DSS I SRS ODBILE PATRIOTSKI BLOK SA DVERIMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све је могуће. Пали су сад на овом озбиљном испиту.

- - - - - - - - - -

Svaka čast Bošku Obradoviću.To je pravi patriota.Samo da DVERI uđu u parlament i da otkače ove JAJARE iz DSS-a i radikala ZAUVEK.Njih više ništa ne treba pitati oko patriotskog bloka,oni su se već opredelili za Vučića.
оваквом пасивношћу сигурно да одговарају напредњацима..

Čudo jedno, sad kad je najpotrebnije jedinstvo oni ne mogu da se usaglase, a ovi s' druge strane seujediniše (i Vuk i Ćeda i SNS i Tadić verovatno).

Двери се разликују у много тога у односу на остале политичке странке. Лично сматрам да њима овакве коалиције нису потребне јер су једини који нису компоритовани у смислу да су имали власт раније, као ови други СРС и ДСС. исто тако мислим да ће овим потезом узети добар део гласачког тела од радикала и ових других.
Фомрирање патриотског блока не сме бити формирање коалиције која ће се борити за фотељу, пто управо раде ови из ЛДП и сличних минијатурних партија које ће на тај начин прећи цензус, Двери се боре за Србију што су овим позивом и доказали.

Све је могуће. Пали су сад на овом озбиљном испиту.

- - - - - - - - - -

оваквом пасивношћу сигурно да одговарају напредњацима..

Naravno da odgovaraju naprednjacima.Pa kad si čuo da je SNS otvoreno napala DSS.
A sam DSS glumata opoziciju i kao napada vladu da je izdala kosovo a onda sa tim istim izdajnicima ide u koaliciju na lokalu.
Da ne govorimo kako se Koštunica pravio naivan kada je podržavao Nikolića na izborima 2012-te.On kao nije znao da će SNS predati kosovo.A SVI U SRBIJI SU TO ZNALI.

Свакако лош потез радикала. За ДСС ме брига, јер они су се доказали као отворени издајници више пута, међутим, радикали ми нису јасни.

Да ли је њима њихов партијашки став ипак изнад судбине српског народа и српске државе? Не могу да схватим да је Шешељ некад у име националног јединства могао да уђе у власт са Милошевићам (са којим се иначе није идеолошки слагао) али му је сада проблем да то исто уради данас са Дверима.

Уједињени они свакако имају већу шансу да уђу у Скупштину. Али да ли је то радикалима лична сујета изнад народа и државе? Искрено се надам да није тако и искрено бих волео да и Двери и СРС уђу у Скупштину и буду опозиција издајничким властима.

- - - - - - - - - -

За ову иницијативу стварања Патриотског блока добили смо подршку великог броја општинских и градских одбора ДСС и СРС широм Србије, али не и врхова ове две странке. Право питање гласи – зашто је то тако? Зашто су Војислав Коштуница и Војислав Шешељ одбили да се заједнички супротставимо владајућем издајничком режиму и има ли ишта логичније и делотворније од тога у овом тренутку?
Сматрали смо својом дужношћу да у времену уништавања српске државе учинимо све што је до нас на сарадњи свих српских родољуба, занемарујући често личне политичке интересе, па чак и самостални развој сопственог Покрета. Након свега, а посебно после великог броја питања која су нам стигла са многих страна зашто нема Патриотског блока, сматрамо својом обавезом да јавност Србије и све српске родољубе са овим и упознамо.

У име Старешинства Покрета Двери,

Бошко Обрадовић

Браво за Бошка. Ово је један нормалан и реалан став сваког ко себе назива српским родољубом.

Mislim da ce Dveri napraviti dobar rezultat na izborima

jer prema nekim istrazivanjima vecina lokalnih odbora DSS ISRS su

za prihvatanje poziva Dveri samo je vrh stranaka protiv.

Tu moze da bude sansa Dveri jer sam skoro siguran da ce clanovi i jednih i drugihglasati za Dveri

u najmanju ruku velika vecina
Овај политички маневар Двери је био врло прорачунат. У оба случаја, прихватили или одбили понуду, они су добили политичке поене. Двери су то врло добро знале. хех

Двери се разликују у много тога у односу на остале политичке странке. Лично сматрам да њима овакве коалиције нису потребне јер су једини који нису компоритовани у смислу да су имали власт раније, као ови други СРС и ДСС. исто тако мислим да ће овим потезом узети добар део гласачког тела од радикала и ових других.
Фомрирање патриотског блока не сме бити формирање коалиције која ће се борити за фотељу, пто управо раде ови из ЛДП и сличних минијатурних партија које ће на тај начин прећи цензус, Двери се боре за Србију што су овим позивом и доказали.

Двери саме тешко да ће прећи цензус. Зато је и логично да иду у коалицију, само што ДСС-у више сметају радикали него коалиција са Дверима.

Свакако лош потез радикала. За ДСС ме брига, јер они су се доказали као отворени издајници више пута, међутим, радикали ми нису јасни.

Да ли је њима њихов партијашки став ипак изнад судбине српског народа и српске државе? Не могу да схватим да је Шешељ некад у име националног јединства могао да уђе у власт са Милошевићам (са којим се иначе није идеолошки слагао) али му је сада проблем да то исто уради данас са Дверима.

Уједињени они свакако имају већу шансу да уђу у Скупштину. Али да ли је то радикалима лична сујета изнад народа и државе? Искрено се надам да није тако и искрено бих волео да и Двери и СРС уђу у Скупштину и буду опозиција издајничким властима.

- - - - - - - - - -

Браво за Бошка. Ово је један нормалан и реалан став сваког ко себе назива српским родољубом.

