Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 79.888
Nemam pojma.
Od ovih za koje ja znam, sve su udbaške.
А она једна што је изникла ни из чега, па је тек накнатно тотално разбуцали, па је спала на два слова?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma.
Od ovih za koje ja znam, sve su udbaške.
А она једна што је изникла ни из чега, па је тек накнатно тотално разбуцали, па је спала на два слова?
Misliš na DJB?
Pa tek je to udbaška priča...
U Srbiji ne možeš ni da imaš stranku, ni da se pojaviš na televiziji, ako udba to neće, i ako te nije za nešto isplanirala.
Ne znam koliko si upućen u događaje u provinciji, ali na svakim lokalnim izborima, na kojima se pojavi neka grupa građana, koju čine ljudi koji su se stvarno samoinicijativno okupili da bi rešili neki problem, oni automatski postaju najveći neprijatelj i "poziciji" i "opoziciji"...
Ceo sistem se uroti da ih shebe, prođu tek ako se pogodi splet okolnosti...a i tada ne mrdnu dalje od nekog lokalnog značaja.
Cilj je sve kanalisati...uništiti svaku nezavisnu građansku svest, i uvek stoku držati podeljenu na "nas" i "njih"...
Baš kao što to sada gledamo u svom najogoljenijem obliku...
А ко ти је избројао да их је било 7 500?
Pa bili su sa Vučićem haha.DSS nece sa Vucicem, ali nece ni sa Djilasom, Bundom i Tadicem, jer su svi isti... To je njihov stav i ja to postujem.
Зато што је много више људи без неке памети и пристаје на секс са Вучићем.
Ма да није можда Демократска странка настала као удбашка? Или СПО?DSS Udbaška partija?
A koja u Srbiji nije?
Znači li to da nije svenarodni protest? Ništa od 5 000 000?
Зашто је ДЈБ удбашка?
Случајно су прошли (тј. не случајно, већ ненадано), добили 6 % и онда их УДБА разбуцала да су остали само луди Радуле и луда Бранка вештица.
Ма да није можда Демократска странка настала као удбашка? Или СПО?
А ДСС се као удбашка партија одвојила од ДС-а по задатку, и када је освојила републичку власт за свог министра правде довела је ни мање ни више него удбашког судију Зорана Стојковића који је као судија Окружног суда у Београду судио Одбору за одбрану слободе мисли и изражавања, познатије као "суђење шесторици" (Владимиру Мијановићу, Миодрагу Милићу, Драгомиру Олујићу, Павлушку Имшировићу, Милану Николићу и Гордану Јовановићу).
Da li je to najvažnije pitanje u ovoj diskusiji?
То је протест нормалне Србије.
Drug Asketa nije pozvan.
Ма, ако си му рек'о, шта он ту....Ова тема је твом Slavenuпосвећена
~ АУТОРСКА ТЕМА ~
Све маске су пале. ДСС, удбашка партија која је служила за све Милошевићеве марифетлуке, нпр. растурање коалиција попут ДЕПОС-а и слично, Петог Октобра је послужила као тзв. "златни падобран" Милошевићевом дебеу. Каснијје је служила за пљачкашку приватизацију, као и да би подгрејала национал-шовинизам везано за већ изгубљено Косово, а у циљу да Србија не уђе у Европску унију 2013. године. Водила је издајничку про-руску политику и сходно томе поклонила је жилу куцавицу србијанске привреде НИС русима, чиме је директно допринела да републиканска администрација Буша Јуниора призна независност Косова (ваља овде напоменути да је НИС изграђен из америчког кредита и уз помоћ америчке а не руске технологије).
2012 године пред други круг председничких избора, председник ДСС-а Коштуница позива да се гласа за Тому Николића, иако је био обавештен да ће Никопић и Вучић признати независност Косова.
Седам година касније, нови председник ДСС-а Милош Јовановић, доказао је да је сендвичар. Значи када да је ономад покушавао да се убаци у Савез за Србију, то је чинио као Вучићев шпијун, а не као искрени опозиционар.
Ауууууу............ ово као да си описивао сопствену дијагнозу ШИЗОФРЕНИЈЕ........
Ауууууу............ ово као да си описивао сопствену дијагнозу ШИЗОФРЕНИЈЕ........
Са многим Јовановићевим ставовима се не слажем и сматрам их погрешним премисама за развој Србије.
Али, кад га упоредим са остатком опозиционе сцене у Србији- он ми делује као једина реална опасност по овај режим, под условом да овај народ, неким чудом, почне да размишља дубље од дневне политике.
Који ти је тај?
Ma bitno je da kada su vam davali podršku 5 oktobra i kada su pravili sa vašima vlast bili dobri.
Sada su vam izdajnici i sns podrška.
To jer ono o čemu ja pričam na svim temama ISKLJUČIVOST .
Ko nije sa nama iz SZS-a on je sa Vučićem.
E zbog toga nikada više nećete biti vlast .
Шеф ДСС, мозгоњо...
О којој је странци тема?
Напрегни се мало....
Са многим Јовановићевим ставовима се не слажем и сматрам их погрешним премисама за развој Србије.
Али, кад га упоредим са остатком опозиционе сцене у Србији- он ми делује као једина реална опасност по овај режим, под условом да овај народ, неким чудом, почне да размишља дубље од дневне политике.
То је протест нормалне Србије.