

Jel sam ja sipac, kromanjonac, ***** ili ostali anarhista? Kao sto ide jedan naslov "Zaokret nemoguć s partijama punim poltrona i poslušnika". Jel to jedini nacin: idealizujmo vodje i aminujmo sve sta oni urade...

Значи СНС је ЗА ТО ДА НАТО-АРМАДА ОДРЖИ САМИТ У БЕОГРАДУ ??? Јеси ли то хтела да кажеш???

Ako si ti od svega napisanog razumeo ovo sto si napisao, o cemu da pricamo?
Ja sam nekoliko postova (na temi o Samitu NATO-u Srbiji) rekla sta mislim, ostavila slike, kao i jasno dala do znanja da se zlocinski vracaju na mesto zlocina.
Hoce li DSS odrzati miting protiv NATAO -samita u Beogradu?
Evo, JA cu doci, bez obzira ko ba bude odrzao, ja sam protiv NATO, bila i bicu.

Back