I DSS i radikale na smetlište istorije gde im je mesto.Dve luzerske stranke koje čega god da su se dohvatili uništili su.Sa malerima kakvi su oni se i ne ide u koaliciju.

Двери саме тешко да ће прећи цензус. Зато је и логично да иду у коалицију, само што ДСС-у више сметају радикали него коалиција са Дверима.

Баш зато излазност треба да буде што већа и сигурна сам да ће проћи. Нема места песимизму јер је Србији ургентно потребна једна антиевропска странка у парламенту.

Е док год неко некоме ,,смета" и док год им је та ,,сметња" изнад судбине српског народа и државе- дотле неће бити добро за Србију. Неслога ником добра није доела, а понајмање нама Србима.

Баш зато излазност треба да буде што већа и сигурна сам да ће проћи. Нема места песимизму јер је Србији ургентно потребна једна антиевропска странка у парламенту.

Ne. Sada će ljudi glasati samo za velike igrače.

:ok: Ovo retko ko uocava jer ljudi ne mogu verovati da postoje takvi ljudi u politici. Ovi momci iz Dveri vec punih 15 godina deluju u interesu Srbije i srpskog naroda u smislu ocuvanja nacionalnog identiteta i teritorijalnog integriteta. Ovo nije tako sto ja to kazem vec se sve moze videti (do pre 2 godine ja nisam nista znao o njima). Dakle, njihova dela nagovestavaju dobro.

Naravno da odgovaraju naprednjacima.Pa kad si čuo da je SNS otvoreno napala DSS.
A sam DSS glumata opoziciju i kao napada vladu da je izdala kosovo a onda sa tim istim izdajnicima ide u koaliciju na lokalu.
Da ne govorimo kako se Koštunica pravio naivan kada je podržavao Nikolića na izborima 2012-te.On kao nije znao da će SNS predati kosovo.A SVI U SRBIJI SU TO ZNALI.

Ja o ovome ne mislim ovako. Mislim da je Kostunica sumnjao u SNS ali je pokusao da, sporazumopm sa Nikolicem, obezbedi bar da se u Skupstini promeni Ustav. Vucic na ove izbore ide, izmedju ostalog i iz tog razloga. Naime, Nikolic je taj sporazum potpisao kao Predsednik SNS, sto makar formalno, obavezuje Vucica. On je to objasnio gazdama i oni su mu dali zeleno za izbore.
Ovim mi je teze razumeti sada Kostunicino potcenjivanje potrebe da se spreci izglasavanje Ustava udruzivanjem sa onima koji su sigurni protivnici toga.
Ali, sta je tu je! Svako ce nositi svoje breme odgovornosti.

I DSS i radikale na smetlište istorije gde im je mesto.Dve luzerske stranke koje čega god da su se dohvatili uništili su.Sa malerima kakvi su oni se i ne ide u koaliciju.

Добро, немој тако. СРС је ипак била велика паттриотска некад док је Воја био ту и та странка је учествовала у одбрани српског народа током 90-тих.

Према тој странци гајим једно поштовање (и према њеном лидеру, такође) и мислим да сваки српски родољуб треба да осећа исто.

Али, ово њихови садашњи потези ми нимало нису јасни. Што се тиче ДСС-а, слажем да са њима не треба никаквог посла имати јер су се више пута показали као издајници.

100% si u pravu da su DSS izdajnici, ali cudi me da vecina nacionalista u Srbiji to i dalje ne shvataju ili ne zele da shvate. :zroll:

Добро, немој тако. СРС је ипак била велика паттриотска некад док је Воја био ту и та странка је учествовала у одбрани српског народа током 90-тих.

Према тој странци гајим једно поштовање (и према њеном лидеру, такође) и мислим да сваки српски родољуб треба да осећа исто.

Али, ово њихови садашњи потези ми нимало нису јасни. Што се тиче ДСС-а, слажем да са њима не треба никаквог посла имати јер су се више пута показали као издајници.

Pazi jednu stvar ti radikali su itekako doprineli imidžu Srba kao bradatih bulajićevih četnika 90-tih.Zatim su ušli u koaliciju sa Miloševićem 1998-me iako je on za njih bio izdajnik jer je prodao krajinu 1995-te.Pravdali su se da je to zbog kosova ali ustvari jedinu korist iz toga je izvukla SRS.Bilo je malo patetično slušati tada V.Šešelja kako brani Miru Marković i Marka Miloševića.Zatim su rekli da ako strana čizma uđe na kosovo oni izlaze iz vlade.JESU LI IZAŠLI?
Mi smo i prošli 90-tih tako kako smo prošli jer su nas branile tzv patriote oličene u radikalnoj stranci.Ja lično podržavam Šešelja kada je hag u pitanju jer mu se tamo sudi samo zato što je Srbin.Ali i njegov moral je diskutabilan kada su srpski interesi bili u pitanju.
Na kraju krajeva i sam vidiš kakav je moral tih ljudi kada su za šaku para napravili drugu stranku SNS.I izdali ono što im je kao bila svetinja.Za šta su se u crkvi zakleli da će braniti.

budite ponosni sto zivite u jednoumlju...i budite spremni na doba anarhije koje ce to jednoumlje da izazove...a pod jednoumljem mislim na vreme od 90-tih do danas jer od odonda niko se nov nije pojavio samo se vrse rokade i ako je pravde svi do jednog bi trebali da omaste konopac jer zaebavaju ovaj jadan narod vec trecu deceniju obecavajuci im bolji zivot za njihovu decu a znaju da su tu na tom mestu placeni da razhebu sve sto od srbije jos ima.... ubistvo sa predumsiljajem...

razlikuej se samo drama koju ce da napisu pred nove "izbore" da se preostale dileje napale....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back