ДСС једино добро решење за Србију

Koliko se secam, Kostunica je bio za izrucenje Milosevica, samo mu je smetalo sto jos nije donet zakon o saradnji sa Hagom, za koji je kasnije DSS glasao.

A nesto se ne secam ni da je ucestvovao na mitingu posle hapsenja Karadzica, a na tom mitingu su cak i Toma i Vucic ucestvovali!

Nije bio.

Kao protestanti :roll:

I to sto kazes,lakse je na maminom i tatinom budzetu,jos ako uvalis koju ''gramcicu'' vudre,da te bog vidi!

Osecam da mu i to donose na noge:roll::mrgreen:

I to sto kazes,lakse je na maminom i tatinom budzetu,jos ako uvalis koju ''gramcicu'' vudre,da te bog vidi!

Za privatizaciju,sta je to za vreme Kostunice prodato,da nije mozda telekom,eps,nis,jat!:dontunderstand:

Pa ovi zuti sve rasprodadose,pa opet nista!

Dovoljno,za puteve,sto je uradjena kompletna ibarska magistrala,sto bi danas auto-put ka Pozegi bio odavno pocet,sto je uradjen put preko Zlatibora........

A,ovi zuti,sa Tadicem otvorili 5 km:hahaha: nazovi nekakvog auto- puta kod Orlovace:hahaha: i .......sta jos!

Zichara bato sa sve skijama , pa udri uz-niz planinu :mrgreen:

Za privatizaciju,sta je to za vreme Kostunice prodato,da nije mozda telekom,eps,nis,jat!:dontunderstand:

Dovoljno,za puteve,sto je uradjena kompletna ibarska magistrala,sto bi danas auto-put ka Pozegi bio odavno pocet,sto je uradjen put preko Zlatibora........

A,ovi zuti,sa Tadicem otvorili 5 km:hahaha: nazovi nekakvog auto- puta kod Orlovace:hahaha: i .......sta jos!

svi ovi strajkovi ,ovih mesec-dva su privatizacije iz perioda 2004-2008(kostunica premijer),a gde se dedose 1.5 mlijardi eura od mobtela?

@lav8

A tih 5 km su takvi da sam jedina 2 sudara u zivotu imao tamo od kad su ih napravili......tako da ih ko boga molim da ne prave vise puteve.....barem ne oko moje kuce......zivi mi se:roll:

:hahaha1:

Da,da prijatelju,ono je samo onako mogla da projektuje i napravi neka ''zuta'' priucena susa,sa diplomom ''Marsal'' univerziteta!

Em lopovi,em totalni idioti!

Да је среће и пре свега памети, ДСС би у Србији имао подршку 80% гласача, баш као што Јединствена Русија има у својој земљи и српски Путин би могао да поведе ову напаћену земљу у бољу будућност. Да ово није само моје субјективно мишљење доказ је период 2004-2007 кад се у Србији колико толико добро живело, при чему не треба заборавити да је ДСС био само део владајуће коалиције.

Народ већ слуђен се још више слуђује када се појаве овакве заблуде!!!

А, у ствари,....
Коштуница = Тадић ....Из истог "извора" 2000-те воду пили,..
.................код истог "тате" на доручку били....:roll:, само се смењују,...
запамтимо,...онај дуг из 2000-те они заједно враћају!!!

,

.

pa NIS su zajedno prodali Tadic i Kostunica , a ova ostala preduzeca koja si naveo nisu ni sad prodata ... mada ne sporim ja da je sada sranje , nego jos ne cuh sta je vazno i kapitalno izgradjeno u to "zlatno doba " ? osim sto je Ibarska presvucena novim asvaltom pa sada budale jure jos vise , a i dalje ima dve trake ko i ranije i ginu ljudi ko pilici ...

Koliko se secam, Kostunica je bio za izrucenje Milosevica, samo mu je smetalo sto jos nije donet zakon o saradnji sa Hagom, za koji je kasnije DSS glasao.

A nesto se ne secam ni da je ucestvovao na mitingu posle hapsenja Karadzica, a na tom mitingu su cak i Toma i Vucic ucestvovali!

Kostunica je najvise ljudi prevario tom pricom o svom postenju, a ustvari je retko pokvaren, prepreden i lukav politicar.
Ја стално говорим како је Коштуница, на свој начин, гори од Милошевића.

Али, неки то никако да схвате.

Но, чему било какво чуђење, ено, колико њих Пашића, обичног вештог превртача, без и једне праве заслуге за Србију, сматра "највећим српским државником". :roll:

pa NIS su zajedno prodali Tadic i Kostunica , a ova ostala preduzeca koja si naveo nisu ni sad prodata ... mada ne sporim ja da je sada sranje , nego jos ne cuh sta je vazno i kapitalno izgradjeno u to "zlatno doba " ? osim sto je Ibarska presvucena novim asvaltom pa sada budale jure jos vise , a i dalje ima dve trake ko i ranije i ginu ljudi ko pilici ...

Bundy,niko ne kaze da je bilo je sve naj,naj za vreme te vlade,ali ovi danas su gori od sve dece!

Zar to ne vidite na svakom koraku!

I jos nesto,posto se vi smatrate ''evropejcima'',a nemate pojma ni o cemu!

Pravi Evropljanin ne robuje imenima i licnostima,vec delima!

Znaci,moja jednostavna logika je,da sam mnogo bolje ziveo za vreme te vlade na cijem celu je bio Kostunica i tacka!Da je slucajno danas ova vlada bolja,ja bih to rekao bez obzira na ime i partiju!

