DSS kritikuje Dačića zbog uticaja stranih sila na Vladu

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da je "bedna i bez budućnosti" zemlja u kojoj mandatar pita strane sile sa kojim strankama sme da pravi vladajuću koaliciju.

Link

pa sta oće ovi dss-ovci uopste :D?
Kolubarce se oglasilo,jao kako ti ljudi uopste imaju obraz da kritikuju nekoga,posle svega sto su uradili(opljackali)
 
Za sve vas kojima toliko nedostaje Kostunica:)
Razgovor vodjen 12. jul 2012.:)
:heart:http://dss.rs/bice-pogubno-ako-nastave-isti-put/:heart:

Ма пусти злобнике -------- ДСС као странка која изашла ПОТПУНО САМА НА ИЗБОРЕ у ствари има и најбољи резултат у односу на све остале појединачно.........



13. 07. 2012. 16:29h | Beta



DSS kritikuje Dačića: Zašto se Zapad meša u vladu?

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da je "bedna i bez budućnosti" zemlja u kojoj mandatar pita strane sile sa kojim strankama sme da pravi vladajuću koaliciju.
81589_072804s1_f.jpg
Miloš Jovanović: Srbija mora da krene putem vojne neutralnosti​




"Osim što pokazuje potpuno odsustvo političke ideje i vizije, ovakav vazalni odnos nije dostojan srpskog naroda i srpske države i može isključivo za posledicu imati dalje slabljenje i nazadovanje Srbije", naveo je Jovanović.


Potpredsednik DSS-a je ocenio da je krajnje vreme da Srbija bez straha i kompleksa krene putem političke i vojne neutralnosti kojim se jedino mogu zaštiti državni interesi.


U intervjuu za Dojče vele mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da nova vlada možda nije prva, ali je jedna od malobrojnih na čije formiranje nije uticao niko iz inostranstva.

"I kada smo pitali da li ima problema da idemo sa jednima ili drugima, ovog puta se nisu opredeljivali za Demokratsku stranku i Tadića", kazao je Dačić.
 

Back
Top