Bundy,niko ne kaze da je bilo je sve naj,naj za vreme te vlade,ali ovi danas su gori od sve dece!

Znaci,moja jednostavna logika je,da sam mnogo bolje ziveo za vreme te vlade na cijem celu je bio Kostunica i tacka!Da je slucajno danas ova vlada bolja,ja bih to rekao bez obzira na ime i partiju!

znaju to oni nego su to suvise sujetni i kvarni ljudi da priznaju.

nema tamo postenog coveka da ga svecom trazis.

ja kad mi kaze neko da je demokrata ja se odmah uvatim za dzep da proverim jel mi novcanik na mestu.

@lav8

A tih 5 km su takvi da sam jedina 2 sudara u zivotu imao tamo od kad su ih napravili......tako da ih ko boga molim da ne prave vise puteve.....barem ne oko moje kuce......zivi mi se:roll:

:hahaha1:

Sta je smesno, jel se ti pravis lud ili stvarno ne znas da je Kostunica glasao za zakon o Hagu i da je jedina njegova zamerka na izrucenje Milosevica bila cisto proceduralne prirode, odnosno kako je to neustavno i nezakonito, pa da se treba sacekati dok se ne donose zakon.

Да је среће и пре свега памети, ДСС би у Србији имао подршку 80% гласача, баш као што Јединствена Русија има у својој земљи и српски Путин би могао да поведе ову напаћену земљу у бољу будућност. Да ово није само моје субјективно мишљење доказ је период 2004-2007 кад се у Србији колико толико добро живело, при чему не треба заборавити да је ДСС био само део владајуће коалиције.

Ovo je ziva istina,i moze da prica ko sta hoce!

Cele tri godine??? :lol:

Koštunica je bio na vlasti 8 godina, od Slobine smene. Uspavao je celu državu za to vreme.. Cela njegova Vlada bavila se samo jednim jedinim problemom, Kosovom, i to je izgubio. Ništa nije uradio, ništa.
Godinama je izbegavao da napravi nov Ustav da bi ga sklepao, i to loše, za tri dana.
Čovek od zakona, prof. ustavnog prava, vladao je uredbama. Sramota ! To ste svi zaboravili.
Ništa od predizbornih obećanja nije ostvario za tih 8 godina. Ali je suncokret Velja za to vreme naplatio doobro svoj bagerski dolazak u Beograd: bolnica, bazen....Po Vlahovićevom modelu i dalje su se prodavala džabalesku preduzeća..
Zakon o denacionalizaciji nije smeo doneti zbog Miška, pametnom dosta, ali je zato Leonu Koenu vratio njegovu oduzetu imovinu. I za to - sramota !

Ja sam glasala kad je trebalo za DSS, a sada i za DS, i iskreno kažem da kako sada živim nisam ni za vreme bombardovanja ! Moree, nisam ni one 92, 93.g. !

Radila sam,primala redovno nekakvu crkavicu, muljala sa čekovima, snalazilo se..Sad više nema ni "snalaženja" ...Jednostavno život u Srbiji je stao. Ljudi su poružneli od muke,bede, očaja i "požuteli" od žutog beznadja.Što je istina, istina je.

Jesam za demokratiju, jesam za Evropu, ali ovo što naši navodni demokrate rade, ovi žuti, nema veze s mozgom niti ima "d" od demokratije.

Ja sam glasala kad je trebalo za DSS, a sada i za DS, i iskreno kažem da kako sada živim nisam ni za vreme bombardovanja ! Moree, nisam ni one 92, 93.g. !

Radila sam,primala redovno nekakvu crkavicu, muljala sa čekovima, snalazilo se..Sad više nema ni "snalaženja" ...Jednostavno život u Srbiji je stao. Ljudi su poružneli od muke,bede, očaja i "požuteli" od žutog beznadja.Što je istina, istina je.

Jesam za demokratiju, jesam za Evropu, ali ovo što naši navodni demokrate rade, ovi žuti, nema veze s mozgom niti ima "d" od demokratije.

Upravo tako!

Realnost je takva,a sve ostalo je demagogija!

Svako treba da se zamisli,i da donosi sud prema sebi i svom iskustvu,a ne da robuje imenima,licnostima,ubedjenjima itd!

Bilo bi nam kao narodu i drzavi,mnogo bolje,kada bi tako bilo!

Upravo tako!

Realnost je takva,a sve ostalo je demagogija!

Svako treba da se zamisli,i da donosi sud prema sebi i svom iskustvu,a ne da robuje imenima,licnostima,ubedjenjima itd!

Bilo bi nam kao narodu i drzavi,mnogo bolje,kada bi tako bilo!

Svako treba da govori istinu. Od skrivanja istine slaba vajda.

Ja zadnjih godina zbog ove krize pogubih prijatelje. Istina ! Svi izbegavaju da se druže da se kao ne sazna kako žive, a nemaju pojma da ni ja ne živim ništa bolje od njih. Zabili se u svoje kuće i svoje probleme, bulje u ovo čudo od monitora i tako ubijaju nervozu i dane.

eto, slazemo se, da nisu syebali velju za put horgos-pozega broj poginulih na ibarskoj bi se prepolovio a neki gradici po sumadiji (moj npr.) bi postali blizi bitnoj saobracajnici i samim tim primamljiviji investitorima, ovako zabole svakog ozbiljnog da zavlaci slepere po ovim vukoyebinama

Back